Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

LBJ MVP
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la LBJ MVP » 26 feb 2010, 19:52

Cescinho4 je napisao/la:@LBJ MVP
Ja skroz zaboravio na ligu... :o :( Trebali bi odrzati neke proteste dok se @ljubav ne vrati.
Mada sam siguran da ce se on kad tad vratiti, a ukoliko ne onda vec imam zamjenu za njega u timu. ;)
Ko je zamjena :?: :?: nadam se da će se ljubav vratiti
lejla je napisao/la:Dobro, priznajte da je bio trol,, Ali je bio simpatican, sto jest jest,,, nije mi se svidjalo ona negova prica o Zenici, to nije bilo na nivou,, Inace, obje opklade je ispunio do kraja :) jao govorimo o njemu u proslom vremenu, ko da je stvarno gluho bilo umro Xd
Ma jedino ta priča za Zenicu mu nije valjala,ali i to je bila šala i pored toga je bilo gorih ljudi na forumu
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 26 feb 2010, 19:53

Cescinho4 je napisao/la:Mene vise nervira kada dodje neki balavac od 12god i ne zna da napise nijedan post u kome nece upotrebiti svoje prostacke izraze. Prvo bi se forum trebao ocistiti od takvih koji samo vrijedjaju i upotrebljavaju rijeci koje su pokupili na ulici.Ljubav nikad nije vrijedjao odredjenog forumasa ili je psovao, a i postovi su mu gramaticki uvijek ispravni. Svako moze sam odluciti koliko ce mu paznje posvetiti.
Belaj je u tome sto mu se posvecuje previse paznje.Neki njegov post na bilo kojoj temi automatski znaci da ta tema ode u off(jos kad dodje patak...).
Smijesan jeste,ali da biste bili smijesni ne smijete biti dosadni.A on to ne zna. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 26 feb 2010, 19:54

Cescinho4 je napisao/la:@Mudafaka
Ja sam davno napisao da si ti glavni na ovom forumu. Kako samo druge provaljujes uuuuu...
EDIT:
Nemoj vise da mi se obracas, vec sam jednom zbog tebe dobio ban, tako da...bok
I ja sam zbog tebe. :lol: :lol: aj zdra'o. :lol:

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 feb 2010, 19:56

@Mudafaka ti si veći provokator od ljubavi :arrow: zato shhhh
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 26 feb 2010, 20:23

@ Madafaka Stvarno ti si najveći provokator foruma Ljubav je bio dobar i ne rise

R.I.P

Popsuti, bolje ti je da si bio redovan u ligi :roll: :roll: :roll:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 20:30

Hah, okej, onda jednostavno nemoj čitati moje postove nastaviti biti "poetičar".

Cry me a river ;)

I ljudi, šta se inače radi, pada li u vas kiša.

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 26 feb 2010, 20:30

LBJ MVP je napisao/la:@Mudafaka ti si veći provokator od ljubavi :arrow: zato shhhh
Citiram tvoj post od prije par dana...
EDIT:a ja mislim da se više ne smatra djetetom 14 godina mi smo tinejdžeri,a i to što smo na forumu je dokaz naše zrelosti jer ipak ova sva moja raja visi na fejsu,zanemaruje školu i gleda pokemone

I sta sad ocekujes, da se ja raspravljam sa tobom? Uzmi knjigu u ruke pametnije bi ti bilo.

EDIT: Marseille, je l' te ko sta pit'o? Ohanite ba.
Zadnja izmjena: Madafaka, dana/u 26 feb 2010, 20:34, ukupno mijenjano 1 put.

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 26 feb 2010, 20:31

Madafaka je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:@Mudafaka ti si veći provokator od ljubavi :arrow: zato shhhh
Citiram tvoj post od prije par dana...
EDIT:a ja mislim da se više ne smatra djetetom 14 godina mi smo tinejdžeri,a i to što smo na forumu je dokaz naše zrelosti jer ipak ova sva moja raja visi na fejsu,zanemaruje školu i gleda pokemone

I sta sad ocekujes, da se ja raspravljam sa tobom? Uzmi knjigu u ruke pametnije bi ti bilo.

Ušuti bola :| :| :|

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2010, 20:38

Neutral je napisao/la:Hah, okej, onda jednostavno nemoj čitati moje postove nastaviti biti "poetičar".

Cry me a river ;)

I ljudi, šta se inače radi, pada li u vas kiša.
Duva vetar a kisa jos ne pada mada mislim da ce ubrzo da pocne,zbog toga nismo hteli nigde ni otici veceras vec evo malo sada hocemo Sony-a uz sav ostali prateci sadrzaj.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 20:59

@Paja

Hmm, ja sam već dvije godine na forumu, a ti mjesec dana. Kakve veze ima moj broj postova sa kvaliteom pisanja, I sam ne znam što nakvom "dječaku" pridajem toliko pažnje. Citiraj ti i dalje, i znam, hvala ti da sam neodoljiv, to si se zaljubio :o

Wow, toliko navijača, hvala vam za publicitet.

