FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Možda je neka tužba PU protiv nas od ranije postala pravosnažna pa dug naglo skočio.
Haj odoh gledati ovaj film 18+
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Haj odoh gledati ovaj film 18+
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
a jel mislis hilmo da ce svaki put kad dodje neko na forum klub se oglasvati ?hilmo je napisao/la:Baš za to, da se ne bi stvarala konfuzija među navijačima, u medijima i drugim davao povod za neke provokacije, ovo treba što prije objasniti.
S obzirom da znamo da ovaj forum svi čitaju sutra očekujem neko obašnjenje, ali malo mi je čudno da su se danas svi nekako ušutili, mislim na one silne objave po nekim stranicama na facebook-u.
Ne znam jel u tu tvoju cifru za plate uračunato i ono što se plaća uz plate recimo još 300 000... ali opet mi je ovaj milion i kusur nekako prevelika cifra. Pa nismo BH Telecom ...
jel mislis da pored Tanovih ljudi koji su specijalisti za Finansije moze nesto se desiti a da domah ne reaguju*?
kakvi nemiri medju navijacima ?
sta vam je ljudi mi gradimo U BUTMIRU AKADEMIJU a da nas brinu te stvari, meni j eveca briga ona cifra od 3-4 milje na kosevu a za to nije kriva uprava
-
samosarajvo
- Kontakt:
Greška ljudi 85%, ovih 15% ostavljam za slucaj da nam je Vinsent hekno nesto na racun a nismo jos porez platili 
-
fcsforever
- Kontakt:
Da je to godina ili više pa fali milion...haj reko bih ..moguče. Al za 4 mjeseca da fali tolka lova..ahahahahaahaha. Tan krade sam od sebe ili toliko voli Kustu i Dinu pa im to dozvolio onako neofirno da zagrabe..baš neofirno
-
samosarajvo
- Kontakt:
Ma ovo se ne moze ni ukrasti ljudi drago, teoretski ne moze.fcsforever je napisao/la:Da je to godina ili više pa fali milion...haj reko bih ..moguče. Al za 4 mjeseca da fali tolka lova..ahahahahaahaha. Tan krade sam od sebe ili toliko voli Kustu i Dinu pa im to dozvolio onako neofirno da zagrabe..baš neofirno
Mora u klub doci prihoda(onih javnih, na zvanicni racun) nesto manje od 10 miliona da bi dobili dodatnih 1,3 mill duga po osnovu poreza
Kalma,Kalma braco po boji
" onclick="window.open(this.href);return false; jes im lijepo 
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ne mislim bukvalno da se oglašavaju, nego brate mili ovo je krupna stvar.rammstein je napisao/la: a jel mislis hilmo da ce svaki put kad dodje neko na forum klub se oglasvati ?
jel mislis da pored Tanovih ljudi koji su specijalisti za Finansije moze nesto se desiti a da domah ne reaguju*?
kakvi nemiri medju navijacima ?![]()
sta vam je ljudi mi gradimo U BUTMIRU AKADEMIJU a da nas brinu te stvari, meni j eveca briga ona cifra od 3-4 milje na kosevu a za to nije kriva uprava
Dug kao dug me ne brine, koliko me interesuje odakle toliki za veoma kratko vrijeme. Znači ne vjerujem da je uzrok duga javašluk u Upravi, jer to u našoj upravi nije moguće.
Nažalost to za posjetu je uprava najmanje kriva, evo i za ovu generalnu probu su uvažili glas navijača i ja opet ne očekujem više od tri hiljade ljudi...
PS. Konstruktivna rasprava na ovoj temi se može odvijati samo ako intezivno pišemo o nama... Drugi nas ne trebaju zanimati.
-
nukleusmember
- Kontakt:
na stranu zajebancija i sve,ali ovi skretnichari "forumashi" su fakat za lobotomije
VVVBK
VVVBK
nije kriva uprava... to su posljedice proslih sezona gdje smo igrlai llose i imalo lose rezultatehilmo je napisao/la:Ne mislim bukvalno da se oglašavaju, nego brate mili ovo je krupna stvar.rammstein je napisao/la: a jel mislis hilmo da ce svaki put kad dodje neko na forum klub se oglasvati ?
kakvi nemiri medju navijacima ?![]()
Dug kao dug me ne brine, koliko me interesuje odakle toliki za veoma kratko vrijeme. Znači ne vjerujem da je uzrok duga javašluk u Upravi, jer to u našoj upravi nije moguće.
Nažalost to za posjetu je uprava najmanje kriva, evo i za ovu generalnu probu su uvažili glas navijača i ja opet ne očekujem više od tri hiljade ljudi...
