Safet Sušić - Pape

Sabinho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 13:00

MetanorisBack je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Pred Prcicem je karijera i buducnost je repke, samo ne smije ulaziti u sukobe sa trenerima, znamo koliko je to jednog Besica unazadilo. :thumbup:
Niko nije veći od reprezentacije.

Ni Pape?
Pape je sinonim za reprezentaciju i za njen najveci uspjeh. Ne moze svima ugoditi to je valjda jasno i siguran sam da ce aBd u ulozi selektora prosiriti roster nase reprezentacije za igrace koje konsantno spominjete.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 09 jul 2014, 13:00

Sabinho je napisao/la:
MetanorisBack je napisao/la:Još nešto Sabinho

Ne stavljaj mi riječi u usta,jer nema posta u kojem' ja vrijeđam našeg igrača osim ako se on ne preziva Vršajević ili Zahirović jer su jednostavno antitalenti koji su nesposobni da igraju za Vrbanjušu,a igraju u našoj reprezentaciji u prvih 11.
Ostali mi nisu smetali,ni amidžino zlato koji zna igrati,i borit' će se za spisak ubuduće,ali ne preko amidže nego preko igara u klubu,Hadžića nikada nisam imao potrebu komentarisat' momak je zalutao u fudbal.
Vrsajevic se uveliko popravio dok o Zahirovicu ne treba trositi rijeci, njegov ucinak u proslim kvalifikacijama je neupitan i to u kljucnim utakmicama sa Bjelorusijom, kuci protiv Portugala u barazu i to na neprirodnoj poziciji itd. Takodje, ove kvalifikacije kljucni mec sa Grcima je odigrao fantasticno.
Zahirović ne može igrati u Bochumu,koji je gotovo trećeligaš,ni blizu nije prvog sastava,žao mi je,za Avdiju ti nemam šta reći,dovoljno znaš o fudbalu da vidiš o kakvom se igraču radi. :)
Zahirović je vjerovatno najgori igrač poslije Hadžića koji je zaigrao za BiH,to će svakom osim slijepom biti jasno.
Nije mogao igrati u Dinamo Minsku,DINAMO MINSKU.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 13:00

MetanorisBack je napisao/la:Ni Pape?
Ni Pape, ni Begić, ni Džeko, ni Spahić, a posebno Prcić i slični.
Sabinho je napisao/la:Takodje, ove kvalifikacije kljucni mec sa Grcima je odigrao fantasticno.
Njegov ključni meč u ovim kvalifikacijama je bio onaj u Slovačkoj. Sramota bi me bilo spomenuti Adnana Zahirovića u lošem kontekstu. Da, Bešić je klasa za njega, ali Ado je svoj posao odradio na zavidnom nivou.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 13:01

Evo, počeli smo se diviti i proslavama golova, gibira narod pa hajd.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 09 jul 2014, 13:02

@metanoris da li je tebi Stevanovic los igrac?
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 13:05

DukeOfWellington je napisao/la:Evo, počeli smo se diviti i proslavama golova, gibira narod pa hajd.
Da bi ga slavio, prvo ga moraš zabiti, jeli tako?
Voli te tvoje Sarajevo.

nedim93
Kontakt:

Post Postao/la nedim93 » 09 jul 2014, 13:07

Virtu4l je napisao/la:
DukeOfWellington je napisao/la:Evo, počeli smo se diviti i proslavama golova, gibira narod pa hajd.
i tvoj potpis nešto govori
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 13:07

Virtu4l je napisao/la:
I to se savršeno uklapa, slavimo golove u utakmicama bez rezultatskog značaja. Pobjede nakon kojih ispadamo. Slavili smo i poraz protiv Argentine. Plasman na SP proglasili smo osmim svjetskim čudom.

Gibira.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 13:10

DukeOfWellington je napisao/la:I to se savršeno uklapa, slavimo golove u utakmicama bez rezultatskog značaja. Pobjede nakon kojih ispadamo. Slavili smo i poraz protiv Argentine. Plasman na SP proglasili smo osmim svjetskim čudom.

Gibira.
Ne vidim razlog zašto ne bih slavio nešto što je dobro.

Gibira? Prvi plasman i pobjeda na SP? Ne bih rekao.
Voli te tvoje Sarajevo.

MetanorisBack
Kontakt:

Post Postao/la MetanorisBack » 09 jul 2014, 13:11

Sabinho je napisao/la:@metanoris da li je tebi Stevanovic los igrac?
Prosječan u najbolju ruku,ne loš,momak zna igrat' fudbala,ali je npr. jedan Hajrović za njega space shuttle igrao ili ne u svom klubu.
POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.

DukeOfWellington
Kontakt:

Post Postao/la DukeOfWellington » 09 jul 2014, 13:13

Ti slavi pirovu pobjedu, slavlje Vršajevića i pomračenje mjeseca, a ja ću sačekat' da proslavim nešto što vrijedi slavlja.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 13:14

DukeOfWellington je napisao/la:Ti slavi pirovu pobjedu, slavlje Vršajevića i pomračenje mjeseca, a ja ću sačekat' da proslavim nešto što vrijedi slavlja.
Slavit' ću ja i to ;)
Voli te tvoje Sarajevo.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 09 jul 2014, 13:15

Virtu4l je napisao/la:
Tačno je da se golovi slave kad se zabiju! A sad jesmo li JELI ili možda nismo JELI prije utakmice,to je već privatna stvar forumaša... :mrgreen:
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Caeruleus
Kontakt:

Post Postao/la Caeruleus » 09 jul 2014, 13:18

Mene samo zanima ako ostane Sušić, šta će biti sa...

