vidis da se bojibadblueboylivno je napisao/la:Ko novjoš sam obojiti ove ograde i ovaj žuti dio ispred prvog reda i to je to.
jos kad se natkrije sjever i abd nekad istok
vidis da se bojibadblueboylivno je napisao/la:Ko novjoš sam obojiti ove ograde i ovaj žuti dio ispred prvog reda i to je to.
Imao je i Bilbao ove sezoneSarajlijc@ je napisao/la:Rayo cini mi se.
travnjak je u finalu turnira Gojka Šuška odlično izgledao valjda će u tom stanju dočekati i četvrtak ne vjerujem da je u lošem stanju jer vremenski uvjeti su mu pogodovali nije bilo velikih vrućina a kiša je padalo baš onoliko koliko treba tako da i nema drenaže sve bi bilo okAnelZ je napisao/la:Po ovim slikama mi travnjak djeluje kao da nije bas u najbolje stanju. Nadam se da je smo do fotografija.
znam da se ne moze graditi nista, nego vidim skidate ove sponzore pa reko da nije nesto novo smisljenoKevin je napisao/la:pa nije to neki problem..aS_Roma je napisao/la:dobro vi ovo radite, nego sta se planira sa ovom tribinom gdje nema je uopste nema
u primeri ima netko isto zid odmah iza meni se čini
Ma nije,samo se postavljaju nove reklameaS_Roma je napisao/la:znam da se ne moze graditi nista, nego vidim skidate ove sponzore pa reko da nije nesto novo smisljenoKevin je napisao/la:pa nije to neki problem..aS_Roma je napisao/la:dobro vi ovo radite, nego sta se planira sa ovom tribinom gdje nema je uopste nema
u primeri ima netko isto zid odmah iza meni se čini

Pa nek onda u trecem bude ovakoPancer je napisao/la:stadion fino sređen sad lagnica proći Gabalu pa Mladue onda u 3 kolu idemo dernek praviti hahaha

nadamo se da će tako bit i onda izvući Hajduk pa njih laganini izbacitiAndroid je napisao/la:Pa nek onda u trecem bude ovakoPancer je napisao/la:stadion fino sređen sad lagnica proći Gabalu pa Mladue onda u 3 kolu idemo dernek praviti hahaha
![]()
Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 12 gostiju.