Safet Sušić - Pape

DukeOfWellington
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 12:28

Sabinho je napisao/la:Naravno, u historijskoj pobjedi prva dvojica gol i asistencija :kafa: Vi ih predstavljali kao invalide a oni uradili ono sto "zvijezde" u prve dvije tekme nisu mogle :kafa: Sad argument u fazonu igrali smo prve dvije sa Argentinom i Nigerijom, a onda kontra sa moje strane je da se prisjetimo kako su te dvije repke prosle sa Iranom :kafa: Znaci zahvaljujuci ovoj dvojici momaka ako ne brojimo Dzekin gol, zabili smo Iranu vise golova nego Nigerija i Argentina zajedno. Pusica :ljepota: :opaopa: :opaopa:
slika

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 09 jul 2014, 12:28

Sabinho je napisao/la:Naravno, u historijskoj pobjedi prva dvojica gol i asistencija :kafa:
# :facepalm:

Ma pobjeda stoljeca.
Cudo iz Berna je nula spram pobjedom nad Iranom koji je po prvi put morao napadati. :urnebes:

Boze sacuvaj, nekad se pitam dali stvarno vjerujete u to sto ovdje pisete? Nadam se da namjerno trolate, stvarno se nadam za vase duhovno zdravlje.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 09 jul 2014, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jul 2014, 12:29

@Sabinho ljudi su upravu.

Hadzic jeste amater i M. Vrancic, Prcic i jos neki su bar duplo bolji od njega. Pitanje je ko je taj koji je njega "preporucio" da zaigra za repku ( iako se Papetu nije svidio dva puta kada ga je gledao. A Pape inace nema bas obicaj da uzivo prati potencialne igrace ).

Vrsajevic je jako los bek. Mujdza je 3 x bolji. Vranjes je bar duplo bolji. On jedino moze biti zamjena Hajrovicu na krilu i to samo ako je u boljoj formi od Stevanovica. On je igrao cak kao napadac i veze nema sa bekom. U Hajduku je zaigrao beka po njihovim izjavama, zato jer im je u tom trenutko falio desni bek. A Avdija je bio kao desno krilo.

Tino Susic moze biti taj 23 igrac, ali samo kao ofanzivni vezni. I trebao bi se sa M. Vrancicem i Prcicem boriti za nasljednika Misimovica. I najboljeg od njih bi trebali polako uvoditi vec u ovim kvalifikacijama. Nije korektno da je Pape rekao da on igra bas tu poziciju koja nam treba. ( upravo ovakvu izjvau sam dao u vezi Tina Susica prije tri mjeseca od A do Z ).

Sto se tice Irana. Radi se o jednoj napadacki limitiranoj ekipi koja bi se borila za 4 mjesto u nasoj grupi. I pitanje je dali bi ga izborila. Po rijecima njihovog trenera igraci su bili premoreni poslje Argentine i nemaju neke zamjene. A taj tvoj famozni trojac je bio svjez jer im je ono bila prva utakmica. Uz sve to Iran se morao otvoriti i prestati igrati bunker( po prvi put na SP ) nebi li postigli pogodak zbog prolazka grupe.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 jul 2014, 12:33, ukupno mijenjano 1 put.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 12:32

Ajax je napisao/la:@Sabinho ljudi su upravu.

Hadzic jeste amater i M. Vrancic, Prcic i jos neki su bar duplo bolji od njega. Pitanje je ko je taj koji je njega "preporucio" da zaigra za repku ( iako se Papetu nije svidio dva puta kada ga je gledao. A Pape inace nema bas obicaj da uzivo prati potencialne igrace ).

Vrsajevic je jako los bek. Mujdza je 3 x bolji. Vranjes je bar duplo bolji. On jedino moze biti zamjena Hajrovicu na krilu i to samo ako je u boljoj formi od Stevanovica. On je igrao cak kao napadac i veze nema sa bekom. I Hajduku je zaigrao beka po izjavama trenera, zato jer im je u tom trenutko falio desni bek. A Avdija je bio kao desno krilo.

Tino Susic moze biti taj 23 igrac, ali samo kao ofanzivni vezni. I trebao bi se sa M. Vrancicem i Prcicem boriti za nasljednika Misimovica. I najboljeg od njih bi trebali polako uvoditi vec u ovim kvalifikacijama. Nije ok da je Pape rekao da on igra bas tu poziciju koja nam treba. ( upravo ovakvu izjvau sam dao u vezia Tina Susica prije tri mjeseca od A do Z ).
1. Hadzic nije zvijer ali nije ni amater. Nema potrebe da vadim podatak da je njegova Bundesliga profesionalna.
2. Vrsajevic je bolji kao krilo nego kao bek bez dileme i dobar je. Ovo za Vranjesa najvecu tarabu koja je krocila u repku nadam se da se salis.
3. Protiv Irana je to i bio i zadovoljio, dmf je rezervisano zna se za koga.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

gambleSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la gambleSarajevo » 09 jul 2014, 12:36

Sabinho je napisao/la:Naravno, u historijskoj pobjedi prva dvojica gol i asistencija :kafa: Vi ih predstavljali kao invalide a oni uradili ono sto "zvijezde" u prve dvije tekme nisu mogle :kafa: Sad argument u fazonu igrali smo prve dvije sa Argentinom i Nigerijom, a onda kontra sa moje strane je da se prisjetimo kako su te dvije repke prosle sa Iranom :kafa: Znaci zahvaljujuci ovoj dvojici momaka ako ne brojimo Dzekin gol, zabili smo Iranu vise golova nego Nigerija i Argentina zajedno. Pusica :ljepota: :opaopa: :opaopa:
Decko je u pravu 100%, na ovom dvojicu treba graditi buducnost repke... tinki ima karizmu da bude kapiten u bliskoj buducnosti. **** lulica,misketa i ostale sto su bili na klupi u toj tekmi, a sigurno da hajduk ima jos potencijalnih za prvih 11,kazu taj Maglica je jak,mozda probati s njim umjesto Dzeke
1921

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jul 2014, 12:38

Sabinho je napisao/la:
1. Hadzic nije zvijer ali nije ni amater. Nema potrebe da vadim podatak da je njegova Bundesliga profesionalna.
2. Vrsajevic je bolji kao krilo nego kao bek bez dileme i dobar je. Ovo za Vranjesa najvecu tarabu koja je krocila u repku nadam se da se salis.
3. Protiv Irana je to i bio i zadovoljio, dmf je rezervisano zna se za koga.
1) Hadzic je kada ga poredis sa Mariom Vrancicem i Prcicem amater. Kakva crna Bundesliga pa on igra u predzadnjem klubu u Austriji. Pa bolja je 2 Bundesliga ( Njemacka ) od Austrijske lige. Cuj Bundesliga :D :D Jedino im Salzburg valja, nesto kao Dinamo u Hrvatskoj.
2) Vranjes je 100% bolji bek od Avdije. Znaci jak je u uklizavanjima, ide u kost, oduzimanju lopti, prekidanju napada itd.. Avdija je u svim tim segmentima los.
3) dmf je Besic. Treba nam najmanje jos jedan dmf cak za prvih 11. A sigurno kao zamjena Besicu. Mi takvoga trenutno nemamo. A Besica smo prizivali mjesecima. I pisali pisma ovdje kako je bolji od Zahirovica i Rahimica od 37 godina, sto je pojedincima bilo smijesno. Kao to da Susic NIJE dmf.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 jul 2014, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 09 jul 2014, 12:38