- ...Zukanovićem???

- ...Prcićem???

Hoće li njih dvojica biti zauvijek izgubljeni za reprezentaciju?

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 09 jul 2014, 13:18

Virtual se ovim kontriranjem potpuno pogubio i toliko naprimao šamarčina, da je i meni neugodno postalo. Potpuno nepotrebano ponašanje jednog korisnika koji ima kapacitet za puno više od ovoga. Šteta za njega, ali sam je izabrao.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 09 jul 2014, 13:18

DukeOfWellington je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
I to se savršeno uklapa, slavimo golove u utakmicama bez rezultatskog značaja. Pobjede nakon kojih ispadamo. Slavili smo i poraz protiv Argentine. Plasman na SP proglasili smo osmim svjetskim čudom.

Gibira.
Naravno da slavim prvu pobjedu u historiji na SP. Meni je svaka pobjeda bitna ma kad ona bila. Jest da sam i ja volio da je bio, barem, još jedan remi pa da prođemo, ali nije.

Ono što je @Ajax napisao vezano za odlazak selektora se upotpunosti slažem. Pape neka ide samo ako će doći neko provjereno ime, neki stručnjak a ne samo da mjenjamo, jer to ne vodi nikamo, idemo samo u propast.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 13:19

Caeruleus je napisao/la:Mene samo zanima ako ostane Sušić, šta će biti sa...

- ...Zukanovićem???

- ...Prcićem???

Hoće li njih dvojica biti zauvijek izgubljeni za reprezentaciju?
Zukanović ne bi trebao biti izgubljen, rekao je da će se odazvati svakom narednom pozivu, tako da će to biti do selektora.

Prcić je rekao da se neće odazivati pozivima iz N/FSBiH.
Voli te tvoje Sarajevo.

The_Target
Kontakt:

Post Postao/la The_Target » 09 jul 2014, 13:20

@1988risha hahah dominiras sa jelom uuuu sad ce se i pape naljutiti gdje ga nadje
Rođeni brato

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 09 jul 2014, 13:20

Ajax je napisao/la:Upravu si krivac je Spahic pa sudija pa klima pa tek onda Selektor ( sa cijom taktikom se ti inace ne slazes u potpunosti ). Doduse sve se lijepo vidi na ovoj slici ko zeli da vidi. Ali ko sam ja da tvrdim da bi npr. Emenike teze postigao gol i uopste probio se do linije 16-terca ako bi bio udvojen od beka i stopera. Nego kao kada ga je cuvao samo stoper. Koliko god Spahic bio los. Logicno je da bi Emenikeu bilo teze da je bio udvojen. Kao sto je Dzeko bio cijelo vrijeme utakmice bar udvojen.

slika
Lijepo se vidi ako pogledas strelice kod Emenikea i Odemwingie-a koji prostor su oni napadali. I u kojem prostoru je bilo najmanje nasih igraca. Da stvar bude jos gora. Jedini pravi zadnji vezni Besic je pomaknut vise desno. A Spahicu je "pomagao" Medunjanin koji ima jedno uklizavanje u tri utakmice. I nikad nece biti zadnji vezni. Niti ce to ikad igrati u svom klubu. Znaci Medunjanin je bio totalno nepotreban igrac. Puno potrebniji je bio lijevi bek. Pogledaj jos jednom sliku i formaciju Nigerije. 2 beka. 2 stopera, 2 krila. 2 zadnja vezna sve izgleda kompaktno i pokriven je cijeli teren, zar ne.
Hajd' ovako da ti kazem, posto mi je dopizdilo pisati nekome ko ocigledno ne konta sta je poenta koju pisem, nemoj uvrijediti, ali **** te strelica, zar je bitna strelica kada tvoj kapiten dodaje loptu crncu u noge???? Koja strelica pokazuje to? Koja strelica pokazuje nonsalantno ponasanje tvog kapitena koji je posljednji igrac odbrane? Ne budi slijep kod ociju covjece Boziji.

Pape je krivac sto nije uveo jos jednog defanzvica, ali znas zbog cega? Da nam taj defanzivac cuva kapitena, jer je kapiten bio opasniji po nas gol nego crnci.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 09 jul 2014, 13:22

MoR je napisao/la:Virtual se ovim kontriranjem potpuno pogubio i toliko naprimao šamarčina, da je i meni neugodno postalo. Potpuno nepotrebano ponašanje jednog korisnika koji ima kapacitet za puno više od ovoga. Šteta za njega, ali sam je izabrao.
Od mene nećeš dočekati da priklanjam vjetru koji u tom trenutku duva, a svako malo duva sjever pa jugo...
Voli te tvoje Sarajevo.

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.