@Devil

Ma prolom oblaka, kiša pada, pada i pada. Ali mislim da je ovo samo preko noći, kako sam gledao najave ako Bog da sutra samo oblačno.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2010, 21:16

Upravo sam doziveo najubedjivi potaz od kako igram Sony.Drug me dobio 7:0,ja dobio Xerez a on Milana na kocku. :cry:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 26 feb 2010, 21:18

Ja sam najviše izgubio možda sa 5 razlike. Više to volim igrati na compu nego na PS-u.

Kocka je čudo i sam naziv ti to govori :mrgreen:

@Wonderkid

Kvalitet, a ne kvaniteti. Samo hrabro naprijed.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 26 feb 2010, 21:22

Auuu pa kako to dragi Devile :D :? Ja nikad na PESU nisam primio vise od 5 golova ,niti od compa niti od real igraca.
Neki dan igram sa rodjom i ja dobijem Valladolid a on REal. Vodim citavu tekmu i na kraju RONALDA u 90+ da gol iz mrtvog ugla ,i na produzetke me pobijedi. Treba napomenuti da sam od 50e minute igrao sa igracem manje :( :D

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 26 feb 2010, 21:29

Pa kad mi je odbrana pokretna kao tenk,Bekam posalje dugu od svoga gola,Pato je primi i lagano da gol i tako 5 komada,i jos dva nakon kornera od Thiaga i to bi bilo to.Ma sad cu ja njega razvaliti abd samo da dodjem na red.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 26 feb 2010, 21:52

Najviše 4:0 zaboravio sam koja sam ekipa bio ovaj jaran Catania ja neka ekipa iz francuske,a najdraža pobjeda mi je sa Emiratima protiv Kameruna

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 26 feb 2010, 22:22

paja_patak je napisao/la:Zasto je banovan? To je obicna nepravda uvijek realni postovi, inteligentan istaknuti topnik, sramota, DISGRACEFUL!

Recimo ovaj Neutral nesto pametuje i kritikuje njegovi postovi su forumasima interesantni ko vodoinstalaterima nuklearna fizika!

In ljubav we trust!

edit:kakvi su to glupi postovi rip, izronice stari za one sto ga vole!
:lol: :lol: :lol: :lol:
Da ga ne znam,zao bi mi bilo
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 27 feb 2010, 00:32

Izvinite što se mješam ali vidim da ste neodlučni. -Da, tražim svoj idealni omekšivač! *Vama treba Softly. -Softly! Vi ste ga probali? *Naravno i od tada ga svima preporučujem.To je mekoća koju morate osjetiti
Zaista nudi se sirok izbor omeksivaca u ovoj reklami :mrgreen:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 27 feb 2010, 00:43

bavarian_bk je napisao/la:Izvinite što se mješam ali vidim da ste neodlučni. -Da, tražim svoj idealni omekšivač! *Vama treba Softly. -Softly! Vi ste ga probali? *Naravno i od tada ga svima preporučujem.To je mekoća koju morate osjetiti
Zaista nudi se sirok izbor omeksivaca u ovoj reklami :mrgreen:
dobar izbor,mozes uzeti plavi softly,zuti softly ili pak rozi softly
sve zavisi od toga kako si se ti osjecao tog dana ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 feb 2010, 17:21

paja_patak je napisao/la:Zasto je banovan? To je obicna nepravda uvijek realni postovi, inteligentan istaknuti topnik, sramota, DISGRACEFUL!

Recimo ovaj Neutral nesto pametuje i kritikuje njegovi postovi su forumasima interesantni ko vodoinstalaterima nuklearna fizika!

In ljubav we trust!

edit:kakvi su to glupi postovi rip, izronice stari za one sto ga vole!
ti si svega mjesec-dva na forumu, i pravis se neko i nesta. Zasto ne ohladis malo, izadjes napolje, ev kod mene ljepota, juce bio dan Bihaca, torta napravljena 30 metara. Ne znam kako je kod tebe vrijeme, malo izadjes napolje sa "curom" ako je uopste imas, ili sa jaranima malo na cist zrak izadjes, negdje u prirodu, kad si se registrovao na forum, stalno visis na njemu.

No hard feelings, Peace

EDIT: imas 310 postova u svega mjesec dana, licis mi na cescinha koji malo lici tebi, 6. januara dosao, sad ima 873 posta, neprocjenjivo ;)

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 27 feb 2010, 17:32

QUARESMA jucer sam malo zakasnio kad je ta torta u pitanju. Dolazio jucer kod rodice,kad ona tak prica o tome..ccc. Bas steta sto nisam stigao ranije,ja sam strastveni ljubitelj kolaca.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []