Dzoni je napisao/la:Mozambik je napisao/la:Zar je moguce da djubrad iz FIFA-e nisu mogli odati pocast minutom sutnje.![]()
![]()
Sutra prvo ide minuta sutnje za Brazil pa onda za Di Stefana.
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.

Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
U prijevodu: "Willkomen!!!"suhi je napisao/la:
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Volio bih da se neko nadje i da opishi Morata kakav je igrach? Hvala

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Nadam se da ce carlo ispasti pametan i zadrzati samia .
Di maria prodati ,llaru poslati na posudbu u porto,casemeiro ce u inter.
Luka,Khedira,kroos,xabi i jos dovesti veratia kao jedinu pravu zamjenu xabia . Sredina iz snova.
Isca prebaciti u spicu na false 9 ,da se rotira benzom i to je to.
Di maria prodati ,llaru poslati na posudbu u porto,casemeiro ce u inter.
Luka,Khedira,kroos,xabi i jos dovesti veratia kao jedinu pravu zamjenu xabia . Sredina iz snova.
Isca prebaciti u spicu na false 9 ,da se rotira benzom i to je to.
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Tanjiraš.Andrej je napisao/la:Volio bih da se neko nadje i da opishi Morata kakav je igrach? Hvala![]()
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Solidan napadac,u repki je bio dosta dobar ,da ne kazem odlican ,u realu problem jer nije dobijao dovoljno minuta,i ono sto je malo igro izgarao je u zelji da se dokaze . A i sistem reala mu ne odgovara nikako,bar ovaj od ove godine jer se previse svodio na soliranje.Andrej je napisao/la:Volio bih da se neko nadje i da opishi Morata kakav je igrach? Hvala![]()
Ma doci ce napadac skoro sigurno. Mislim da Khedira nece ostati ali bi volio da ostane. Di Maria također vjerovatno ide.
Ne nadam se Verrattiju ali je Kroos sasvim dovoljan uz recimo nekog tipa Luis Gustavo sto smo vec spominjali. Sredina je kompletna.
Xabi, Illara, Modric, Kroos, Isco, xxx...
Inace Cadena ser objavila da je Morata u Juveu za 20 miliona. Dobar.
Ne nadam se Verrattiju ali je Kroos sasvim dovoljan uz recimo nekog tipa Luis Gustavo sto smo vec spominjali. Sredina je kompletna.
Xabi, Illara, Modric, Kroos, Isco, xxx...
Inace Cadena ser objavila da je Morata u Juveu za 20 miliona. Dobar.
Totalna glupost bi bila prodati khediru a onda dovesti gustava koji ni po cemu nije bolji od khedire. Dok je verratti sto se tice defanzive strasan ,ko ga je redovno pratio zna to 

To stoji. Ma bubam za Gustava, njega sam naveo kao primjer ali ako ode Khedira vjerovatno ce doci neko slican, ko ce se pomiriti s klupom.
I ja bi volio da Sami ostane.
I ja bi volio da Sami ostane.
Problem je ako DiMaria ode zamjena za krilne pozicije,jesea nema do pocetka 2015 vjerojatno i onda ako je dogodi koja ozljeda Balea ili Ronalda nemamo prave alternative
andro234 je napisao/la:Problem je ako DiMaria ode zamjena za krilne pozicije,jesea nema do pocetka 2015 vjerojatno i onda ako je dogodi koja ozljeda Balea ili Ronalda nemamo prave alternative

Dovesce pero hamesa,mora negdje potrositi euro,s obzirom da cemo dosta zaraditi od transferaandro234 je napisao/la:Problem je ako DiMaria ode zamjena za krilne pozicije,jesea nema do pocetka 2015 vjerojatno i onda ako je dogodi koja ozljeda Balea ili Ronalda nemamo prave alternative
Je'bo vas hames, tačno se nekad zamislim koji će nam svetac iz hamasa ili fataha doći. Ali sreća na vrijeme se sjetim naših komentatorskih bisera.suhi je napisao/la:Dovesce pero hamesa,mora negdje potrositi euro,s obzirom da cemo dosta zaraditi od transferaandro234 je napisao/la:Problem je ako DiMaria ode zamjena za krilne pozicije,jesea nema do pocetka 2015 vjerojatno i onda ako je dogodi koja ozljeda Balea ili Ronalda nemamo prave alternative
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mozambiče,
Hames nije krilo.
Hames nije krilo.
Ronaldo - Isco - Bale
Dzejms
Evo pise AS da smo utusili moratu za 22M ,cuj 22
Evo pise AS da smo utusili moratu za 22M ,cuj 22
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
To se zove uspješno poslovati.suhi je napisao/la:Evo pise AS da smo utusili moratu za 22M ,cuj 22
Ronaldo - Isco - Bale
Moze on igrati oba krila,samo je prosle sezone igrao amca ,predhodnih je krilo igrao.Amar Dzeko je napisao/la:Mozambiče,
Hames nije krilo.
Nebi volio kad bi bas neko zvucno pojacanje doveli za krilo jer bi grijao klupu a i Jese bi onda dobio minutazu na kapaljku a mali je igracina
Neka posudba mozda na godinu dana kao kad sto smo doveli Adebayora prije 3 godine
Neka posudba mozda na godinu dana kao kad sto smo doveli Adebayora prije 3 godine
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Druga stvar je što može. Ali nije krilo. Može i Ozil igrati krilo pa yebiga, k'o da i ne igra. 
Ronaldo - Isco - Bale
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.