Stojanov je igracina, daleko najbolji igrac 1 lige fbih u Jedinstvu igrao kao zmaj on je u pravom smislu rijeci "pojacanje"desetkamarakane je napisao/la:Imal kakve potvrde ili demanta za stojanova(jedinstvo)demica(velez)covica(celik)
Nije, nije. Eto pouzdani su izvori bili. Stigoše obojicavatreni je napisao/la:Je li ti to Ordaga došapnuoBenjo_AFC86 je napisao/la:Polako, saće pojačanja ne sikirajte se
da,nekada se i sa malo para mogu napraviti dobri rezultati,bitno je da je odstranjeno bolesno tkivo i da su sada oko ekipe ljudi koji istinski vole Zvijezdu....mmln je napisao/la:Mislim da cemo gledati jednu novu Zvijezdu, cestitke za rad
Čombe Čombe. Ovdje si bio pun informacija i mnogo si se interesovo za Zvijezdu. Opet ako te šta interesuje odeš lijepo na stadion i dobiješ siguran info.combe je napisao/la:Nema kod nas više para i nema se šta odnijet. Jel vi nevidite ili nećete da vidite mi ovu sezonu igramo sa našom djecom. Klub nema para da dovede imalo spaćnog igrača. Nadao sam se bar da će Savić doć međutim ni sa njim se nisu uspjeli dogovoriti. Po čaršijskim pričama se spominjao mali Neza ali i od tog nema ništa. Ovdje na kraju možda dođe samo ko nebude imao gdje-znači oni najveći dreševi.
Prelistaj malo moje postove unazad ako te već interesuje šta pišem. Čombe će gledati Zvijezdu ma u kojoj ligi igrala. Znači nije bila u pitanju moja zainteresovanost prema Zvijezdi nego kakva je trenutna situacija u klubu-o tome sam pričao. A ti ako nećeš ili neznaš da odgovoriš na moj post preskočiš i gotova stvar.Nemoraš davati suvisle komentare ne serime.serim je napisao/la:Čombe Čombe. Ovdje si bio pun informacija i mnogo si se interesovo za Zvijezdu. Opet ako te šta interesuje odeš lijepo na stadion i dobiješ siguran info.combe je napisao/la:Nema kod nas više para i nema se šta odnijet. Jel vi nevidite ili nećete da vidite mi ovu sezonu igramo sa našom djecom. Klub nema para da dovede imalo spaćnog igrača. Nadao sam se bar da će Savić doć međutim ni sa njim se nisu uspjeli dogovoriti. Po čaršijskim pričama se spominjao mali Neza ali i od tog nema ništa. Ovdje na kraju možda dođe samo ko nebude imao gdje-znači oni najveći dreševi.
Niko ti ne spori da volis Zvijezdu govori ti se za gluposti koje se pisao, po tvojim postovima mi smo trebali ispast iz lige prije 3 sezone, a ovi igraci koji su dosli oni su dosli onako iz sazaljenja, cak sta vise oni ce placat Zvijezdi da igraju a ne Zvijezda njima, a spavat ce u hotelu na Hazni o svom trosku samo daa igraju za nas i za ljude koji vole Zvijezdu poput tebe, jest da je to cudna ljubav al je ipak ljubavcombe je napisao/la:Prelistaj malo moje postove unazad ako te već interesuje šta pišem. Čombe će gledati Zvijezdu ma u kojoj ligi igrala. Znači nije bila u pitanju moja zainteresovanost prema Zvijezdi nego kakva je trenutna situacija u klubu-o tome sam pričao. A ti ako nećeš ili neznaš da odgovoriš na moj post preskočiš i gotova stvar.Nemoraš davati suvisle komentare ne serime.serim je napisao/la:Čombe Čombe. Ovdje si bio pun informacija i mnogo si se interesovo za Zvijezdu. Opet ako te šta interesuje odeš lijepo na stadion i dobiješ siguran info.combe je napisao/la:Nema kod nas više para i nema se šta odnijet. Jel vi nevidite ili nećete da vidite mi ovu sezonu igramo sa našom djecom. Klub nema para da dovede imalo spaćnog igrača. Nadao sam se bar da će Savić doć međutim ni sa njim se nisu uspjeli dogovoriti. Po čaršijskim pričama se spominjao mali Neza ali i od tog nema ništa. Ovdje na kraju možda dođe samo ko nebude imao gdje-znači oni najveći dreševi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.