NK Zvijezda Gradačac

astra1922
Kontakt:

Re: NK Zvijezda Gradačac

Post Postao/la astra1922 » 08 jul 2014, 20:22

bice dobro bice dobro :bih: :bih:
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

desetkamarakane
Kontakt:

Post Postao/la desetkamarakane » 08 jul 2014, 22:30

Imal kakve potvrde ili demanta za stojanova(jedinstvo)demica(velez)covica(celik)

astra1922
Kontakt:

Post Postao/la astra1922 » 08 jul 2014, 22:50

sacekajmo sluzbene potvrde ovih transfera da nam se ne bi desilo kao sa skahicem.neki igraci su vec sa ekipom a ako se i ovi ostali dovedu onda cemo biti respektabilan tim... hvala bogu mislim da je sve na vrijeme odradeno bitno je samo uigrati ekipu i mirno docekati pocetak prvenstva
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac

Nova sezona nova nafaka

nedžad
Kontakt:

Post Postao/la nedžad » 08 jul 2014, 23:50

slika
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 09 jul 2014, 00:59

desetkamarakane je napisao/la:Imal kakve potvrde ili demanta za stojanova(jedinstvo)demica(velez)covica(celik)
Stojanov je igracina, daleko najbolji igrac 1 lige fbih u Jedinstvu igrao kao zmaj on je u pravom smislu rijeci "pojacanje" ;)

Benjo_AFC86
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Benjo_AFC86 » 09 jul 2014, 01:09

vatreni je napisao/la:
Benjo_AFC86 je napisao/la:Polako, saće pojačanja ne sikirajte se :D
Je li ti to Ordaga došapnuo :D
Nije, nije. Eto pouzdani su izvori bili. Stigoše obojica :D
OFK Gradina Srebrenik
Silver Town Boys

pravnik1981
Kontakt:

Post Postao/la pravnik1981 » 09 jul 2014, 03:44

Dosao vam je Riki Demic odlican igrac nadam se da ce vam puno pomoc u narednoj sezoni...Riki Mostarci te nikad nece zaboravit a posebno nece zaboravit onaj gol pod BB

" onclick="window.open(this.href);return false;

Sretno u prvenstvu !

zmaj_Bosne
Kontakt:

Post Postao/la zmaj_Bosne » 09 jul 2014, 08:20

Ermin Gadžo pojačao redove Zvijezde

Ermin Gadžo, 24-godišnji ofanzivac, dogovorio je uvjete za potpisivanje ugovora sa gradačačkom Zvijezdom, saznaje portal ****.ba.

Gadžo je danas postigao dogovor i već je odradio jedan trening sa bosanskohercegovačkim premijerligašem, te će u narednim danima potpisati ugovor.

Nekadašnji juniorski reprezentativac BiH posljednju polusezonu nastupao je u Libanonu, tačnije za Tadamun Beirut SC gdje je postigao devet pogodaka i upisao nekoliko asistencija, nakon čega se vratio u BiH.

Gadžo karijeru je počeo u Radniku iz Hadžića odakle je 2008. godine prešao u češki Slovan Liberec. Bio je na posudbma u Arsenalu Češka Lipa, te dva premijerligaška kluba Čeliku i Veležu. Zatim je na ljeto 2011. godine potpisao za finski Mariehamn, poslije čega je nastupao za Tadamun Beirut SC.
Dragon Town

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 jul 2014, 08:50

Jeli neko išao na trening, znal se tačno ko je došao od pojačanja. Vidim spominje se dosta imena pa me interesuje šta je od toga tačno.

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 jul 2014, 08:54

eto izgleda da bi od nas i moglo biti nešto,poslije ovih dolazaka koja nam pozicija trenutno nije dobro pokrivena?

mmln
Kontakt:

Post Postao/la mmln » 09 jul 2014, 09:17

Mislim da cemo gledati jednu novu Zvijezdu, cestitke za rad

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 09 jul 2014, 09:24

mmln je napisao/la:Mislim da cemo gledati jednu novu Zvijezdu, cestitke za rad
da,nekada se i sa malo para mogu napraviti dobri rezultati,bitno je da je odstranjeno bolesno tkivo i da su sada oko ekipe ljudi koji istinski vole Zvijezdu....

mmln
Kontakt:

Post Postao/la mmln » 09 jul 2014, 09:26

http://****.ba/vijest/69127" onclick="window.open(this.href);return false;

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 09 jul 2014, 10:33

combe je napisao/la:Nema kod nas više para i nema se šta odnijet. Jel vi nevidite ili nećete da vidite mi ovu sezonu igramo sa našom djecom. Klub nema para da dovede imalo spaćnog igrača. Nadao sam se bar da će Savić doć međutim ni sa njim se nisu uspjeli dogovoriti. Po čaršijskim pričama se spominjao mali Neza ali i od tog nema ništa. Ovdje na kraju možda dođe samo ko nebude imao gdje-znači oni najveći dreševi.
Čombe Čombe. Ovdje si bio pun informacija i mnogo si se interesovo za Zvijezdu. Opet ako te šta interesuje odeš lijepo na stadion i dobiješ siguran info.

combe
Kontakt:

Post Postao/la combe » 09 jul 2014, 10:39

serim je napisao/la:
combe je napisao/la:Nema kod nas više para i nema se šta odnijet. Jel vi nevidite ili nećete da vidite mi ovu sezonu igramo sa našom djecom. Klub nema para da dovede imalo spaćnog igrača. Nadao sam se bar da će Savić doć međutim ni sa njim se nisu uspjeli dogovoriti. Po čaršijskim pričama se spominjao mali Neza ali i od tog nema ništa. Ovdje na kraju možda dođe samo ko nebude imao gdje-znači oni najveći dreševi.
Čombe Čombe. Ovdje si bio pun informacija i mnogo si se interesovo za Zvijezdu. Opet ako te šta interesuje odeš lijepo na stadion i dobiješ siguran info.
Prelistaj malo moje postove unazad ako te već interesuje šta pišem. Čombe će gledati Zvijezdu ma u kojoj ligi igrala. Znači nije bila u pitanju moja zainteresovanost prema Zvijezdi nego kakva je trenutna situacija u klubu-o tome sam pričao. A ti ako nećeš ili neznaš da odgovoriš na moj post preskočiš i gotova stvar.Nemoraš davati suvisle komentare ne serime. :wave:

serim
Kontakt:

Post Postao/la serim » 09 jul 2014, 11:42

Nemaš ti čombe pojma. Nestabilan si brate, pišeš čiste gluposti i dezinformacije. Kažem ti prvo provjeri nešto pa piši.

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 09 jul 2014, 11:56

Ako je istina što pojedini pišu,onda su to lijepe haber-novosti :)

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 09 jul 2014, 12:02

combe je napisao/la:
serim je napisao/la:
Prelistaj malo moje postove unazad ako te već interesuje šta pišem. Čombe će gledati Zvijezdu ma u kojoj ligi igrala. Znači nije bila u pitanju moja zainteresovanost prema Zvijezdi nego kakva je trenutna situacija u klubu-o tome sam pričao. A ti ako nećeš ili neznaš da odgovoriš na moj post preskočiš i gotova stvar.Nemoraš davati suvisle komentare ne serime. :wave:
Niko ti ne spori da volis Zvijezdu govori ti se za gluposti koje se pisao, po tvojim postovima mi smo trebali ispast iz lige prije 3 sezone, a ovi igraci koji su dosli oni su dosli onako iz sazaljenja, cak sta vise oni ce placat Zvijezdi da igraju a ne Zvijezda njima, a spavat ce u hotelu na Hazni o svom trosku samo daa igraju za nas i za ljude koji vole Zvijezdu poput tebe, jest da je to cudna ljubav al je ipak ljubav

bagra
Kontakt:

Post Postao/la bagra » 09 jul 2014, 13:29

Jel istina da vam dolazi Mehmedalija Čović?
Limvo Likce

moranjak
Kontakt:

Post Postao/la moranjak » 09 jul 2014, 15:34

Dolazi nam jedan odlican stoper :opaopa:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.