Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

AzRimiRzA
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la AzRimiRzA » 08 jul 2014, 18:20

adal je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
adal je napisao/la: čuj po čemu. Pa to sva raja koja prati fudbal zna po čemu sam povezao swansea i Španiju.

@let3 ma naravno, trebao sam ti odgovorit napisat esej zašto nisi u pravu :lolno:
Decko veze ti nemas hajdereci cemu ti poveza spaniju !!! hahahhahaha nemoj se stidit sta ima veze lupio si i sta sad
Momci ti fino objasnili na prosloj stranici, nije on jedini. S'cim se god rokas hocu i ja duplu.

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 jul 2014, 18:21

Bravo malac potpisuj odma i da preores Engleske stadione tokom sljedeceg prvenstva. Dogodine i ti i Seo u Manchester United da porusite sve kako bi nas legendarni Majstor rekao.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 08 jul 2014, 18:39

Mozambik je napisao/la:Nije Lampard nego Laudrup.

Istina je da su Holandjani "izmislili" totalni fudbal, koji je preko Holandskih igraca i trenera impementiran u Spaniji, precizno receno u Braceloni.

Posto je danas spanska liga puno jaca od holandske, a i reprezentacija je posljednjih godina imala vise uspjeha, mnogi taj totalni fudbal povezuju sa Spanijom.

Sto je blizu istine, jer se od ovih najvecih liga upravu se u Spaniji preferira ta vrsta fudbala.
Tacko i kake veze ima swansse city sa spanijom nikave o tom i ja pricam...Ljudi su ne upuceni ali et ko fol znaa ...on prati on zna i on misli da je to spanski fudbal...liga spanska jest jaca od holanske koliko para toliko i muzike ... Znaci gazda je iz Den Haaga i tezi tipicnom Holandskim fudabalom koji su holandezi izmislili.Ili posto je onaj spic kako se vec zove Michu spanac et to je spanski fudbal hahaahaa uzas
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 08 jul 2014, 18:44

AzRimiRzA je napisao/la: Momci ti fino objasnili na prosloj stranici, nije on jedini. S'cim se god rokas hocu i ja duplu.
tebe je bog asli rokno hihihihih netreba ti nista suti i citaj

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 08 jul 2014, 18:46

nedim93 je napisao/la:
adal je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:pff malo vi gradova znate.

Swansea ako je istina, odličan izbor. Ekipa koji voli igrati lopte. Španski klub u Engleskoj
po cemu poveza spaniju ..hajd nek si napiso nesta
čuj po čemu. Pa to sva raja koja prati fudbal zna po čemu sam povezao swansea i Španiju.

@let3 ma naravno, trebao sam ti odgovorit napisat esej zašto nisi u pravu :lolno:
jah doduše, i to što kažeš... mrsko ti pisati eseje, valjda ova vrucina ne da :mrgreen: - ali si zato prvi kad treba ismijavati necije mišljenje i pisati drugima Ne prosipaj se, bez ikakvog objašnjenja :tokralju: :clap:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 08 jul 2014, 18:53

Inter Milan se ukljucio u borbu za Besica.... :)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

JoeCelt
Kontakt:

Post Postao/la JoeCelt » 08 jul 2014, 18:57

15.28 BST: Swansea City may have already signed Lukasz Fabianski, Bafetimbi Gomis and Marvin Emnes, but boss Garry Monk has no intention to stop there. With the news the club are close to signing Bosnia midfielder Muhamed Besic, Monk added: "Hopefully I would like to get two or three more in just to add to the quality and the strength of the squad." Should be a fun summer for the Swans fans.
13.01 BST: Claims from TalkSport suggest Swansea City are closing in on the signing of Bosnia and Herzegovina midfielder Muhamed Besic from Ferencvaros. Their £4 million offer has reportedly been accepted and a three-year deal is soon to be signed.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 jul 2014, 20:21

Swansea jeste spanski klub u Premiershipu... trenutno tamo nastupa 7 spanaca, vise ih je nego engleza i velsana :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 08 jul 2014, 20:25

Consigliere je napisao/la:Swansea jeste spanski klub u Premiershipu... trenutno tamo nastupa 7 spanaca, vise ih je nego engleza i velsana :kafa:
Cetvero spanaca nije se naslo u avionu za Ameriku, tako da mozemo ocekivati veliku metlu ovog ljeta u Swanseau sto se tice bas spanaca. Michu i Pablo su nekako vec sada najbilizi odlasku.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 jul 2014, 20:28

Michu prelazi u Napoli, mislim da je vec obavio ljekarski pregled. Nacuo sam da su imali problema sa spancima prosle sezone, neki sukobi da su bili. Zato ce izgleda biti cistka.

adal
Kontakt:

Post Postao/la adal » 08 jul 2014, 20:28

Consigliere je napisao/la:Swansea jeste spanski klub u Premiershipu... trenutno tamo nastupa 7 spanaca, vise ih je nego engleza i velsana :kafa:
mislim da ih je 4 nisam siguran u startnoj postavi 2 ako tako gledas onda je m.city argentinski bezzz

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 jul 2014, 20:32

Ne razumijem sta vam smeta toliko.... O tome ko ce gdje preci o tom-po tom, ali sad ih je 7 a Swansea se tepalo Swanselona zbog nacina igre... Aj, zivjeli! :kafa:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 jul 2014, 20:41

MUME Cestitam VRHUNSKI IZBOR KLUBA. Za godinu, dvije ides u Arsenal, Tottenham i slicne velikane. Swansea je odlican klub da se naviknes na Englesku ligu. Najvazije od svega je da igras standardno. :thumbup: :thumbup:
A o izjavi Papeta o Swansea-u :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ocigledno covjek ne prati PL. Vjerovatno prati samo Francusku ligu + derbije iz drugih liga. Ko ce to sve upratit :D :D

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 jul 2014, 20:46

Ajax je napisao/la:MUME Cestitam VRHUNSKI IZBOR KLUBA. Za godinu, dvije ides u Arsenal, Tottenham i slicne velikane. Swansea je odlican klub da se naviknes na Englesku ligu. Najvazije od svega je da igras standardno. :thumbup: :thumbup:
A o izjavi Papeta o Swansea-u :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ocigledno covjek ne prati PL. Vjerovatno prati samo Francusku ligu + derbije iz drugih liga. Ko ce to sve upratit :D :D
U Francuskoj sam PSG prati, Sosaux nije pratio 100%.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2014, 20:47

Ajax je napisao/la:A o izjavi Papeta o Swansea-u :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Smiješno ti je to što je Pape želio da Mume pređe u veći klub, koji igra Evropska takmičenja?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 jul 2014, 20:51

Na osnovu čega je mogao preći u veći klub? Igra u Ferencvarosu, odigrao je tri utakmice na Sp i to nije dovoljno da bi mogao preći i veliki klub. Samo polahko, vrijeme je pred njim. Prvo mora da se izbori za prvu postavu u Swanseu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 jul 2014, 20:53

Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la:A o izjavi Papeta o Swansea-u :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Smiješno ti je to što je Pape želio da Mume pređe u veći klub, koji igra Evropska takmičenja?
Pod jedan je da Mume zaigra za klub iz liga petice. Nebitno o jacini kluba. Najbitnije je da bude STANDARDAN. A poslje 2,3,4 godine zaigrat ce u nekom velikanu. Ovako neiskusan ako bi potpisao za nekog velikana i to za 5 miliona sto je za njih kikiriki. Najvjerovatnije se nebi naigrao. Mume je napravio odlican potez. Igarti ce protiv Chelsea, Man Uniteda, Man Citya , Liverpoola i svih ostalih velikana pa gdje ces bolje od toga.

Cudi me to da Pape gleda samo jacinu kluba. A ocigledno ne razmislja o tome da bi se mladi igrac Besic puno teze nametnuo u velikom klubu ????????????????????????????

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 08 jul 2014, 20:54

Neka tako i Tina savjetuje da ne prelazi u osrednji Engleski klub.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 jul 2014, 20:55

Virtu4l je napisao/la:
Pa da, smijesno je..da on vec igra u Swansea-u, i povezuje se sa, bubam, West Ham-om, pa bi ta izjava i imala mjesta..ovako, igras u Ferencvarosu, i Hajduk bi ti bio stepenica vise, a kamoli stabilan engleski klub..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 08 jul 2014, 20:57

Pape je svoje rekao kada je poručio našim igračima da idu u tursku ligu, znači :bow:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, dedo26 i 31 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []