FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

BolanBolan
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la BolanBolan » 09 jul 2014, 01:30

Dres 70 KM, sa imenom/brojem po želji haman 80-85 KM, to je što sam ja uspio saznati i pretpostavljam u Fan Shopu, gdje bi drugo?!

Edit:
slika
"...gledam na svaki preživljeni dan svog života kao na neku veliku pobjedu, a poderotine na mojoj duši sve su veće i niko ih ne može zakrpiti."

AsharaK
Kontakt:

Post Postao/la AsharaK » 09 jul 2014, 01:50

Ljepljen grb, mmm ^_^
FK Željezničar ~ FC Arsenal !

Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 09 jul 2014, 07:37

Danas cemo zivot dati Zeljo mora zaigrati.Obraz se mora sacuvat

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 09 jul 2014, 09:43

Ko je jucer rekao upravu je bio da nemaju pravo nastupa novi igraci sutra( kosoric , nuspahic)..izgleda da bi nam se bekric mogao vratiti :)

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 09 jul 2014, 09:56

[quote="arma"]Ko je jucer rekao upravu je bio da nemaju pravo nastupa novi igraci sutra( kosoric , nuspahic)..izgleda da bi nam se bekric mogao vratiti :)[/q
Procitao sam jutros u Oslobodjenju za Bekrica i za Kajkuta. Ligata je blizak sa Amarom, uvijek da informacije iz prve ruke. Mislim da bi Bekric zaista trebao (mada on uvijek ima mjesta kod nas), a za ovog Kajkuta manje vise imam i nemam stav. Trazio milion angazmana, sad na kraju preko Zubana pokusao u Poljsku, nije mu proslo, i kao, mogao bi u Zelju. Valjda misli da ga neko treba moliti na koljenima. Mada, sa njima dvojicom, realno, bili bi puno ozbiljnija ekipa. Spic nam svakako treba, a Bekric je pokazao igracke kvalitete. Da je proci ovo Cetinje, druga bi prica bila. a hocemu, uz Boziju pomoc.
... jer stojimo, prkosimo, u srcima te nasim nosimo...

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 09 jul 2014, 10:01

opet?

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 09 jul 2014, 10:01

Letach je napisao/la:
arma je napisao/la:Ko je jucer rekao upravu je bio da nemaju pravo nastupa novi igraci sutra( kosoric , nuspahic)..izgleda da bi nam se bekric mogao vratiti :)[/q
Procitao sam jutros u Oslobodjenju za Bekrica i za Kajkuta. Ligata je blizak sa Amarom, uvijek da informacije iz prve ruke. Mislim da bi Bekric zaista trebao (mada on uvijek ima mjesta kod nas), a za ovog Kajkuta manje vise imam i nemam stav. Trazio milion angazmana, sad na kraju preko Zubana pokusao u Poljsku, nije mu proslo, i kao, mogao bi u Zelju. Valjda misli da ga neko treba moliti na koljenima. Mada, sa njima dvojicom, realno, bili bi puno ozbiljnija ekipa. Spic nam svakako treba, a Bekric je pokazao igracke kvalitete. Da je proci ovo Cetinje, druga bi prica bila. a hocemu, uz Boziju pomoc.
Pa i ja sam procitao jutros u oslobodjenju...a izgleda da je sve do amara...a fino bi nam legao i kajkut mada me pocelo nervirati oko njega..hoce,nece...a aBd sutra vjerujem u prolaz,jer fkt smo puno bolji od njih :)

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 09 jul 2014, 10:14

arma je napisao/la:
Letach je napisao/la:
arma je napisao/la:Ko je jucer rekao upravu je bio da nemaju pravo nastupa novi igraci sutra( kosoric , nuspahic)..izgleda da bi nam se bekric mogao vratiti :)[/q
Pa i ja sam procitao jutros u oslobodjenju...a izgleda da je sve do amara...a fino bi nam legao i kajkut mada me pocelo nervirati oko njega..hoce,nece...a aBd sutra vjerujem u prolaz,jer fkt smo puno bolji od njih :)
Siguran sa da nije suplja prica. A sutra smo definitivno blizi prolazu. Realno, vidjelo se ko je ko u onoj utakmici. Da je usla jedna, bilo bi nesto na fazon Njemacke od sinoc (da se malo nasalim)... Nekako bi volio da Jamak krene od pocetka, vidjelo se u onih desetak minuta da je prevaga na terenu. Mislim da bi to bila prava stvar. Mali Sadikovic se izgubio u onoj utakmici, bar ja tako mislim. Iskreno, ako oni napadnu od pocetka, Stanic ili Bucan sigurno mogu pobjeci u nekoj kontri. Vidjelo se je Sejo probio par puta onako lagano u prvom poluvremenu, zasto da to ne uradi opet. Jedino da igra ne bude kao u par navrata na Hadisonu, visokim loptama, jer ona dvojica od dva metra kod Lovcena ne moraju ni skakati, a izbijaju loptu glavama. Mislim na igrace broj 6, i broj 14. Bice dobro, ja sam uvjeren u to. Pa makar bilo jedan sedam za nas.

Velahalve
Kontakt:

Post Postao/la Velahalve » 09 jul 2014, 10:16

Iskustvo koje imaju ova dvojica igrača sigurno bi dobro došli, sve bi to izgledalo puno bolje!
Osime :clap:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 jul 2014, 10:18

Ja još ne mogu da shvatim kako su Stanić i Tomić odradili izuzetno lošu završnicu u one dvije šanse, glava me odmah zaboli čim se sjetim :shifty:

Ja sam siguran u našu pobjedu sutra, još dobra kvota, eto poklona svim kladioničarima :cool:
Ja te volim, volim Željo..

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 09 jul 2014, 10:27

gio10 je napisao/la:Ja još ne mogu da shvatim kako su Stanić i Tomić odradili izuzetno lošu završnicu u one dvije šanse, glava me odmah zaboli čim se sjetim :shifty:

Ja sam siguran u našu pobjedu sutra, još dobra kvota, eto poklona svim kladioničarima :cool:
Stanic je definitivno imao potez vise kada je krenuo da dribla i drugog igraca. Mislim da je veca sansa bila da je isao odmah na gol. Ili bi dobio penal, ili bi bio pogodak, obzirom da je onaj drugi odbrambeni bio iza njegovih ledja. A za Tomicevu sansu nisam siguran, JER SAM BIO NA TRIBINI KOJA JE DALEKO KAO DA SAM GLEDAO IZ KRAGUJEVCA, a ne sa tribine :D :D :D . Ondje ga je golman dobro zatvorio, izasao na vrijeme, i vjeruj mi da ih je on odrzao u igri. Poslije toga odbranio Nedi sut glavom sa 2 metra. Mislim da nece ponoviti utakmicu kakvu je imao prije sedam dana. Nabusicemo ga, Insallah...

arma
Kontakt:

Post Postao/la arma » 09 jul 2014, 10:32

http://www.****/sport/nogome ... rijedjenih" onclick="window.open(this.href);return false;

Adviser
Kontakt:

Post Postao/la Adviser » 09 jul 2014, 10:33

Bekrić spreman za povratak na Grbavicu

Samir Bekrić, jedan od ljubimaca navijača Željezničara, ponovo bi mogao obući dres tima sa Grbavice. Nekadašnji veznjak plavih u telefonskom razgovoru nam je priznao kako nema ništa protiv povratka, uprkos ponudama koje ima.
"Završio sam epizodu u Iranu i rado bih se vratio u Evropu. Imam nekih opcija za Kinu, ali iskreno, ne ide mi se tako daleko. Ukoliko bi došlo do razgovora sa menadžerom Amarom Osimom, mislim da bismo se lako dogovorili, nadam se na obostrano zadovoljstvo", uz smiješak nam je priznao Bekrić, koji je uživo pratio Željin meč protiv Lovćena.
"Ova ekipa ima potencijal", smatra nekadašnji veznjak plavih, koji je u dva navrata nosio dres Želje.
Također, uspostavljen je i kontakt sa Sašom Kajkutom, koji će najprije sačekati neku od inostranih ponuda, nakon čega će se okrenuti konkretnim razgovorima sa Željom.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 09 jul 2014, 10:36

Ma Bekric nikad nije bio sporan, pjeske bi on dosao da igra za Zelju za bilo kakve pare. On za razliku od vecine igraca istinski voli Zelju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 09 jul 2014, 10:37

Ma meni se sa Juga učinilo da je Tomić loše zahvatio loptu, a ne mogu to potvrditi jer nema te prilike na izvještaju.. Onda stativa koju je Dado pogodio :facepalm:

Ma imali smo makar 4 100% šanse od kojih se bar jedna morala iskoristiti, ali eto, pritisak, uloga favorita, teške noge i prva utakmica su faktori koji su učinili svoje pa je završilo 0-0.. A onda još dodaš i igrače Lovćena kojima treba čestitati na borbenosti jer su, jelte, crnogorci ( :mrgreen: ) i kako su se lavovski branili, svaka čast..

Našim momcima se nema šta prigovoriti, osim te završnice i centaršuteva, sve je bilo ok, ali znam da možemo bolje, a to ćemo sutra i pokazati :)
Ja te volim, volim Željo..

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 jul 2014, 10:57

[youtube][/youtube]

Bekric :kafa:
Željeznicar za život cijeli !

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 09 jul 2014, 11:00

Pošto je opet krenula fina priča da se uključim. Nemojte potcjenjivati Crnogorce. Vi svi iz jedne tekme sve vidjeli. Prošli put sam iznio neko svoje viđenje tih dugih lopti tj radi čega smo to radili. Nadam se da igrači neće ući lagano kao što vi ovdje pričate. Moramo 100% dati od sebe dole.

Bekrić i Kajkut (Saše mi je na vrh glave i volio bi da se ne spominje dok ne potpiše) bi bili super da dođu. Oni bi ibli prava pojačanja a ovu našu ekipu. U tom slučaju bi ja pustio odmah i Svraku i Jamaka. Pored ove trojice što ostaju gurnuo bi i malog Amira a i Enis je tu ako zatreba. Tu su i ostali omladinci. Taman pet igrača na tri pozicije u vezi, a i Benjo može igrati zadnjeg veznog. Majke mi ja ne znam jesma li ja gledao istu tekmu kao vi. Pa otkako je Jamak ušao mi šanse stvorili nismo. Sa druge strane skoro sve upotrebljive lopte za Stanu u prvom je poslao Dado! Jamak je carinio loptu ali nije dodao konkretnog pasa. Puno je pasova i pogriješio. Dado jest malo zelen u dueilma ali on je još mlad i trebaju kosti da ojačaju kako bi izgledao jače u duelu.

EDIT: I šta je sa ovima što su bili na probi? Treniraju li još? Opet se kod nas ništa ne zna. Da nisu ljudi vidjeli ALibašića u Zvijezdi nebi ni to znali. Što je otišao? Jel posudba ili smo procijenili da nije to to? ITD ITD
Zadnja izmjena: zaboljisportuBiH, dana/u 09 jul 2014, 11:02, ukupno mijenjano 2 puta.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 09 jul 2014, 11:01

Znao sam ja ko će se najviše obradovati Bekriću :mrgreen:
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

Letach
Kontakt:

Post Postao/la Letach » 09 jul 2014, 11:07

zaboljisportuBiH je napisao/la:Pošto je opet krenula fina priča da se uključim. Nemojte potcjenjivati Crnogorce. Vi svi iz jedne tekme sve vidjeli. Prošli put sam iznio neko svoje viđenje tih dugih lopti tj radi čega smo to radili. Nadam se da igrači neće ući lagano kao što vi ovdje pričate. Moramo 100% dati od sebe dole.
Bekrić i Kajkut (Saše mi je na vrh glave i volio bi da se ne spominje dok ne potpiše) bi bili super da dođu. Oni bi ibli prava pojačanja a ovu našu ekipu. U tom slučaju bi ja pustio odmah i Svraku i Jamaka. Pored ove trojice što ostaju gurnuo bi i malog Amira a i Enis je tu ako zatreba. Tu su i ostali omladinci. Taman pet igrača na tri pozicije u vezi, a i Benjo može igrati zadnjeg veznog. Majke mi ja ne znam jesma li ja gledao istu tekmu kao vi. Pa otkako je Jamak ušao mi šanse stvorili nismo. Sa druge strane skoro sve upotrebljive lopte za Stanu u prvom je poslao Dado! Jamak je carinio loptu ali nije dodao konkretnog pasa. Puno je pasova i pogriješio. Dado jest malo zelen u dueilma ali on je još mlad i trebaju kosti da ojačaju kako bi izgledao jače u duelu.
EDIT: I šta je sa ovima što su bili na probi? Treniraju li još? Opet se kod nas ništa ne zna. Da nisu ljudi vidjeli ALibašića u Zvijezdi nebi ni to znali. Što je otišao? Jel posudba ili smo procijenili da nije to to? ITD ITD
Ima istine, ali Jamak je igrao malo, a igraci vec umorni od 80 minuta utakmice, nisu ga mogli pratiti. Lopte je puno brze isla kada je on imao loptu. I ne bi se slozio da nsimo imali sansu kad je usao. Namjestio je sansu kada su izblokirali Dadin sut (ispravi me ako grijesim), i to loptom u prostor tacno pred 16erac. Pogledaj na onom izvjestaju minutaza 1.42. P.S. Lijepo je sto se na civilizovan nacin brane svoji stavovi.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 09 jul 2014, 11:11

Avanes je napisao/la:Znao sam ja ko će se najviše obradovati Bekriću :mrgreen:
Ko ? :lol:

Ako bude istina ev slatka od mene :pray:
Željeznicar za život cijeli !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.