Sabinho je napisao/la:
nedim93 je napisao/la:
:facepalm:
Samo reci ako sam nesto slagao :kafa:
Venera je blizankinja planeta našoj Zemlji, Venera ima istu atomosferu kao i Zemlja, dakle na Veneri je moguće živjeti.
Evo ovako si ti napisao, a nisi ništa slagao
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 12:39

gambleSarajevo je napisao/la:
Decko je u pravu 100%, na ovom dvojicu treba graditi buducnost repke... tinki ima karizmu da bude kapiten u bliskoj buducnosti. **** lulica,misketa i ostale sto su bili na klupi u toj tekmi, a sigurno da hajduk ima jos potencijalnih za prvih 11,kazu taj Maglica je jak,mozda probati s njim umjesto Dzeke
Ima ima jedan je otisao u Chelsea treba ga zaganjati. Maglica takodje posto imamo 2 spica.

@ajax dogovorili smo se ;)

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 09 jul 2014, 12:40

Ovaj Sabinho je besramno nosio sliku Zukanovića na Avataru,ako je toliko glup da ne konta da je najkontradiktornija stvar braniti retarda i Zukanovića u isto vrijeme,onda nemam riječi za njega

:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :bow:
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 12:43

MetanorisBack je napisao/la:Ovaj Sabinho je besramno nosio sliku Zukanovića na Avataru,ako je toliko glup da ne konta da je najkontradiktornija stvar braniti retarda i Zukanovića u isto vrijeme,onda nemam riječi za njega

Ja ovdje nisam naveo da branim Papeta vec igrace koje vi besramno nazivate amaterima, bogaljima itd. Sto se Zukanovica tice poznat je moj stav no svako ima pravo na gresku pa tako i Pape. I nema potrebe za uvredama :puke: :thumbup:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jul 2014, 12:45

Sabinho je napisao/la:
Ima ima jedan je otisao u Chelsea treba ga zaganjati. Maglica takodje posto imamo 2 spica.

Sta smo se dogovorili ??
Ako je i jednog igraca Pape trebao dovesti iz Hajduka onda je to mali Pasalic koji je otisao u Chelsea. I bio je najbolji igrac Hajduka, nesto slicno kao Ibricic prije par godina. Dobro ne bas toliko jako kao Ibricic. Jer Pasalic je porijeklom iz BiH ako nisi znao. Valjda je Pape to znao ??

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 12:47

Sabinjo svaka ti je zlatna, drago mi je što nisi zaslijepljen mržnjom, tako da možeš realno sagledati stvari.

Avdijina proslava gola je neprocjenjiva, nešto slično nikad niko nije uradio u istoriji ovog tima, a Tino je pokazao da se na njega može računati, ne na poziciji zadnjeg defanzivnog veznog, ali u ofanzivi ima mjesta za njega. Hadžić je zalutao, to je činjenica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 12:47

Ajax je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:

Sta smo se dogovorili ??
Ako je i jednog igraca Pape trebao dovesti iz Hajduka onda je to mali Pasalic koji je otisao u Chelsea. I bio je najbolji igrac hajduka, nesto slicno kao Ibricic prije par godina. Dobro ne bas toliko jako kao Ibricic. Jer Pasalic je porijeklom iz BiH ako nisi znao. Valjda je Pape to znao ??
Pa neka Vrancic izganja papire, Prcic uputi izvinjenje i to iskreno Papetu i neka ih u reprezentaciji umjesto Hadzica. Avdija neka posluzi kao zamjena na krilu, Tinu nije mjesto na dmf vec kako smo vidjeli protiv Irana ofanzivnije.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 09 jul 2014, 12:48

Sabinho je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:Ovaj Sabinho je besramno nosio sliku Zukanovića na Avataru,ako je toliko glup da ne konta da je najkontradiktornija stvar braniti retarda i Zukanovića u isto vrijeme,onda nemam riječi za njega

Ja ovdje nisam naveo da branim Papeta vec igrace koje vi besramno nazivate amaterima, bogaljima itd. Sto se Zukanovica tice poznat je moj stav no svako ima pravo na gresku pa tako i Pape. I nema potrebe za uvredama :puke: :thumbup:

Gdje ti vidiš da sam te uvrijedio?

Ako čitaš između redova,vidjet' ćeš da mislim da si samo izuzetno namazan,što je najveća uvreda u mom postu.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 09 jul 2014, 12:50

Sabinho je napisao/la:
Pa neka Vrancic izganja papire, Prcic uputi izvinjenje i to iskreno Papetu i neka ih u reprezentaciji umjesto Hadzica. Avdija neka posluzi kao zamjena na krilu, Tinu nije mjesto na dmf vec kako smo vidjeli protiv Irana ofanzivnije.
To se slazem sve. Jedino ja sam misljenja da su se Vrancicu i Arslanagicu mogli papiri srediti i prije SP ( ako bi ih se pravovremeno pozvalo, npr. odma poslje kvalifikacija ) kao pojedinim drugim igracima. Isto tako mislim da je Prcic trebao biti prije pozvan prije onog prepucavanja. Ostalo se slazemo :thumbup:

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 12:53

Oprastam ti druze, znam da nisi namjerno. Namazan nego sta, opasno je sunce ovih dana.

@ajax ali Vrancic se nije spominjao gotovo nikako dok njegov klub nije ostvario ovakav plasman odnosno dok nije postalo ocigledno da ce biti prvoligaski tim. Pred Prcicem je karijera i buducnost je repke, samo ne smije ulaziti u sukobe sa trenerima, znamo koliko je to jednog Besica unazadilo. :thumbup:

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 09 jul 2014, 12:54

Još nešto Sabinho

Nije istina da sam vrijeđao igrače,jer nema posta u kojem' ja vrijeđam našeg igrača osim ako se on ne preziva Vršajević ili Zahirović jer su jednostavno antitalenti koji su nesposobni da igraju za Vrbanjušu,a igraju u našoj reprezentaciji u prvih 11.
Ostali mi nisu smetali,ni amidžino zlato koji zna igrati,i borit' će se za spisak ubuduće,ali ne preko amidže nego preko igara u klubu,Hadžića nikada nisam imao potrebu komentarisat' momak je zalutao u fudbal.
Zadnja izmjena: MetanorisBack, dana/u 09 jul 2014, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 12:55

Sabinho je napisao/la:Pred Prcicem je karijera i buducnost je repke, samo ne smije ulaziti u sukobe sa trenerima, znamo koliko je to jednog Besica unazadilo. :thumbup:
Niko nije veći od reprezentacije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 09 jul 2014, 12:57

Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pred Prcicem je karijera i buducnost je repke, samo ne smije ulaziti u sukobe sa trenerima, znamo koliko je to jednog Besica unazadilo. :thumbup:
Niko nije veći od reprezentacije.

Ni Pape?

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 12:58

MetanorisBack je napisao/la:Još nešto Sabinho

Ne stavljaj mi riječi u usta,jer nema posta u kojem' ja vrijeđam našeg igrača osim ako se on ne preziva Vršajević ili Zahirović jer su jednostavno antitalenti koji su nesposobni da igraju za Vrbanjušu,a igraju u našoj reprezentaciji u prvih 11.
Ostali mi nisu smetali,ni amidžino zlato koji zna igrati,i borit' će se za spisak ubuduće,ali ne preko amidže nego preko igara u klubu,Hadžića nikada nisam imao potrebu komentarisat' momak je zalutao u fudbal.
Vrsajevic se uveliko popravio dok o Zahirovicu ne treba trositi rijeci, njegov ucinak u proslim kvalifikacijama je neupitan i to u kljucnim utakmicama sa Bjelorusijom, kuci protiv Portugala u barazu i to na neprirodnoj poziciji itd. Takodje, ove kvalifikacije kljucni mec sa Grcima je odigrao fantasticno.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.