FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
ništa penzioneri, samo mlade igrače forsirati, pa šta bude
- themaniaks
- Kontakt:
Optimistican sam za utakmicu u cetvrtak,oni moraju otvorenije igrati nego na kosevu treba cekati i ne napadati svim silama,prepustiti loptu malo njima i ici na kontre.Od prve po meni bi trebao Dedic umjesto Cole,izgleda mi nespremno jos a volio bi i da Jamak krene a Dado na klupu takodje bi Bucana na klupi ostavio a Bajica u vatru,kako god ocekujem pobjedu i prvjenac Nede Turkovica 

I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
- SarajlijaTM
Ma imas sad kosorica koji moze na stopera, a zeljkovic na prirodnu poziciju desnog beka. Bar bi ja tada bio najsigurniji. Kad je petrzelu ustopao na desnom beku djetice bi pojeo.
A Dedic je lijevi bek, ljevak...
A Dedic je lijevi bek, ljevak...
- ZELJOx4xlife
- Kontakt:
Problem ce biti ako se oni postave isto kao i na Hadisonu. Mi smo protiv defanzivne formacije, da ne kazem protiv bunkera, tanki.themaniaks je napisao/la:Optimistican sam za utakmicu u cetvrtak,oni moraju otvorenije igrati nego na kosevu treba cekati i ne napadati svim silama,prepustiti loptu malo njima i ici na kontre.Od prve po meni bi trebao Dedic umjesto Cole,izgleda mi nespremno jos a volio bi i da Jamak krene a Dado na klupu takodje bi Bucana na klupi ostavio a Bajica u vatru,kako god ocekujem pobjedu i prvjenac Nede Turkovica
Na treningu vidjeh da je mali Dado igro neku polušpicu. Sad da li je to uigravanje za tekmu ili samo experiment vidjet cemo

SEXA, PIVE I HULJEVA IVE!
I j a bi zeljkovica na desnog beka a kosorica na stopera ili obratno i kosoric moze igrati desnog beka..koliko sam mogao upratiti na onim klipovima dosta utakmica je igrao na desnom beku...jedno bi jamak umjesto dade zbog iskustva ili umjesto hasanovica jamaka jer sad jamak kod adzema igra zadnjeg veznog...a seju bi ostavio jer je po meni bio najkonkretni..citam i njihov trener je rekao za seju da im je pravio najvise problema...nadam se da ce nuspahic uci u igru 

Nema Kosorić pravo nastupa, tek od drugog pretkola može igrati, ako prođemo dalje, u šta ja ne sumnjam. Takva nam je situacija da Benjo mora igrati desno, bez obzira na njegovu fizičku spremu, jer kvalitetne zamjene za sad nemamo.. A vratiće se Benjo do početka sezone siguran sam u to i onda ćemo napokon imati slatke muke što se odbrane tiče, neće biti potrebe za krpljenjem.
Što se izmjena tiče, samo Jamak umjesto Dade i to je to, idemo jako, idemo ludo, sretno momcima koji idu u CG, zavidim im
Što se izmjena tiče, samo Jamak umjesto Dade i to je to, idemo jako, idemo ludo, sretno momcima koji idu u CG, zavidim im

