Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Cuj on misli da Besicu ponuda nije nesto, a kad ce tebe takav klub trazit nesreco ?
Ovaj svakim danom ispada veća budaletina. Prestani više davati izjave za medije, života ti.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Treb'o je otić' u Santa Colomu, oni igraju europska takmičenja.
kokakolas je napisao/la:Ovaj svakim danom ispada veća budaletina. Prestani više davati izjave za medije, života ti.
To se nama čini, pitaj @Virtula ili @calcio-a.
Radi se o neshvaćenom fudbalskom stručnjaku.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Safete, ko Boga te molim, trazi placu od 100.000 mjesecno od NSBiH. Ako ne pristanu, ti lijepo prihvati ponudu Irana, pa neka se oni dive tvojim "taktickim vragolijama".
Pusti bolan Sajo bosance, oni bi zeljeli da ti dzabe radis, a i tvoja djeca moraju jesti banane.
Ako ne pristanu na tih 100.000, onda jos pokusaj sa burazom dogovoriti da razliku između trazene i ponuđene sume namaknes stavljenjem u izlog njegovih igraca i sinova, a ako i to ne moze, je.ba.ji ga, put pod noge i u Iran.
Ta ce Queiros!
Pusti bolan Sajo bosance, oni bi zeljeli da ti dzabe radis, a i tvoja djeca moraju jesti banane.
Ako ne pristanu na tih 100.000, onda jos pokusaj sa burazom dogovoriti da razliku između trazene i ponuđene sume namaknes stavljenjem u izlog njegovih igraca i sinova, a ako i to ne moze, je.ba.ji ga, put pod noge i u Iran.
Ta ce Queiros!
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Consigliere
- Kontakt:
Hoce li taj izvjestaj biti dostupan javnosti?
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!
Okačiće ga kod vječne vatre. Valjda će neko slikati.Consigliere je napisao/la:Hoce li taj izvjestaj biti dostupan javnosti?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Pape ostaje sigurno...mijenja ime u Safet Tito Susic...postaje VJECNI trener
PS.pazite sta pisete...cita vas Marjan
PS2 off...gdje ode ona tema o doticnom??
PS.pazite sta pisete...cita vas Marjan
PS2 off...gdje ode ona tema o doticnom??
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- 1988risha
- Kontakt:
U prevodu :Goalgetter je napisao/la:Safet Sušić za Klix.ba: Da sam želio otići, davno bih to učinio
Poruka Bešiću
Bh. reprezentativac Muhamed Bešić, jedno od otkrovenja Mundijala, će danas potpisati trogodišnji ugovor sa Swanseajem. Sudeći po Papetovim komentarima, nije najzadovoljniji ovim odabirom mladog Zmaja.
"Nadam se da je donio dobru odluku. Smatrao sam da ne treba žuriti, da razmisli... Ne znam da li je Swansea ekipa koja nešto znači u evropskom nogometu. Trebao je otići u neku ekipu koja igra u evropskim takmičenjima. Nadam se da je donio dobru odluku, ali nisam siguran. Kad sam vidio da se Valencia interesuje, to je bilo nešto drugo. Ali, ukoliko je on zadovoljan, to je najvažnije. Važno je da igra i da može biti na raspolaganju selektoru. Rekao sam mu da ne pristaje igrati na drugom mjestu u ekipi osim kao defanzivni vezni igrač i da to stavi u ugovor sa klubom ako treba", kaže Sušić na kraju razgovora za portal Klix.ba.
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Bolna mi ne bila.
- adriano_leite
- Kontakt:
Jbt zivot koliko ljudi ne vole Papeta, pa stalno moraju kontrirati. On da kaze forumasi su pametni, oni bi rekli da nisu pametni nego da su budale i da nije tako kako Pape kaze. Sta je covjek pogrijesio sto je rekao da misli da Besic moze igrati u boljem klubu? Svaki normalan insan mu ne bi to uzeo za zlo, jer se vidi da ima visoko misljenje o svom igracu i svaka mu cast na tome. Ima mnogo boljih timova sirom Evrope u koje je Besic mogao otici i mozda je i mogao sacekati malo da vidi kakve sve ponude ima, ali i Swansea je solidan tim, ali ne moze niko osporiti da ima boljih timova. Ne tako davno, Besic je i postao najmladji igrac nase repke, upravo zahvaljujuci Papetu. Problem je sto je rekao da bi Besic trebao igrati zadnjeg veznog? Pa kakve veze ima sto mu je to rekao? Covjek je bio Besicev selektor i vidi ga kao klasnog defanzivnog veznog i da bi za njegov razvoj bilo najbolje da ga se ne seli na druge pozicije. Nista to nije lose, samo par savjeta od nekog koga ocigledno Besic cijeni, za razliku od pojedinih forumasa koji su ga poceli i sanjati u posljednje vrijeme.
Ne morate skakati na svaku njegovu izjavu kao da je genocid pocinio. Ima gluposti koje valja, ali ima i normalnih izjava, upravo poput ove, gdje se osvrnuo na Besica i njegovu buducnost. Ohanite malo ljudi dragi.
Ne morate skakati na svaku njegovu izjavu kao da je genocid pocinio. Ima gluposti koje valja, ali ima i normalnih izjava, upravo poput ove, gdje se osvrnuo na Besica i njegovu buducnost. Ohanite malo ljudi dragi.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- 1988risha
- Kontakt:
adriano_leite je napisao/la:Jbt zivot koliko ljudi ne vole Papeta, pa stalno moraju kontrirati. On da kaze forumasi su pametni, oni bi rekli da nisu pametni nego da su budale i da nije tako kako Pape kaze. Sta je covjek pogrijesio sto je rekao da misli da Besic moze igrati u boljem klubu? Svaki normalan insan mu ne bi to uzeo za zlo, jer se vidi da ima visoko misljenje o svom igracu i svaka mu cast na tome. Ima mnogo boljih timova sirom Evrope u koje je Besic mogao otici i mozda je i morao sacekati malo da vidi kakve sve ponude ima, ali i Swansea je solidan tim, ali ne moze niko osporiti da ima boljih timova. Ne tako davno, Besic je i postao najmladji igrac nase repke, upravo zahvaljujuci Papetu. Problem je sto je rekao da bi Besic trebao igrati zadnjeg veznog? Pa kakve veze ima sto mu je to rekao? Covjek je bio Besicev selektor i vidi ga kao klasnog defanzivnog veznog i da bi za njegov razvoj bilo najbolje da ga se ne seli na druge pozicije. Nista to nije lose, samo par savjeta od nekog koga ocigledno Besic cijeni, za razliku od pojedinih forumasa koji su ga poceli i sanjati u posljednje vrijeme.
Jest eto,treb'o je otići u Tottenham ili Valenciju i Boga molit da odigra 10 minuta,ko Hajrović u Galati... Bešiću je samo bitno da igra,i da ode iz Mađarske... Za njega ima vremena... A kvalitet je svakako neupitan,a ako se pokaze u ekipi kao sto je Swansea,selit ce on u januaru odmah u bolji klub... Pare kad su u pitanju,sve je moguce... A većina naših igrača bi dala sve da ode u Englesku u bilo koji klub...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
Pape ima nijjet da nas obruka protiv Belgije, Izraela i sličnih
odlazi moronu!
odlazi moronu!
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Consigliere
- Kontakt:
Ha- ha.... A bas bi volio vidjeti kako je objasnio izostanak Kolasinca u drugoj tekmi! Prepao se zbog autogola?Virtu4l je napisao/la:Okačiće ga kod vječne vatre. Valjda će neko slikati.Consigliere je napisao/la:Hoce li taj izvjestaj biti dostupan javnosti?
Fit Tony: I keep my friends close...
- adriano_leite
- Kontakt:
I kakve to ima veze da se pocne vrijedjati Pape jer je iznio svoje misljenje vezano za igraca kojeg je trenirao i uveo u repku?1988risha je napisao/la:adriano_leite je napisao/la:Jbt zivot koliko ljudi ne vole Papeta, pa stalno moraju kontrirati. On da kaze forumasi su pametni, oni bi rekli da nisu pametni nego da su budale i da nije tako kako Pape kaze. Sta je covjek pogrijesio sto je rekao da misli da Besic moze igrati u boljem klubu? Svaki normalan insan mu ne bi to uzeo za zlo, jer se vidi da ima visoko misljenje o svom igracu i svaka mu cast na tome. Ima mnogo boljih timova sirom Evrope u koje je Besic mogao otici i mozda je i morao sacekati malo da vidi kakve sve ponude ima, ali i Swansea je solidan tim, ali ne moze niko osporiti da ima boljih timova. Ne tako davno, Besic je i postao najmladji igrac nase repke, upravo zahvaljujuci Papetu. Problem je sto je rekao da bi Besic trebao igrati zadnjeg veznog? Pa kakve veze ima sto mu je to rekao? Covjek je bio Besicev selektor i vidi ga kao klasnog defanzivnog veznog i da bi za njegov razvoj bilo najbolje da ga se ne seli na druge pozicije. Nista to nije lose, samo par savjeta od nekog koga ocigledno Besic cijeni, za razliku od pojedinih forumasa koji su ga poceli i sanjati u posljednje vrijeme.
Jest eto,treb'o je otići u Tottenham ili Valenciju i Boga molit da odigra 10 minuta,ko Hajrović u Galati... Bešiću je samo bitno da igra,i da ode iz Mađarske... Za njega ima vremena... A kvalitet je svakako neupitan,a ako se pokaze u ekipi kao sto je Swansea,selit ce on u januaru odmah u bolji klub... Pare kad su u pitanju,sve je moguce... A većina naših igrača bi dala sve da ode u Englesku u bilo koji klub...
Edit: ocigledno je da Pape misli da Besic ne bi grijao klupu, tj. ima bolje misljenje o Besicu nego sto ti imas.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ma kakav crni izvještaj, taj ne zna sastaviti prostoproširenu rečenicu, a da sastavi izvještaj o svojoj nesposobnosti.Consigliere je napisao/la:Hoce li taj izvjestaj biti dostupan javnosti?
