Reprezentacija Italije
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Reprezentacija Italije
Mi ovdje navijamo za Allegrija kao novog izbornika Italije.Guidolin i Spaletti su prekvalitetni,a Mancini bi pokušao Interove igrače progurat u reprezentaciju :kur*evita kava:
zašto Astori nije išao na SP?

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Mancini glavni favorit za novog trenera. po meni i najbolji izbor ako se uzme u obzir da su mu konkurencija Allegri i Zacheroni.
vece je pitanje ko ce sjesti na celo saveza, da li ce to napokon bit covjek koji zeli dobro talijanskom fudbalu ili ce opet bit neki ublehas.
vidim ovdje vecina napala DDR zbog njegove izjave, a isto to je rekao i Buffon, ocito je da njih dvojica bolje znaju stanje u svlacionici i sta se sve desavalo.
vece je pitanje ko ce sjesti na celo saveza, da li ce to napokon bit covjek koji zeli dobro talijanskom fudbalu ili ce opet bit neki ublehas.
vidim ovdje vecina napala DDR zbog njegove izjave, a isto to je rekao i Buffon, ocito je da njih dvojica bolje znaju stanje u svlacionici i sta se sve desavalo.
- IlCapitano
- Kontakt:
Buffon to nije rekao niti će kad reći nešto tako javno. Preveliki je gospodin.
Druga stvar je što je vjerovatno u svlačionici zgromio i jednog i drugog.
I nemam ništa protiv ovog što je DDR rekao, da se razumijemo.
Druga stvar je što je vjerovatno u svlačionici zgromio i jednog i drugog.
I nemam ništa protiv ovog što je DDR rekao, da se razumijemo.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Buffon je javno na tv-u isprozivao Balotellija, o tome se vodila velika polemika u Italiji jer su mediji i neki "strucnjaci" napali obojicu(De Rossija i Buffona).
a navodno Balonja i Cassano nisu imali nimalo postovanja prema ovim starijim igracima, cak je i Bonucci imao zestok verbalni sukob sa Balotellijem.
evo danas je i Prandelli javno opleo po Balotelliju i Rossiju.
tezak posao ceka buduceg prvog covjeka saveza i novog trenera.
a navodno Balonja i Cassano nisu imali nimalo postovanja prema ovim starijim igracima, cak je i Bonucci imao zestok verbalni sukob sa Balotellijem.
Hvala Bogu pa je neko javno opleo o Balonji, previše ga maze zbog njegovog talenta.
Al zato kad ti Buffon se obrati onda to ima svoju težinu.
Zaista prelijep trenutak, nezaboravno, drago mi je da sam to konačno doživio.
Al zato kad ti Buffon se obrati onda to ima svoju težinu.
Zaista prelijep trenutak, nezaboravno, drago mi je da sam to konačno doživio.
Andrej je napisao/la:
35 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
104 Vittorie Juventus - 70 Vittorie inter
"From Berlin to Serie B,from Serie B to Berlin"
LE6END 2012~2013~2014~2015~2016~2017
- IlPrincipe
- Kontakt:
- IlCapitano
- Kontakt:
Nadji mi to gdje Gigi javno njega optuzuje.Calcio7 je napisao/la:Buffon je javno na tv-u isprozivao Balotellija, o tome se vodila velika polemika u Italiji jer su mediji i neki "strucnjaci" napali obojicu(De Rossija i Buffona).
Ja sam citao njegov intervju odmah nakon prvenstva gdje je rekao da to nije za javnost i bilo sta ima reci, rekao je u lice kome je trebao.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlCapitano
- Kontakt:
Eto jedna nova anketa. Ako sam koga zaboravio recite da dodam.
Što se mene tiče, nadam se samo da neće Mancini. Mislim isto da se Conte neće prihvatiti toga, jer mi ne djeluje kao tip koji želi samo par utakmica godišnje.
Spalletti i Guidolin bi mi bili sasvim ok. Spalletti je bez posla, voli brz i moderan nogomet i mogao bi se okušati u tome. Guidolin je dao otkaz u Udineseu više puta jer ne može podnijeti stres. Voli mlađe igrače, odličan je taktičar i mislim da bi bio pun pogodak. Uz to, sušta suprotnost od Contea, mislim da bi njemu leglo samo tako tih par utakmica godišnje...
Što se mene tiče, nadam se samo da neće Mancini. Mislim isto da se Conte neće prihvatiti toga, jer mi ne djeluje kao tip koji želi samo par utakmica godišnje.
Spalletti i Guidolin bi mi bili sasvim ok. Spalletti je bez posla, voli brz i moderan nogomet i mogao bi se okušati u tome. Guidolin je dao otkaz u Udineseu više puta jer ne može podnijeti stres. Voli mlađe igrače, odličan je taktičar i mislim da bi bio pun pogodak. Uz to, sušta suprotnost od Contea, mislim da bi njemu leglo samo tako tih par utakmica godišnje...
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: Reprezentacija Italije
Ma ja mislim da je sigurno konte novi trener nove Italije gdje ce najviše najebat immobile 
Steta tog klasnog napadaca.JoseMourinho je napisao/la:Ma ja mislim da je sigurno konte novi trener nove Italije gdje ce najviše najebat immobile
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Najviše bih volio vidjeti Mancia. I zbog Italije za koju uvijek navijam na velikim prvenstvima ali i zbog Intera, jer svi ostali će namjerno podcjenjivat ono malo talijana koji dolaze iz Intera kao što je uvijek bio slučaj do sada. Npr. realno zar nije naš novi kapiten Ranocchia trebao biti na tom spisku od 23 igrača, tačno je da nije za prve postave ali je definitivno bolji od onog stopera (ne mogu se sjetit imena) iz Genove ako se ne varam, što je igrao onu prvu utakmicu na SP-u. Isto tako Cassano ne bi išao u Brazil da je ostao u Interu. A Buffon će biti prvi golman Italije dokle god bude igrao u Juventusu iako je već star i Sirigu je već sad bolji od njega. Puno se forsira Juventus, ajd sad je razumljivo ali i prije dok su bili kvalitetom iza Intera i Milana.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Najbolje bi bilo da Conte preuzme repku, Buffon,Pirlo,Cassano trebaju završiti sa repkom. Treba se nova generacija uigravati.
embrace the chaos
- IlPrincipe
- Kontakt:
Perin,Veratti,InsigneDenno je napisao/la:Najbolje bi bilo da Conte preuzme repku, Buffon,Pirlo,Cassano trebaju završiti sa repkom. Treba se nova generacija uigravati.
Od slavnog kluba ostalo je samo ime .. A.C Milan !
- IlCapitano
- Kontakt:
Buffon je i dalje otac za sve golmane osim Neuera. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.