FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

NKMramor
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la NKMramor » 08 jul 2014, 15:25

Heller je napisao/la:Štaj s domaćim dresovima? Oce ic onaj dizajn?
Ma nisu ovo dresovi, ova bijela je oprema za trening a ovo nezz za šta koriste. Ali je amaterski odrađeno. Nemam uopšte informaciju da li su dresovi gotovi, a trebao bih je dobiti među prvima.

sloboda72
Kontakt:

Post Postao/la sloboda72 » 08 jul 2014, 15:35

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Muharem Civic slobodan igrac. Nije produzio ugovor sa ceskim FC MAS Taborsko. Da se po povratku kuci zaustavi u Sloveniji bilo bi lijepo, Sadikovic je svakako radio sa njim dugo vremena kada je bio u omladinskom pogonu Slobode...
Dijete Slobode, kapiten u šampionskoj generaciji juniora. Ibraković ga je pomalo ubacivao u igru i sigurno bi dobio više prostora da je Sloboda ostala u Premijer Ligi. U međuvremenu je još sazrio i mislim da bi mogao biti ako ništa dobar back-up za lijevu stranu.
Sa 17 godina odigrao je ja mislim polusezonu u A timu, tj. onaj drugio dio sezone kada smo ispali. Vojvodic ga nije bas volio... Pun pogodak bi po mom misljenju bio da ga neko kontaktira i da momak svrati u klub na pripreme. Takodje je jedan od onih na kojem se moze zaraditi kasnije jer je momak u usponu. Gledao sam onaj klip bio je na par portala kada je dao prelijep go iz slobodnjaka...
Kolko li je vama dvojici tata Huso uletio. Boga mi napredovaćete, pa i do licence. Ma nema, pravi menadžeri.
Ja volim FK Tuzla City

ZaBoljuSlobodu
Kontakt:

Post Postao/la ZaBoljuSlobodu » 08 jul 2014, 16:07

ZaBoljuSlobodu je napisao/la:
hule_barca je napisao/la:
ZaBoljuSlobodu je napisao/la:Muharem Civic slobodan igrac. Nije produzio ugovor sa ceskim FC MAS Taborsko. Da se po povratku kuci zaustavi u Sloveniji bilo bi lijepo, Sadikovic je svakako radio sa njim dugo vremena kada je bio u omladinskom pogonu Slobode...
Dijete Slobode, kapiten u šampionskoj generaciji juniora. Ibraković ga je pomalo ubacivao u igru i sigurno bi dobio više prostora da je Sloboda ostala u Premijer Ligi. U međuvremenu je još sazrio i mislim da bi mogao biti ako ništa dobar back-up za lijevu stranu.
Sa 17 godina odigrao je ja mislim polusezonu u A timu, tj. onaj drugio dio sezone kada smo ispali. Vojvodic ga nije bas volio... Pun pogodak bi po mom misljenju bio da ga neko kontaktira i da momak svrati u klub na pripreme. Takodje je jedan od onih na kojem se moze zaraditi kasnije jer je momak u usponu. Gledao sam onaj klip bio je na par portala kada je dao prelijep go iz slobodnjaka...
Kolko li je vama dvojici tata Huso uletio. Boga mi napredovaćete, pa i do licence. Ma nema, pravi menadžeri.[/quote]
O cemu ti? Je li to zabranjeno diskutovati? Mozda forum sluzi samo za diskusiju po zelji pojedinih? Mogu ti naci stotine slicnih postova vezanih za druge igrace, tako da ne rise druze zivota ti...
“Bakire Izetbegoviću, nećeš Tuzlu zaviti u crno, (ja ću)”

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 jul 2014, 17:02

Ovo ti pise jedan od Šabovićevih ljudi.moni su inace izvrsni menageri pa te pokusava nauciti necemu brate...pazljivo ga citaj sta pise..inace kakvi su Menageri haman vise Sarajevo dobije para od Huseinovicevih transfera nego sama Sloboda :)..osim ako sebi ne uzimaju
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 jul 2014, 18:11

:cool:

http://fksloboda.ba/vijesti/1212-rad-punom-parom" onclick="window.open(this.href);return false;
Pobjeda je bolja od orgazma!

GazijaKalesija
Kontakt:

Post Postao/la GazijaKalesija » 08 jul 2014, 18:19

Daj ba, manite se Ćivića, Musića i ostale kompanije. Daleko od Slobode!
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 08 jul 2014, 19:15

Ne znam sta @sudac92 misli o ovom svemu :mrgreen:

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
075

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 08 jul 2014, 20:11

imal naznaka kojem pojacanju jos,suskal se sta,al manite rekla kazala,imal sta konkretno
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jul 2014, 20:52

Neki klubovi već pustili u prodaju sezonske ulaznice, naši izgleda trenutno i ne razmišljaju o tome. Velika greška... :facepalm:

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 08 jul 2014, 21:14

NKMramor je napisao/la:Neki klubovi već pustili u prodaju sezonske ulaznice, naši izgleda trenutno i ne razmišljaju o tome. Velika greška... :facepalm:

Nikad nije kasno,dok se voli/navija strasno. :mrgreen:

Usput,što bi bilo lijepo ARENA SPORT da prenosi 2 kolo BHTelecom PL BiH Sloboda-Čelik :cool:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 08 jul 2014, 21:16, ukupno mijenjano 1 put.
Pobjeda je bolja od orgazma!

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 08 jul 2014, 21:16

GazijaKalesija je napisao/la:Daj ba, manite se Ćivića, Musića i ostale kompanije. Daleko od Slobode!
Zasto Cive momak voli Slobodu vise nego i jedan drugi, a osim toga dobar je jako igrac
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jul 2014, 21:19

Gorki je napisao/la:
NKMramor je napisao/la:Neki klubovi već pustili u prodaju sezonske ulaznice, naši izgleda trenutno i ne razmišljaju o tome. Velika greška... :facepalm:

Nikad nije kasno,dok se voli/navija slasno :mrgreen:
To se radi sad' dok narod ima love, znam po sebi... :rol: :rol: Na dosta stvari su pali u posljednjih 15-20 dana. Još ovdje ima posla kako bi se i najsitnije stvari počele shvatati ozbiljno. Svaka sitnica kvari opšti utisak, bar meni.
Vidim priča oko pojačanja još nije gotova, fksloboda/ba kaže da bi moglo biti još novih igrača, koji su u pitanju ostaje da se vidi. Što se tiče napada mislim da je riješeno, Mujić je izgleda odlično rješenje. Sad samo treba neko ko zna da mu uvali loptu kada treba. :salut:

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 08 jul 2014, 21:40

Prva provjera protiv Maribora

Nakon aklimatizacije na prilike u Murskoj Soboti, Crveno - crni će ove sedmice odigrati prvi pripremni susret u Sloveniji.

slika

Protivnik je aktuelni prvak Slovenije NK Maribor, a meč se igra u četvrtak (10. juli) sa početkom od 18:00 sati.

Iako je najavljeno da će putovati za Sloveniju, Jasmin Moranjkić nije u sastavu Crveno - crnih. Pouzdani stoper nije pronašao zajednički jezik sa našom Upravom, te je odlučio da ne putuje u Mursku Sobotu.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 08 jul 2014, 21:56

Na probu stigao turski veznjak

Prijepodnevnom treningu naših prvotimaca prisustvovao je još jedan novi igrač.
Ekipi se priključio turski veznjak koji će se pokušati nametnuti našoj struci. Riječ je o Yusufu Yilmazu (23), Turčinu rođenom u Hannoveru (Njemačka). Yilmaz je ponikao u podmlatku Hannovera 96, a zatim igrao za Stoke City (U-18), Ethnikos (Grčka) i FSV Frankfurt II.

brazzo
Kontakt:

Post Postao/la brazzo » 08 jul 2014, 21:59

Ma bjezi jbt kad je to najpozitivnija vijest unazad par sedmica sve ti je jasno kakva je situacija u klubu. Azmire, vracaj se ko boga te molim

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security

NKMramor
Kontakt:

Post Postao/la NKMramor » 08 jul 2014, 22:07

Tuzlak04 je napisao/la:Na probu stigao turski veznjak

Ekipi se priključio turski veznjak koji će se pokušati nametnuti našoj struci. Riječ je o Yusufu Yilmazu (23), Turčinu rođenom u Hannoveru (Njemačka). Yilmaz je ponikao u podmlatku Hannovera 96, a zatim igrao za Stoke City (U-18), Ethnikos (Grčka) i FSV Frankfurt II.
Mogao bi biti dobro pojačanje, ukoliko ne bude tražio velike pare. Mlad je (relativno), igra veznog igrača, visok 180 cm. Nema impresivnu statistiku, ali igrao je određen broj mečeva u Ethnikosu kao i u Frankfurtu, i postigao poneki gol. Jedno je sigurno, druga grčka liga je kvalitetnija od naše prve.

fukarezv
Kontakt:

Post Postao/la fukarezv » 08 jul 2014, 22:20

slika
gledanje tekme :D
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...

CarsijaTz
Kontakt:

Post Postao/la CarsijaTz » 08 jul 2014, 22:28

Najnovije pojacanje Ante Rukavina ...

Alibasa
Kontakt:

Post Postao/la Alibasa » 08 jul 2014, 22:32

NKMramor je napisao/la:
Tuzlak04 je napisao/la:Na probu stigao turski veznjak

Mogao bi biti dobro pojačanje, ukoliko ne bude tražio velike pare. Mlad je, igra veznog igrača, visok 180 cm. Nema impresivnu statistiku, ali igrao je određen broj mečeva u Ethnikosu kao i u Frankfurtu, i postigao poneki gol. Jedno je sigurno, druga grčka liga je kvalitetnija od naše prve.
Ma ne može bit lošiji od ovih naših kako god okreneš, ili je ko oni ili je bolji. Yilmaz da Bog da bio ko Burek :D

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 jul 2014, 22:35

CarsijaTz je napisao/la:Najnovije pojacanje Ante Rukavina ...
na kojeg Antu misliš, ima ih :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.