1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_,doci
Re: 1/2 finala: Brazil-Njemačka; Holandija-Argentina
navijaci

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
- anelbavarac
- Kontakt:
Bogami onaj vrac bacio kletvu, al' na Brazilce, dzenaza mu ne gine 
Sedam Alejkum 
- mordfustang
- Kontakt:
Vrhunac sazaljenja jeste kada te protivnik ne zeli napasti 
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Sutra se ne igra za prolaz, nego za poraz 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Cesar ce imati nocne more do kraja zivota. 
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
- Ponos Torina
- Kontakt:
ja prije pocetka igram listic i gledam ono 7+ golova ma reko necu gdje ce toliko golova pasti
mogao sam pare dici...
45km kvota bila 7+

45km kvota bila 7+
Zadnja izmjena: Ponos Torina, dana/u 08 jul 2014, 23:42, ukupno mijenjano 1 put.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
i sto je najgore sutra ce mediji da postavljaju Löwu svakakva pitanja a on ce da sjedi i da mirno odgovara kao i kapiten Lahm, a nasi sonje nece ni da izjavu za drzavnu TV dadnu, sonje smrdljave.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
Posten momak.mandraX je napisao/la:Kako bi volio ovog Mullera srest' negdje na ulici, nema mi odvratnijeg igrača...pravi onaj kozomuz jbo li ga otac njemački
Sa 11 Mullera svaki iole pametniji trener bi osvojio sve zivo. Nevjerovatan igrac.
Marksizam u skole!
Teze ce politicarima u Brazilu pasti ovaj poraz nego nogometasima 
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Fantastičan prvi set za Njemce, pravili su malo, skoro pa nikako UE, winneri su sijevali sa svih strana. Set su zaključili Asom koji je bio vrlo jak, možda najjači svih vremena. U istom ritmu nastavljaju i drugi set, vidjet ćemo hoće li biti i zadnji.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- SamoOstroINaPrvu
- Kontakt:
kod nas narod voli setace sto se ogrnu u bosansku zastavu i bez lopte pretrce 2 km po utakmici... u repki naravno, u klubu se trude ili sjede na klupi...TariqAli je napisao/la:Posten momak.mandraX je napisao/la:Kako bi volio ovog Mullera srest' negdje na ulici, nema mi odvratnijeg igrača...pravi onaj kozomuz jbo li ga otac njemački
Sa 11 Mullera svaki iole pametniji trener bi osvojio sve zivo. Nevjerovatan igrac.
Safet Susic, trener koji prije utakmice uz prvih 11 ima u glavi i izmjene koje ce napraviti, bez obzira na razvoj situacije na utakmici! Ukratko, fenomen!!!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Momak je genije, ali je antipatičan za trojicu.TariqAli je napisao/la:Posten momak.mandraX je napisao/la:Kako bi volio ovog Mullera srest' negdje na ulici, nema mi odvratnijeg igrača...pravi onaj kozomuz jbo li ga otac njemački
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Holandija ce pobjediti sutra Argentinu I onda Svabe u finalu .Brasil je KATASTROFALAN .
Sto bi reko Pape nije bitno igrat finale,bitno je neobrukat se
al bolje 7 nego 8
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
- mordfustang
- Kontakt:
Neuer htio da pusti i opet ne zna 
bila je to dobra prilika za Oscara, ali je lopta zavrsila u autu 
Manuel Neuer: "Aj neko inbox, dosadno"
Visca el Barça ! Mes que un club !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.