PS. Konstruktivna rasprava na ovoj temi se može odvijati samo ako intezivno pišemo o nama... Drugi nas ne trebaju zanimati.
sad je sve na nama, a ja garantjem da ce na kosevu biti bar 6-7 milja sa ovim englezima
sto se tice "duga" necu da raspravvljam na tu temu jer je smijesno i diskutovati o tome
za godinu dana necemo ni porezno dugovati marke i to je sve sto imam reci
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Da se mi malo vise brinemo o stvarima koje se ticu nas navijaca? Finansije bi trebali prepustiti ljudima koji su zaduzeni za to.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Kad vidim da navijač, čiji klubovi grcaju u problemima, se brinu za naše finansije onda se zapitam, imal smisla pisati više po ovom forumu
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Sarajlijc@ je napisao/la:Da se mi malo vise brinemo o stvarima koje se ticu nas navijaca? Finansije bi trebali prepustiti ljudima koji su zaduzeni za to.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Dzaba razbijate glavu glupostima. A i ja se smori citajuci vas.
Danas zadnja tekma u Sloveniji? Nadam se da nece biti onog stekanja prenosa kao prosli put na pocetku utakmice. Volio bih da odigramo u najjacem sastavu bar jedno 70% utakmice, da vidim kako funkcionisemo.
Bandovic
Berberovic-Dupovac-Mitrevski-Protic
Radovac-Cimirot
Duljevic-Stojcev-Okic
Velkoski
Radovac je zasluzio da igra, bio je jedan od najboljih na propremama, al vidjet cemo sta ce Dzeno da odluci. Ni ovaj Kostic nije los, ali Radovac...
Danas zadnja tekma u Sloveniji? Nadam se da nece biti onog stekanja prenosa kao prosli put na pocetku utakmice. Volio bih da odigramo u najjacem sastavu bar jedno 70% utakmice, da vidim kako funkcionisemo.
Bandovic
Berberovic-Dupovac-Mitrevski-Protic
Radovac-Cimirot
Duljevic-Stojcev-Okic
Velkoski
Radovac je zasluzio da igra, bio je jedan od najboljih na propremama, al vidjet cemo sta ce Dzeno da odluci. Ni ovaj Kostic nije los, ali Radovac...
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
E fakat pustite PU, i finansije ljudima u klubu.
Pa kone od briga zaboravise na svoje probleme.
Ima Tan i njegovi ljudi, i tu stvar oni resavaju.
Danas je poslednja utakmica u Sloveniji igramo protiv ekipe iz Ukrajine, i nadam se da ce zapoceti najjaci moguci sastav, koji ce igrati i protiv Norvezana.Danas ocekujem slican sastav kao protiv zadnje ekipe koje smo igrali,samo bi ja volio da umjesto Okica uleti Duljevic.
Ono sto me je sokiralo da smo veliki favoriti i na kladionicama pa se kof.krece ovako Metalurg-Sarajevo 1. 3,10 x 3,79 2 1,90 .
Postali smo ekipa koju izgeda svi respektuju, iako dolazimo iz Premijer lige BiH.
Danas je poslednja utakmica u Sloveniji igramo protiv ekipe iz Ukrajine, i nadam se da ce zapoceti najjaci moguci sastav, koji ce igrati i protiv Norvezana.Danas ocekujem slican sastav kao protiv zadnje ekipe koje smo igrali,samo bi ja volio da umjesto Okica uleti Duljevic.
Ono sto me je sokiralo da smo veliki favoriti i na kladionicama pa se kof.krece ovako Metalurg-Sarajevo 1. 3,10 x 3,79 2 1,90 .
Postali smo ekipa koju izgeda svi respektuju, iako dolazimo iz Premijer lige BiH.
-
fcsforever
- Kontakt:
Šta ovo i kladionice nam daju veče šanse za pobjedu...na nas 1.95
fcsforever je napisao/la:Šta ovo i kladionice nam daju veče šanse za pobjedu...na nas 1.95
Kazem ti postali smo ekipa sa respektom, iako dolazimo iz Premijer lige BiH.Ljudi nas sad vise respektuju,cijene,postuju.Nisu kladionice lude, i one dobro ocjene snagu neke ekipe.Postali smo mnogo jaki.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
A taman sam mislio tovarit na nas kad sezona pocne.amypitar je napisao/la:fcsforever je napisao/la:Šta ovo i kladionice nam daju veče šanse za pobjedu...na nas 1.95
Kazem ti postali smo ekipa sa respektom, iako dolazimo iz Premijer lige BiH.Ljudi nas sad vise respektuju,cijene,postuju.Nisu kladionice lude, i one dobro ocjene snagu neke ekipe.Postali smo mnogo jaki.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Selimovicu ne laprdaj.
Malo si arogantan postao i previse samouvjeren, to nikad ne izadje na dobro
Malo si arogantan postao i previse samouvjeren, to nikad ne izadje na dobro
Trenutno korisnika/ca: Bajroni, bordobijeli, bvsic, OzmoodPinglewood i 46 gostiju.