Ja te volim, volim Željo..
- themaniaks
- Kontakt:
Jeste al mislim da bi Sejo bio korisniji zadnji pola sataarma je napisao/la:I j a bi zeljkovica na desnog beka a kosorica na stopera ili obratno i kosoric moze igrati desnog beka..koliko sam mogao upratiti na onim klipovima dosta utakmica je igrao na desnom beku...jedno bi jamak umjesto dade zbog iskustva ili umjesto hasanovica jamaka jer sad jamak kod adzema igra zadnjeg veznog...a seju bi ostavio jer je po meni bio najkonkretni..citam i njihov trener je rekao za seju da im je pravio najvise problema...nadam se da ce nuspahic uci u igru
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
I u takvoj igri imali smo par dobrih šansi, valjda će sad jedna ući. Mislim da smo svakako jači i da prolazimo dalje.ZELJOx4xlife je napisao/la: Problem ce biti ako se oni postave isto kao i na Hadisonu. Mi smo protiv defanzivne formacije, da ne kazem protiv bunkera, tanki.
Pa i ta ti ima mjesta u slucaju ako bi se rezultat lomio...al et vidjet cemo na sta ce se adzem odlucitithemaniaks je napisao/la:Jeste al mislim da bi Sejo bio korisniji zadnji pola sataarma je napisao/la:I j a bi zeljkovica na desnog beka a kosorica na stopera ili obratno i kosoric moze igrati desnog beka..koliko sam mogao upratiti na onim klipovima dosta utakmica je igrao na desnom beku...jedno bi jamak umjesto dade zbog iskustva ili umjesto hasanovica jamaka jer sad jamak kod adzema igra zadnjeg veznog...a seju bi ostavio jer je po meni bio najkonkretni..citam i njihov trener je rekao za seju da im je pravio najvise problema...nadam se da ce nuspahic uci u igru

- BlueForever87
- Kontakt:
Antolovic - Bogdanovic Kosoric Zeljkovic Dedic - Stanic Tomic Jamak Bucan - Bajic - Nedo, po meni ovako bi trebalo posloziti prvih 11.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
HARIS SELMAN - ČATA, nek ti je laka zemlja bosanska!
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
- kenan_tm87
- Kontakt:
- BlueForever87
- Kontakt:
Do juce je pisalo da ima mada je i meni bilo nelogicno kako u jednoj nema pravo nastupa a u drugoj da ima. Hvala na informaciji, onda umjesto Kosorica Hasanovic jer je on dosta bolji na stoperu od Zeljkovica..
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
- themaniaks
- Kontakt:
po cemu,kako znas,dva puta momak igrao.kenan_tm87 je napisao/la:Dedic je meni ko mrtav konj, nigdje veze igrac...
- SarajlijaTM
Re: Odg: FK Željezničar
A od kuda to da nema?gio10 je napisao/la:Ljudi baš ne čitaju, nema Kosorić pravo nastupa
Zar nije sam adzem rekao da ce mo u revansu imati veci fond igrača?
Ja koliko znam da se moze prijaviti za svaku tekmu posebno igraci...
Ja koliko znam za svako pretkolo se posebno prijavljuju igrači, šta je Adžem mislio, stvarno ne razumijem. Rok za prvo pretkolo je bio 23. juni
Ja te volim, volim Željo..
- BlueForever87
- Kontakt:
ma samo da nasi ne preskacu igru sa onim dugim loptama iz odbrane satro englezi, adzem treba da im malo objasni kako se lopta iznosi na protivnicku polovicu a ne nabijanje lopte napamet
Pa-pa-paranoja
Pa-pa-paranoja
- kenan_tm87
- Kontakt:
Isao sam i na treninge, ama bas ni po cemu ne odskace, prosjek...themaniaks je napisao/la:po cemu,kako znas,dva puta momak igrao.kenan_tm87 je napisao/la:Dedic je meni ko mrtav konj, nigdje veze igrac...
FORZA ZELJO
Re: Odg: FK Željezničar
SarajlijaTM je napisao/la:A od kuda to da nema?gio10 je napisao/la:Ljudi baš ne čitaju, nema Kosorić pravo nastupa
Zar nije sam adzem rekao da ce mo u revansu imati veci fond igrača?
Ja koliko znam da se moze prijaviti za svaku tekmu posebno igraci...
pravilo je da se igraci prijavljuju nakon svakog predkola, moci ce tek protiv makedonca ako prodjete..
ps: evo trpaju crnogorc na lovcen trenutno kvota 2,40 na lovcen na vas 2,80
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- kenan_tm87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Kera1403, Levin, WeekendOffender i 23 gosta.