BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
http://www.youtennis.net/LiveTV?channel=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Trezeguet17
- Kontakt:
hvala obojci

36 SCUDETTI Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
Juventusovi igrači u finalu 2006 godine: Buffon, Zambrotta, Cannavaro, Camoranesi, Alessandro Del Piero, Thuram, Vieira, Trezeguet Forza Juve !!!
- Trezeguet17
- Kontakt:
zašto je samo jedan sudija trenutno iza Damira, i taj jedan leta između T linije servisa i desne krajnje Damirove linije, ko pokriva lijevu liniju 
Lijevu liniju pokriva sudija na ovoj strani gdje je kamera. Na Challengerima linijske sudije moraju cijelu liniju pratitiTrezeguet17 je napisao/la:zašto je samo jedan sudija trenutno iza Damira, i taj jedan leta između T linije servisa i desne krajnje Damirove linije, ko pokriva lijevu liniju
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- Trezeguet17
- Kontakt:
ahaaForster je napisao/la:Lijevu liniju pokriva sudija na ovoj strani gdje je kamera. Na Challengerima linijske sudije moraju cijelu liniju pratitiTrezeguet17 je napisao/la:zašto je samo jedan sudija trenutno iza Damira, i taj jedan leta između T linije servisa i desne krajnje Damirove linije, ko pokriva lijevu liniju
jbg ja navikao na 250, 500, 1000 Mastersi, GS
viđao sam na slabim turnirima da se sudije mjenjaju na servisi liniji i onda da trče na svoje mjesto al ovaj gore sam i leta tamo vamo
Dobro je i ovo, na Futuresima nema nikako linijskih sudija
Oba sigurna sa svom servisu, Damir nešto sigurniji, u svojim servis gemovima rešeta forehandom
Oba sigurna sa svom servisu, Damir nešto sigurniji, u svojim servis gemovima rešeta forehandom
Rijedak je slučaj da samo dvojica linijskih sudija pokrivaju teren, ali to su minimalni uslovi koje ATP i ITF traže od organizatora.
Mislim da je to samo na zemlji, a da na onim malo jačim (15k) mora biti minimalno jedan linijski.Forster je napisao/la:Dobro je i ovo, na Futuresima nema nikako linijskih sudija![]()
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Skoro svi Challengeri koriste te minimalne uslove
Naravno mislio sam na turnire na zemlji, tu imaju najlaksi posao
Edit: Damir vraca break
Naravno mislio sam na turnire na zemlji, tu imaju najlaksi posao
Edit: Damir vraca break
Čitao sam da ATP i ITF ohrabruju organizatore da slobodno koriste više sudija, ali o svom troškuForster je napisao/la:Skoro svi Challengeri koriste te minimalne uslove![]()
Dobro je vratio se. Zanimljiv meč, forhendi na nivou.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Mogu oni ohrabrivat koliko hoće, najmanje 40-50% Challengera jedva skupi novac, za ove minimalne usloveVirtu4l je napisao/la:Čitao sam da ATP i ITF ohrabruju organizatore da slobodno koriste više sudija, ali o svom troškuForster je napisao/la:Skoro svi Challengeri koriste te minimalne uslove![]()
![]()
![]()
Dobro je vratio se. Zanimljiv meč, forhendi na nivou.
Izgubi 1. set
-
TMmanija2012
- Kontakt:
Kod Damira nista novo..dobre zivce treba imati i njega pratiti 
Kako da ostanem miran nakon ovoga... neforsirane kad mu najmanje trebaju 
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Na break lopte uvijek ise S&V igra. Bit' će sad se vratit, ovog nosi publika.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ovu posjetu u 1. kolu ces tesko naci i na Grand Slamunewton_heath_lyr je napisao/la:Publike vise nego na mnogim ATP 250,500 turnirima.
Bolje da nije proradila, bar ne bih vidio ovaj forhend na brejk lopti.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ybse Damire i ti i tvoj servis i te tvoje glupe grške 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Gledaj pa i ovaj brejk prokockaj.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Eto ga 1-1 valjda ce okrenuti ovo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.