Muhamed Bešić

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Re: Muhamed Bešić

Post Postao/la calcio » 08 jul 2014, 20:58

Ajax je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ajax je napisao/la:A o izjavi Papeta o Swansea-u :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Smiješno ti je to što je Pape želio da Mume pređe u veći klub, koji igra Evropska takmičenja?
Pod jedan je da Mume zaigra za klub iz liga petice. Nebitno o jacini kluba. Najbitnije je da bude STANDARDAN. A poslje 2,3,4 godine zaigrat ce u nekom velikanu. Ovako neiskusan ako bi potpisao za nekog velikana i to za 5 miliona sto je za njih kikiriki. Najvjerovatnije se nebi naigrao. Mume je napravio odlican potez. Igarti ce protiv Chelsea, Man Uniteda, Man Citya , Liverpoola i svih ostalih velikana pa gdje ces bolje od toga.

Cudi me to da Pape gleda samo jacinu kluba. A ocigledno ne razmislja o tome da bi se mladi igrac Besic puno teze nametnuo u velikom klubu ????????????????????????????
Valencija i Sevilla jesu veliki klubovi ali se po pitanju transfera ne mogu porediti sa Realom i Barcelonom. Za njih je Mumetova cijena bas taman. Sjetite se npr Kondogbie, doveli su ga za sicu i igrao je u prvih 11. Znaci ne mora znaciti da Besic ne bi igrao tamo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2014, 20:58

Ako je to smiješno, onda ću se i ja grohotom smijati.
Sheyi je napisao/la:Pape je svoje rekao kada je poručio našim igračima da idu u tursku ligu, znači :bow:
Naravno, u izjavi za Turske medije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 jul 2014, 21:01

Da je do Papeta, Besic bi i slijedece sezone igrao u Madjarskoj. Poziv je dobio zbog velikog pritiska javnosti (citaj: forumasa :kafa: ) da se napokon zakrpi ta pozicija zbog koje smo umalo zavrsili u barazu.
Da ga nije bilo u Brazil bi isao Zukanovic, a uz Pjanica bi igr'o Tinky ili Hadzic :urnebes:
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 jul 2014, 21:02

Iskreno, da je meni jedan pojedinac vazniji od reprezentacije, ja bi se zabrinuo da sam na tvom mjestu, a ne smijao..kamoli grohotom..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2014, 21:04

Consigliere je napisao/la:Da je do Papeta, Besic bi i slijedece sezone igrao u Madjarskoj. Poziv je dobio zbog velikog pritiska javnosti (citaj: forumasa :kafa: )
Možda bih ti i povjerovao da nisam svojim očima gledao gostovanje na FTV odmah nakon Litvanije, gdje je Pape jasno rekao da će zvati Bešića čim izgladi stvar sa Jagodićem :stop:

Jeli ga zbog pritiska javnosti odmah stavio u prvu postavu? How yes no.

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 08 jul 2014, 21:05

Zbgo pritiska javnosti ga je pozvao jos dok je bio junior i stavio u prvih 11.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 jul 2014, 21:06

calcio je napisao/la:Michu prelazi u Napoli, mislim da je vec obavio ljekarski pregled. Nacuo sam da su imali problema sa spancima prosle sezone, neki sukobi da su bili. Zato ce izgleda biti cistka.
Imali su podjele u svlacionici.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 08 jul 2014, 21:17, ukupno mijenjano 1 put.

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 08 jul 2014, 21:06

Zvao je on njega davno, a onda je poceo Gemania projekat pa su na stranu sklonjeni oni s kojima je to bilo najlakse, da se napravi mjesta, jedan od njih je i Besic ;)
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 08 jul 2014, 21:07

Papastathopoulos je napisao/la:Iskreno, da je meni jedan pojedinac vazniji od reprezentacije, ja bi se zabrinuo da sam na tvom mjestu, a ne smijao..kamoli grohotom..
Moja reprezentacija niže uspjehe, nemam za šta biti zabrinut. Prvi plasman na veliko takmičenje, prva pobjeda, druga najmlađa reprezentacija na SP, budućnost je pred nama... zašto da budem zabrinut? Zato jer selektor želi da Bešić pređe u veliki klub? Evo tresem se od brige ;)

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 08 jul 2014, 21:14

Virtu4l je napisao/la:
Papastathopoulos je napisao/la:Iskreno, da je meni jedan pojedinac vazniji od reprezentacije, ja bi se zabrinuo da sam na tvom mjestu, a ne smijao..kamoli grohotom..
Moja reprezentacija niže uspjehe, nemam za šta biti zabrinut. Prvi plasman na veliko takmičenje, prva pobjeda, druga najmlađa reprezentacija na SP, budućnost je pred nama... zašto da budem zabrinut? Zato jer selektor želi da Bešić pređe u veliki klub? Evo tresem se od brige ;)
Budi zabrinut zato sto ce Dzeko igrati jos 4,5 godina. Vedo oko 3 godine. A treceg napadaca nemamo. Pogledaj kakve probleme ima Srbija jer nemaju vrhunskog spica. A skoro sve ostale pozicije su im beton. Jedini koji je imao potencial blizu Dzeki, Haris Seforovic je otjeran. Odnosno nije dobio poziv jer nije bio standardan u Italiji. Sta ce nam treci napadac. Bolje imat petoricu ofanzivnih veznjaka, zar ne. Trenutno nema ni jednog napadaca ni blizu ali ni blizu Seferovicevih kvaliteta. Isto tako trebao bi imati bar malo los osjecaj u vezi taktike protiv Nigerije. Jer mnogi treneri ( cak i sa ponistenim golom ) bi izvukli bar nerjesen rezultat sa onakvom ekipom.

Papastathopoulos
Kontakt:

Post Postao/la Papastathopoulos » 08 jul 2014, 21:34

Virtu4l je napisao/la:
Ako ces iskreno, bio sam napisao veliki esej kao repliku na ovo, ali sam pobrisao jer nema potrebe da se raspravljam s tobom jer ne vidis dalje od nosa ;)

zivio..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 08 jul 2014, 21:42

jel skonto onaj drug što je Swansea španski klub, il nabraja špance u istom :urnebes:

@let3 pa lupneš glupost, šta da ti čovjek kaže ?
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 09 jul 2014, 00:35

dubrovnik je napisao/la:Neka tako i Tina savjetuje da ne prelazi u osrednji Engleski klub.
:lol: :lol: :thumbup:

Ma da predje u Wislu Krakow bilo bi :tokralju: jaka liga....jak je to klub..

Stilic :kafa:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 09 jul 2014, 01:06

Kad na kraju ovaj Besic ne promijeni klub. :D
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

Edvin_Mg
Kontakt:

Post Postao/la Edvin_Mg » 09 jul 2014, 01:06

Niko jos nista nije potvrdio ?

MB7
Kontakt:

Post Postao/la MB7 » 09 jul 2014, 01:08

Ceka se ponuda Hajduka :lol:

h1a2s3o
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o » 09 jul 2014, 01:10

MB7 je napisao/la:Ceka se ponuda Hajduka :lol:
Ma jok, Mamic je to dogovorio jos prije SP. Dok je pjevao po sarajevskim kafanama. :mrgreen:
Nikad ne vjeruj ženi koja traži da budeš žirant njenom bratu, koji ima 29 godina i student je treće godine hortikulture, pa malo riješio da uđe u biznis sa tartufima.

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 jul 2014, 01:34

Znaci jos uvijek se samo spekulise sto se tice ovog Zmaja,nista jos pouzdano i konkretno?

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 09 jul 2014, 02:01

drummer je napisao/la:Znaci jos uvijek se samo spekulise sto se tice ovog Zmaja,nista jos pouzdano i konkretno?
Jutros je u Klixu objavljeno ovo za Swansea iz izvora bliskih igracu...a poceli su da ga spominju i na forumu Swansea.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 09 jul 2014, 02:06

Mađarima je izvor klix

http://www.nemzetisport.hu/angol_labdar ... ir-2348429" onclick="window.open(this.href);return false;
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beduin, LeCoq i 48 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []