Ne smijem ni muziku slusat vise :/hodža je napisao/la:bla, bla, bla
odrasti više
Nije uopste s posvetom,neg pjesma dobra haha..
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ne smijem ni muziku slusat vise :/hodža je napisao/la:bla, bla, bla
odrasti više
U 10h su 100%, ima nas još koji idemo sutra na prijemni.truts je napisao/la:Imal neko da studira u Tuzli nešto, da mi potvrdi jesul prijemni ispiti u 10h sutra, ne bih volio da zakasnim. Hvala
Pa kolega, šta se upisuje? Ima l' treme?akva je napisao/la:U 10h su 100%, ima nas još koji idemo sutra na prijemni.truts je napisao/la:Imal neko da studira u Tuzli nešto, da mi potvrdi jesul prijemni ispiti u 10h sutra, ne bih volio da zakasnim. Hvala
ni sad ne znam kako je dovedoh,one noći do Studentske sobe....pa kažem ti ja....znao je Šobić o čemu pjeva xdMarsal je napisao/la:Gdje mi je Rambo?![]()
Samo da mu ka'em 'ebla ga Asik Ajsa, navuk'o sam se, nisam druge pjesme posluš'o ima 5 dana.
Ako ništa isti je faxtruts je napisao/la:Zamalo kolege![]()
Ja nemam pojma ni gdje je prijemni, jel to u nekom amfiteatru il gdje? Valjda ću se snać tamo, nisam baš čest u Tuzli, jbgSretno sutra.
samo vi dodjite ispred faxa na vrijeme, oni ce vas vec rasporeditiakva je napisao/la:Ako ništa isti je faxtruts je napisao/la:Zamalo kolege![]()
Ja nemam pojma ni gdje je prijemni, jel to u nekom amfiteatru il gdje? Valjda ću se snać tamo, nisam baš čest u Tuzli, jbgSretno sutra.
![]()
Nisam ni ja baš siguran gdje se radi, ma naše je da se sutra samo na vrijeme nacrtamo i da ponesemo od kuće neko znanje, za ostalo je lahko.Sretno i tebi sutra.
I men je opet krivi tip najboljsaSarajlijc@ je napisao/la:Marsale ja i ti vazda patimo![]()
![]()
![]()
Meni je od Sobica najbolja Opet krivi tip.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.