Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Ajax
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 21:05

mokhe je napisao/la:
Mozambik je napisao/la:Niko ne kaze da ce biti novi Misimovic, vec da stilom igre slici Misketu.

Druga stvar, momak ima 20 godina, prosao je sve nase omladinske selekcije, i imao dobru sezonu u ligi 5.

Miske je sa 20 godina bio u Bayernu 2, tek sa 24 godine je zaigrao u Bochumu, na ozbiljnom nivou.
To i ja velim. Drzat oko na Sanjinu, cini se ozbiljnim momkom.

s mog eldži džitu preko tapatalaptapatoka
+1
Naravno rijec je bila o tome da stilom podsjeca na Misketa u tim godinama.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 07 jul 2014, 21:43

Nerminovic je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:ovaj mali adnan curovic sto ima 17 godina i igrao sa mnom u ligu ide u juventusu iz lyngbya

bogami dobar
da da
slika
kakve su šanse da igra Adnan za nas ? vidim da igra za Dansku,na fb svoj sve na danskom piše,mislim da smo zakasnili što se tice njega ali eto valjda će igrati za nas..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 21:58

Dobar defanzivac, stoper trebao bi Jagodic momka cim prije pozvat. Dok ne bude prekasno ako vec nije !! Samo diasporu pozivat dok je god moguce. Iz nase lige samo najbolje od najboljih. Najbolje bi bilo da kao Hrvatska imamo kampove u Njemackoj i Skandinaviji za nase igrace i poslat najbolje mlade trenere da proberu najvece talente. Juventus sa 17 godina :thumbup: :thumbup: Ovaj bi mogao biti i bolji od Spahe :thumbup: :thumbup:
Samo da ne bude ibrahimovic 2 :pray: :pray:

[youtube][/youtube]

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 07 jul 2014, 22:28

Ajax je napisao/la:Dobar defanzivac, stoper trebao bi Jagodic momka cim prije pozvat. Dok ne bude prekasno ako vec nije !! Samo diasporu pozivat dok je god moguce. Iz nase lige samo najbolje od najboljih. Najbolje bi bilo da kao Hrvatska imamo kampove u Njemackoj i Skandinaviji za nase igrace i poslat najbolje mlade trenere da proberu najvece talente. Juventus sa 17 godina :thumbup: :thumbup: Ovaj bi mogao biti i bolji od Spahe :thumbup: :thumbup:
Samo da ne bude ibrahimovic 2 :pray: :pray:

[youtube][/youtube]
Željooooo je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:ovaj mali adnan curovic sto ima 17 godina i igrao sa mnom u ligu ide u juventusu iz lyngbya

bogami dobar
da da
slika
kakve su šanse da igra Adnan za nas ? vidim da igra za Dansku,na fb svoj sve na danskom piše,mislim da smo zakasnili što se tice njega ali eto valjda će igrati za nas..
Prvo mi je drago sto je on a ne koji drugi, i ako ima samo 17 godina on je igrao protiv nas u 19 ligu prije sto sam ja otisao u jedan drugi klub sto je u drugu ligu ali je on vec tu bio i pokazao koji je on igrac. Nije on drugi Tankovic, non stop na Facebook pise mu sestra i tako da nam treba jedan novi Spahic i non stop pise o nama. Jedan je Kolasinac ali sam siguran da ima isti mentalitet, da igra za svoju zemlju.

Idemo, Adnan - Sretno :opaopa: :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 23:04

Nije on drugi Tankovic, non stop na Facebook pise mu sestra i tako da nam treba jedan novi Spahic i non stop pise o nama. Jedan je Kolasinac ali sam siguran da ima isti mentalitet, da igra za svoju zemlju.

Idemo, Adnan - Sretno :opaopa: :bih:
Bice mali igracina to se vec sada vidi :thumbup: :thumbup: Samo da OPET ne zakasnimo. Odnosno kod nas je "uspjeh" ako selektor obavi obican telefonski razgovor sa igracem. ( i to u vecini slucajeva tek poslje pritisaka javnosti i novinara rijetko kad sami "iznenade" i otkriju igraca ) A Danci ce mu obecavati kule i gradove vec vidim :roll: :roll: Danci i igraci iz Juventusa :D :D Kad su Svedze onog iz obicnog Fullhama onoliko nagovarali. Da su angazovali cak i Ibrahimovica da pozove malog. Vec vidim Ibrahimovic 2 slucaj kod ovog malog :roll: :roll:

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 07 jul 2014, 23:18

Opet isto zaprdjivanje, i opet se nista nije naucilo, a fol sve neki hebeni strucnjaci. Ugasimo U17, U19,U21, koji ce nam klinac. Cuj u A reprezentaciju :roll:

Mogli smo napraviti obdaniste, pa kad se god pojavi kakav 15-16-17 godisnjak odma u A selekciju.

Treba se i Modic pobuniti, ipak momak u AC Milanu i njeg gurnuti u A selekciju, ima li jos kakav klinjo?
I onda se ovdje razglaba ozbiljno o fudbalu?
PIHHHH
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 jul 2014, 23:29

emir79 je napisao/la:Opet isto zaprdjivanje, i opet se nista nije naucilo, a fol sve neki hebeni strucnjaci. Ugasimo U17, U19,U21, koji ce nam klinac. Cuj u A reprezentaciju :roll:

Mogli smo napraviti obdaniste, pa kad se god pojavi kakav 15-16-17 godisnjak odma u A selekciju.

Treba se i Modic pobuniti, ipak momak u AC Milanu i njeg gurnuti u A selekciju, ima li jos kakav klinjo?
PIHHHH
Bas tako. :stop:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 jul 2014, 23:54

emir79 je napisao/la:Opet isto zaprdjivanje, i opet se nista nije naucilo, a fol sve neki hebeni strucnjaci. Ugasimo U17, U19,U21, koji ce nam klinac. Cuj u A reprezentaciju :roll:

PIHHHH
Od kad je to Jagodic trener A selekcije ?? Pise jasno da bi ga trebao pozvati Jagodic dok ne bude prekasno. I to cak u prvoj recenici. I tako jos uvjek mislim. Dok god se djeca u diaspori osjecaju Bosancima to treba itekako iskoristiti. Jer takvih igraca ce biti sve manje i manje. Posebno vrhunskih jer ce ih maticni savezi nagovarati svim i svacim nebi li ostali sa njima.

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 08 jul 2014, 03:19

Ne bi se a puno radovao da sam na vasem mjestu zbog sto je dosao uJuve... pa ako se negdje tesko probiti u prvi tim to ijest Juventus.. od ere Giovinca i Marchisia niko se nije probio kroz oml pogon a od toga ima bas pofino... Pogbu ne racunajte jer on nije Juveov produkt a i kada je dolazio vec tada je bio jedan od najboljih mladih igraca svijeta, bez obzira sto nije igrao kod SAF-a.... Sljedeci mladi igrac koji ce sigurno igrati za prvi tim je Coman iz PSG-a kome su sa 16-17 god dali platu milion godisnje .... i to je to od momaka.. bilo je tu par jos sporadicnih primjera, nekoliko utakmica i noga..
Malca ceka fakat tezak zadatak, al nek mu je sa srecom....
A da ga treba vrbovati itekako jer da ne posjeduje barem nesto znanja i talenta ne bi dosao u Juve....
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 08 jul 2014, 03:26

vidim da mu rodbina a i neki jarani po fejsu pisu bratee tako da znaci mali ipak najvise bosanski koristi a ne danski plus smo trenutno makar malo bolji od danaca tako da imamo neke sanse.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 08 jul 2014, 10:22

PIHHHH
U pravu si Emire, nije svako Tino Susić da moze odmah u A repku.
Slazem se sa tobom.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 08 jul 2014, 10:52

Ne mora ni dospjet u Juventus, nek dodje do Parme, Catanie i slicnih i opet smo na velikom dobitku. Isto vazi i za Suljica iz Chelsea i Salanovica iz Atletica.

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 08 jul 2014, 11:09

bhsport je napisao/la:

PIHHHH
Slazem se sa tobom.
Toushe! :clap:

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 jul 2014, 17:34

bhsport je napisao/la:

PIHHHH
Slazem se sa tobom.
Uh, aferim..zasluzio je ovaj momciluk emir da mu ga se gurne jednom duboko..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 08 jul 2014, 17:36

Ma Emir poznaje Anela Hadzica, to je vec jedanput ovdje pisao. Lik spinuje gluposti na traci i podrzava svaku nebulozu Safeta i Germanije Sportagenture. Hmm zasto sta mislite? Jednostavno ga ne uzimajte za ozbiljno, meni je na ignore i bolje je tako. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 08 jul 2014, 18:06

Realist je napisao/la:Ovdje se često histerično svađa na relaciji koje potrebniji,Prcić ili Tino Sušić.Oba su dobri,mladi,talentirani,znaju s loptom,oba moraju biti u krugu 25 igrača.Oba imaju predispozicije da načine dobre karijere.Selektor mora pozvati Prcića ali i ovaj dio navijača koji sramno pljuje po Tinu Sušiću mora prestati s tim i priznati da je i Tino dobar.
Po cemu je dobar? Nije mogao dobiti profi ugovor u Belgiji, nije mogao ni u Hajduku dobiti ugovor (odbili ga s probe, imam dokaz) nego preko Seada i Darka Smoljana uguran u Hajduk (vi gurajte Avdiju u repki, mi vasem stinkiju ugovor).

22 godine i polustandardan u mrtvom Hajduku, Prcic je za njega Ozil. Da, imao je jednu finu asistenciju protiv poluamatera iz Irana u utakmici u kojoj ga je Stric Safet pretvorio u prvotimca.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 jul 2014, 18:09

U UTROBI Poljuda sve se češće spominje ime jednog od najboljih igrača Bijelih posljednjih desetak godina - Senijada Ibričića. Mlada Tudorova momčad čezne za vođom na sredini terena, ali i čovjekom koji zna postići pogodak, a Ibro je naizgled rješenje za sve probleme. ISJECAK SA HRVATSKOG PORTALA.

Ibricic je shvatio kako zabetonirati poziciju u reprezentaciji. Ako bude istina bit ce zanimljivo tko ce kome biti zamjena, ili ce igrati zajedno ?

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 08 jul 2014, 18:19

drago mi je sto ide u juventus i nek mu je halal i sa srecom a brate igrao sam protiv nasih sto su bolji i mislim meni nije tako dobar. igrao sam protiv njega 3 puta i nikad nisam mislio ono da je igracina prava. hajde sta ima veze on ide u juventus i drago mi je, a brate da je za juventus nisam siguran
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jul 2014, 01:18

Boskvalitet je napisao/la:Tankovic 2 gola danas
zabij Tankssonu

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: greenwood, meecko, Micron i 37 gostiju.