jedan jediniChinaglia je napisao/la:na kojeg Antu misliš, ima ihCarsijaTz je napisao/la:Najnovije pojacanje Ante Rukavina ...
FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
iz Hajduka, pa Dinama?CarsijaTz je napisao/la:jedan jediniChinaglia je napisao/la:na kojeg Antu misliš, ima ihCarsijaTz je napisao/la:Najnovije pojacanje Ante Rukavina ...

jedan jedini[/quote]
iz Hajduka, pa Dinama?
ako je on, jeste opao, al' za nas i našu ligu bi trebao biti space shuttle
[/quote]
Ma to je pravo pojacanje ...
iz Hajduka, pa Dinama?

Ma to je pravo pojacanje ...
izvorCarsijaTz je napisao/la:Najnovije pojacanje Ante Rukavina ...

JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
HAHAHCarsijaTz je napisao/la:Najnovije pojacanje Ante Rukavina ...

Propao mu transfer u Valladolidu pa dolazi u Slobodu

Ti si opet šampion !
Doce i Besic i Begovic, mozda i Mandzukic jer nema mjesta u bayernu

Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Već smo pisali o momku, a vrijeme je da ga klub i zaštiti. Dijete ima volje da ostane u Slobodi, treba ga vezati nekim ugovorom stipendijom ili slicno. Kadetski reprezentativac, bio je pozvan i u naš prvi tim na trening.

-
- Kontakt:
CarsijaTz je napisao/la:jedan jediniChinaglia je napisao/la:na kojeg Antu misliš, ima ihCarsijaTz je napisao/la:Najnovije pojacanje Ante Rukavina ...

i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
Samo se vi smijte Ante je doso ...
Koliko ti je sigurna info za Rukavinu 

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
-
- Kontakt:
ama dabogda ti bio upravu druze,svi se mi nadamo dobrom,i boljem.hajde eto vidicemoCarsijaTz je napisao/la:Samo se vi smijte Ante je doso ...

Ma nemas se sta nadat ovo je provjereno ...wienultras je napisao/la:ama dabogda ti bio upravu druze,svi se mi nadamo dobrom,i boljem.hajde eto vidicemoCarsijaTz je napisao/la:Samo se vi smijte Ante je doso ...
-
- Kontakt:
]
Ma nemas se sta nadat ovo je provjereno ...[/quote]
Da ne bude ko za Stojanova
Ma nemas se sta nadat ovo je provjereno ...[/quote]
Da ne bude ko za Stojanova

Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
-
- Kontakt:
odakle ti info ko je provjerio,ko je reko,neznam sto hlupate po forumu ako necete dijeliti info.bolje suti
Ma nemas se sta nadat ovo je provjereno ...wienultras je napisao/la:ama dabogda ti bio upravu druze,svi se mi nadamo dobrom,i boljem.hajde eto vidicemoCarsijaTz je napisao/la:Samo se vi smijte Ante je doso ...
kakav Stojanov, Allah te nagradio? pisalo se da se pregovara s njim (ako je to bila uopšte istina) .. prvi ja ne bih volio da dođe Stojanov, jer već imamo Mujića koji je podjelio titulu najboljeg strijelca druge lige sa Stojanovom
ima tu i Jusufbašić, prema tome, ako će već doći još jedan napadač, neka dođe bilo ko, samo ne Stojanov 

-
- Kontakt:
Pa znam da ste ga spominjali, a sad jel vam treba , ko je dobar, ja u to ne ulazimChinaglia je napisao/la:kakav Stojanov, Allah te nagradio? pisalo se da se pregovara s njim (ako je to bila uopšte istina) .. prvi ja ne bih volio da dođe Stojanov, jer već imamo Mujića koji je podjelio titulu najboljeg strijelca druge lige sa Stojanovomima tu i Jusufbašić, prema tome, ako će već doći još jedan napadač, neka dođe bilo ko, samo ne Stojanov
Zadnja izmjena: mukitmovac, dana/u 09 jul 2014, 00:15, ukupno mijenjano 1 put.
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Koji ba Rukavina, jeste normalno? Ovo ko Luka Toni i Sarajevo 

Nullius in verba
trebo je Kajkut doc al trazio 5000e platuChinaglia je napisao/la:kakav Stojanov, Allah te nagradio? pisalo se da se pregovara s njim (ako je to bila uopšte istina) .. prvi ja ne bih volio da dođe Stojanov, jer već imamo Mujića koji je podjelio titulu najboljeg strijelca druge lige sa Stojanovomima tu i Jusufbašić, prema tome, ako će već doći još jedan napadač, neka dođe bilo ko, samo ne Stojanov
- Omerbavarac
- Kontakt:
Cuj Rukavina.
Ovaj Turcin sto je dosao na probu ima da ostane, Njemacka je to skola.

Ovaj Turcin sto je dosao na probu ima da ostane, Njemacka je to skola.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: antisisoja1919 i 11 gostiju.