Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

master1015
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la master1015 » 09 jul 2014, 02:15

Belmin6 je napisao/la:
master1015 je napisao/la:momcino sta si propustio ne igrajuci za njemacku
a da te bruka onaj seljak susic
Ma ne bi on nikad došao do dresa Elfa.
da da, igrac koji sa 21 godina proglasen najbolji lijevi bek u bundesligi nema mjesto pored Erik Durma i stopera Howedesa koji igra na lijevi bek.. vrlo si pametan

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 09 jul 2014, 02:18

Unofficialpage je napisao/la:
Nije ništa propustio, propustio je sjedenje na klupi a kod nas je u prvih 11. Ne znam šta je tad bilo Papetu pa ga na klupu stavi, može bit' da mu je Seo pojeo svu sudžuku pa se Pape naljutio. :mrgreen:

Momak je inače legenda, mislim na Sea.
na klupi za koga, Howedesa? stoper koji igra na lijevom beku jer njemacka nema nikog boljeg.. da bi Kolasinac igrao za njemacku poceo bi. ali sto je on bosanac vi mislite nije on dobar. bosanci svakog hvale samo ne svoje

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 09 jul 2014, 02:21

Seo momčiluče. :mrgreen:

Upravo sam se sehurio sudžukom kako to prave muftije rade. Ja molim Allaha da ako ikada otjeramo Papeta sa kormila reprezentacije ti budeš naš selektor. Pa makar bio selektor-igrač. AMIN!
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 09 jul 2014, 02:27

master1015 je napisao/la:
Belmin6 je napisao/la:
Ma ne bi on nikad došao do dresa Elfa.
da da, igrac koji sa 21 godina proglasen najbolji lijevi bek u bundesligi nema mjesto pored Erik Durma i stopera Howedesa koji igra na lijevi bek.. vrlo si pametan
Tako je momcino,momak bi veceras igrao ne lijevom boku Elfa da nije odabrao igrati za svoju domovinu :salut:

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 09 jul 2014, 02:39

Juventinisimo je napisao/la:
kladionicar30 je napisao/la:Joj najjace mi je ovo kad kazi Sejo muftija sejo ovo ono. Drug mi vodi diskoteku u Dusseldorfu ( Kö Club Düsseldorf )
kaze npr Sejo se ubije kad dodje od alkohola dok recimo Emir Spahic nikad ni kap nije popio. Usput za obojicu kaze da su strasne cicije Sejo cak jednom ni za ulaz nije imao i uvijek gledaju da im neko plati pice...nebitno uglavnom kazem lik je u vjeri vjerovatno ali daleko od toga da je on neki muftija ili nesto. Cuga kao i svi mi mozda cak i vise :D....
:evil: :evil: :evil:
8. Naci,pod svaku cijenu forumasa kladionicar30,skalpirati ga,skalp poslati SEU,da ga nosa na lancicu oko vrata :mrgreen:

Inace,svaki dan mislim na SEA...samo da se zna :mrgreen:
[youtube][/youtube]

:lol: :lol:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jul 2014, 08:01

na klupi za koga, Howedesa? stoper koji igra na lijevom beku jer njemacka nema nikog boljeg.. da bi Kolasinac igrao za njemacku poceo bi. ali sto je on bosanac vi mislite nije on dobar. bosanci svakog hvale samo ne svoje
+1

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 08:04

Kolašinac bi najvjerovatnije dobio poziv ali nikad ne bi bio u prvom timu. Durm je u BvB-u ono što je Seo u Schalke-u. Nikad ne bi Elf stavio tako mladog igrača na tako odgovornoj poziciji. Durm je odlično odigrao prijateljsku utakmicu pred Svjetsko prvenstvo, ali Howedes igra (Howedes je stoper koji je često igrao kao desni bek u odsustvu Uchide).

Sead je odličan igrač, veliki potencijal, u to nema dvojbe. Defanzivno jako kvalitetan, ofanzivno limitiran.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jul 2014, 12:08

in seo i think
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jul 2014, 12:22

Neutral je napisao/la:
Sead je odličan igrač, veliki potencijal, u to nema dvojbe. Defanzivno jako kvalitetan, ofanzivno limitiran.
:problem: :problem: Mislim da se Seu ova izjava nebi svidila.

AjsKjub
Kontakt:

Post Postao/la AjsKjub » 09 jul 2014, 12:27

Nerminovic je napisao/la:in seo i think
Drži se ti ipak bosanskog.
Unico amore sei!
❤️🖤

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jul 2014, 12:30

Ja mislim da znma ko je Nerminovac :mrgreen: Mislim da se zajebava s ovim gore engleskim :D

[youtube][/youtube]
limitiran? reci mu to u facu ako smijes :shhh:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 09 jul 2014, 12:54

prvo kaze da howedes bi igrao ispred sea i onda kaze da je seo ofanzivno limitiran,, kad je to howedes presao preko polovine terena?? seo je popravio ofanzivnu igru kao sto je pokazao u 2014 pogotovo protiv irana mislis na 2013 jer ja momka gledam u svaku utakmicu i znam sve o njega i prije sam vam reko za njega kad je igro za drugi tim salke i niko mi nije vjerovao ni sad pojedini ne vjeruju da bi momak bio starter za njemacku nije vam dobro

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 12:57

Majstore, reci ti nama šta se dešava sa transferima, konkretno šta je sa ponudom Manchester Uniteda.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 09 jul 2014, 12:58

nisam ni jednu minutu propustio njegovu igru za salke i za bosnu samo da vas podsjetim momak je legenda dokazat ce to svima rusenje je tek pocelo

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 09 jul 2014, 12:58

master1015 je napisao/la:prvo kaze da howedes bi igrao ispred sea i onda kaze da je seo ofanzivno limitiran,, kad je to howedes presao preko polovine terena?? seo je popravio ofanzivnu igru kao sto je pokazao u 2014 pogotovo protiv irana mislis na 2013 jer ja momka gledam u svaku utakmicu i znam sve o njega i prije sam vam reko za njega kad je igro za drugi tim salke i niko mi nije vjerovao ni sad pojedini ne vjeruju da bi momak bio starter za njemacku nije vam dobro
tako je braco reci him svima nije im dobro... nemoj puno da se sekiras znam da imas malo povecanu masnocu u krv znam da mnogo volis da porucas pecenje kajmak ovcavinu isto ko ja i nas sinovac Seo. kako ste vi svi tamo u Gelsenkirchen, ima li se posla kako slusa Bajrov mali... jel stogod porasto. selam za sve
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 09 jul 2014, 13:00

virtu4l momcino koliko puta moram da ponavljam mislim da se samnom zavrkavas pogledaj mu ime sEad KoLAŠinac i sve ce ti bit jasno procitaj unazad ako neznas inace nije prihvatio ponudu i zeli da nastavi sa salkeom momak ima namjere da ostane u salke za jos 2-3 godina tako svi kazu tamo

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 13:03

master1015 je napisao/la:virtu4l momcino koliko puta moram da ponavljam mislim da se samnom zavrkavas pogledaj mu ime sEad KoLAŠinac i sve ce ti bit jasno procitaj unazad ako neznas inace nije prihvatio ponudu i zeli da nastavi sa salkeom momak ima namjere da ostane u salke za jos 2-3 godina tako svi kazu tamo
Preletio sam jbg, to je ono što me zanima ;) što se mene tiče, neka ostane u Schalke do kraja karijere i postane najveća legenda kluba :cool:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Nerminovic
Kontakt:

Post Postao/la Nerminovic » 09 jul 2014, 13:14

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ja mislim da znma ko je Nerminovac :mrgreen: Mislim da se zajebava s ovim gore engleskim :D

[youtube][/youtube]
limitiran? reci mu to u facu ako smijes :shhh:
AjsKjub je napisao/la:
Nerminovic je napisao/la:in seo i think
Drži se ti ipak bosanskog.
Tako je, ali opet mislim da je bolje ''In Seo' I think'' nego ''I think in Seo''. :lol:

Mislim na Sea' :bih:
Champions of SportSport League 2017

BackSpace United

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jul 2014, 13:29

Unofficialpage je napisao/la:
Nije ništa propustio, propustio je sjedenje na klupi a kod nas je u prvih 11. Ne znam šta je tad bilo Papetu pa ga na klupu stavi, može bit' da mu je Seo pojeo svu sudžuku pa se Pape naljutio. :mrgreen:

Momak je inače legenda, mislim na Sea.
Zar neko može mislit da Seo nije dobar? Nisam mislio da ne bi igrao zbog kvalitete već zbog toga da ga ovaj ne bi stavio, više voli svog Njemca nego Bosanca. :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 09 jul 2014, 16:46

Gledam Schalke radi Sea skoro kao Bayern. Gledao sam ga mnogo ranije prije nego što je zaigrao za našu reprezentaciju. Prelazio je u pojedinim mečevima i na poziciju zadnjeg veznog.

Kolašinac je suprotnost od Fuchs-a koji igrao ofanzivno odlično ali je rupa u odbrani, ima sjajan centaršut. Tako da je bilo utakmica kada je on ulazio umjesto Sea kada se stizao rezulat.

Howedes je stariji, iskusniji, radi toga bi uvijek imao prednost u timu. Mnogo kritiziran za svoju suviše defanzivno igru ali opet igra u finalu i uz to ima preko 20 nastupa za Elf. Spomenuo sam Durm-a, isti slučaj kao i Seo, ne igra jer je premlad.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: D97, Daduli, Google Adsense [Bot], HariTz, perun, zikerrz21 i 48 gostiju.