Dovoljno je ovo pročitati:
U par rečenica... E moj mazlume!!U mom izvještaju nema ništa specijalno, sve se može reći u par rečenica, počevši od priprema do odlaska sa Svjetskog prvenstva
kad poderemo belgiju svi ce se povuc u misije rupe
da smo dosli do polufinala bosnjo bi reko **** ovo sto nismo u finale otisli 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- 1988risha
- Kontakt:
adriano pa isto da Bešića ili njegovog menadžera interesuje,šta misli Safet,ja ili ti... Mi mozemo samo pricat,a oni na kraju odlučuju,i on ce igrat onu poziciju koju mu trener kaze, i na kraju krajeva duzan je to,jer ce ga plaćati...
Bešić se dokazao i sa nepunih 18 u mladoj repki i za A tim... A to što smo 2 godine igrali bez DM,tj bez Bešića,pod nekog glupom spikom da ne može dobit poziv za A tim,da se Jagodić ne uvrijedi... A jedva živu glavu izvukli protiv Slovaka... Trebali smo halalit SP da Jagodića ne uvrijedimo...
Bešić se dokazao i sa nepunih 18 u mladoj repki i za A tim... A to što smo 2 godine igrali bez DM,tj bez Bešića,pod nekog glupom spikom da ne može dobit poziv za A tim,da se Jagodić ne uvrijedi... A jedva živu glavu izvukli protiv Slovaka... Trebali smo halalit SP da Jagodića ne uvrijedimo...
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.
Bolna mi ne bila.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
+1adriano_leite je napisao/la:Jbt zivot koliko ljudi ne vole Papeta, pa stalno moraju kontrirati. On da kaze forumasi su pametni, oni bi rekli da nisu pametni nego da su budale i da nije tako kako Pape kaze. Sta je covjek pogrijesio sto je rekao da misli da Besic moze igrati u boljem klubu? Svaki normalan insan mu ne bi to uzeo za zlo, jer se vidi da ima visoko misljenje o svom igracu i svaka mu cast na tome. Ima mnogo boljih timova sirom Evrope u koje je Besic mogao otici i mozda je i mogao sacekati malo da vidi kakve sve ponude ima, ali i Swansea je solidan tim, ali ne moze niko osporiti da ima boljih timova. Ne tako davno, Besic je i postao najmladji igrac nase repke, upravo zahvaljujuci Papetu. Problem je sto je rekao da bi Besic trebao igrati zadnjeg veznog? Pa kakve veze ima sto mu je to rekao? Covjek je bio Besicev selektor i vidi ga kao klasnog defanzivnog veznog i da bi za njegov razvoj bilo najbolje da ga se ne seli na druge pozicije. Nista to nije lose, samo par savjeta od nekog koga ocigledno Besic cijeni, za razliku od pojedinih forumasa koji su ga poceli i sanjati u posljednje vrijeme.
Čovjek šta god da kaže, ovi ga odmah dočekaju na nož, k'o da im je sve pobio. Mogu shvatit da vam se ne sviđa njegov rad ali da ga toliko vrijeđate e to ne mogu. Sabura malo, svi nama je u interesu repka, mi ga ne branimo ali ne idemo baš tako da ga pod svaku cijenu smjene. Svakako da ima bolji, ali ko to od boljih hoće da radi sa nama? Vaha nas je fino kulturno odbio, Bajević samo govori sačekajte, neće da kaže da neće, samo prolongira. Ko to još ima bolji od njega a da je koliko - toliko jeftin? I da hoće da radi sa nama.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ne bi se bas reklo, davao je prednost ne tako davno Zahirovicu u odnosu na Besica.adriano_leite je napisao/la:
Edit: ocigledno je da Pape misli da Besic ne bi grijao klupu, tj. ima bolje misljenje o Besicu nego sto ti imas.
A opet Mume zna najbolje, odbabrao je Ferenc mjesto klupe u Hamburgu iako su ga mnogi pljuvali ovdje u vidu gulas lige i slicno pokazalo se da nije pogrijesio, tako i sa Swansijem, ne vjerujem da ce napraviti pogresku.
Solidan klub jaka liga, jaki treninzi, jake tekme, vjerovatno i pristojna minutaza sto je najvaznije za mladog igraca.
Mislio je Pape da moze i Stevo u Sevilji i njemu je bio selektor pa znamo kako je zavrsio, a isti taj selektor je igracima savjetovao Tursku ligu odakle Hajrovic bjezi i sakom i kapom, sasvim dovoljno razloga da ga ljudi ovdje sprdaju i ismijavaju.
Sve u svemu, drago mi je sto je potvrdio da je Mume defanzivni vezni, iako je ne tako davno tvrdio to isto za Tinu Susica...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Ja ti ga od srca želim na mjestu šefa struke FK Sarajevo.Rule_hz je napisao/la:kad poderemo belgiju svi ce se povuc u misije rupeda smo dosli do polufinala bosnjo bi reko **** ovo sto nismo u finale otisli
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.