Sto ne bi bio spreman frajer skoro svaku utakmicu odigrao prosle sezone?pitic je napisao/la:Pitanje je da li je ovaj Protić spreman za 90 minuta
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ne slažem se da ne dobar na krilu , nije loš . Njemu najbolje odgovara iza špica da igra kao i sad na pripremama.Rule_hz je napisao/la:GameFKS je napisao/la:Ovo je formacija koju treba forsirat , Stojčev se na krilu guši kao i Krste !!! Bilbiji se ne može izmislit pozicija zatoo neka se bori za mjesto sa klupe. Stojčeva i Krstu je ubistvo na krilo guratsimon je napisao/la:Po meni Duljevic ima prednost ispred Okica, zasto gurati Bibliju kada mu ne lezi pozicija na koju ga Dzeno stavlja na njegovo mjesto ostaviti Stojveca,krila Dulja i Sevko u napadu Krste i svidza mi se tandem Radovac i Cimirot.
------------------Velkoski--------------------
Okic-------------Stojcev-----------Duljevic
----------Cimirot-------Radovac-----------
Protic--Dupovac--Mitrevski--Berberovic
-----------------Bandovic-------------------
vjeruj ti meni da je milos najbolji na krilu sa prvenstvenim ulazom u sredinu i ulaska u 16 sa povratnom loptom gdje evo haman citave pripreme dzeno forsira dobar je milos na krilu i nema potrebe strahovat jer ima protica iza sebe
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
Za utakmice sam upućenSarajlijc@ je napisao/la:Sto ne bi bio spreman frajer skoro svaku utakmicu odigrao prosle sezone?pitic je napisao/la:Pitanje je da li je ovaj Protić spreman za 90 minuta
SRETAN BROJ - 1725
moze li se sutra ili u petakpitic je napisao/la:Ko je imao namjeru da kupi godišnju, neka to uradi od ponedeljka ili utorka sljedeće sedmice jer bilo je nekih problema oko bar cod-va i to će biti riješeno do navedenih dana.
Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Prema nekim mojim vidjenjima samo su Dejo, Dzemo, Milos i Krste sigurni u prvih jedanaest.....
Ostali ce da se biju ko ce da igra koju utakmicu

Ostali ce da se biju ko ce da igra koju utakmicu
- Sarajlijc@
- Kontakt:
A nas najbolji igrac, Cimirot?hilmo je napisao/la:Prema nekim mojim vidjenjima samo su Dejo, Dzemo, Milos i Krste sigurni u prvih jedanaest.....
Ostali ce da se biju ko ce da igra koju utakmicu![]()
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Hilmo, a Cimihilmo je napisao/la:Prema nekim mojim vidjenjima samo su Dejo, Dzemo, Milos i Krste sigurni u prvih jedanaest.....
Ostali ce da se biju ko ce da igra koju utakmicu![]()
SRETAN BROJ - 1725
Naravno, ti možeš otići i sutra i prekosutra dati lovu za godišnju, ali godišnju ćeš dobiti tek u Ponedeljak ili Utorak. Birajmale87 je napisao/la:moze li se sutra ili u petakpitic je napisao/la:Ko je imao namjeru da kupi godišnju, neka to uradi od ponedeljka ili utorka sljedeće sedmice jer bilo je nekih problema oko bar cod-va i to će biti riješeno do navedenih dana.
SRETAN BROJ - 1725
Oojj pa gdje da Cimija zaboravim
Dejo i Dzemo nemaju kvalitetnu zamjenu, a ovaj trojac je nemoguce zamjeniti..
hilmo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Oojj pa gdje da Cimija zaboravim![]()
![]()
![]()
Dejo i Dzemo nemaju kvalitetnu zamjenu, a ovaj trojac je nemoguce zamjeniti..![]()
SRETAN BROJ - 1725
http://sportsport.ba/bh_fudbal/dino-sel ... ica/135460" onclick="window.open(this.href);return false; 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Burberry46
- Kontakt:
Jedva cekam da pocne EL, a i sada ovu tekmu u subotu nadam se dobroj posjeti 
04.10.2009 !!
Ima li neko info kako ide prodaja karata?
Bordo Dinamitsimon je napisao/la: ------------------Velkoski--------------------
Okic-------------Stojcev-----------Duljevic
----------Cimirot-------Radovac-----------
Protic--Dupovac--Mitrevski--Berberovic
-----------------Bandovic-------------------
Znaci sastav ne moze biti jaci bgm, samo ozbiljno pristupit svakoj utakmici i nece biti problema 
04.10.2009 !!
Zna li iko kako ide prodaja karata za Kardif?
Ne daj Boze samo povrede Bandovica,kakve bi problema,samo imali.
Pozdrav bordo braćo.

Trenutno korisnika/ca: KarloIvandic, Tatamata1946 i 39 gostiju.