Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Ako ovaj papak nastavi biti na kormilu naše reprezentacije onda smo mi nešto dobro Bogu zgriješili. Slika i prilika Bh političara sva tri naroda. Lijen, nesposoban, korumpiran, bezobrazan. Fuj.
DRUG NEBI TI PUNCA
@gost, Nike stvar u tome je li Pape vrijedan tih zahtjeva u vezi Džeke i Spahića nego to je stvar discipline koja se je trebala davno implemenovati. Svako iole normalan bi imao iste zahtjeve, pogotovo ako su prošli kroz sve i svašta kao Pape. Nisam za "razlaz" sa Džekom, kao što ti kažeš, ali je vrijeme da se uspostavi red i da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Niko nije iznad kolektiva. To vrijedi za svakog igrača, stručni štab, Itd.
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Safet Sušić - Pape
Slazem se. Iako sam vec nekoliko puta iznio svoje misljenje da sam protiv njegovog ostanka, ukoliko su ovi zahtjevi tacni, onda je jasno da je imao internu opstrukciju u radu..Virtu4l je napisao/la:Pošteno, ako je istina.gazijabih je napisao/la:1. Da mu plata bude 30.000EUR (godisnja 360.000EUR) + 500.000EUR za plasman na EURO 2016 + 50.000EUR za svaku pobjedu i 25.000EUR za svaki nerijesen rezultat.
2. Da Spahic bude disciplinski udaljen iz reprezentacije
3. Da mu se niko ne mjesa u rad i ako bi imao konfilkt sa Dzekom, da savez stane na njegovu stranu
4. Zahtjev za promjenu lokacije okupljanja i pismenu zabranu pristupa reprezentaciji pojedinim novinarima
5. Placene troskove dolaska i odlaska u Pariz i godisnje 12 odlazaka po Europi i gledanje potencijalnih igraca
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Jest nas gazija nalozio sve dzaba i garant nam se smije sad kod kuce kako smo se napalili na njegove "izvore" haha
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Od haverove bivse djevojke mama je kafe kuharica u Savezu pa je nacula kad je Bevanda izao u WC kroz napola odskrinuta vrata.kokakolas je napisao/la:Izvor?
Da malo detaljnije citas skontao bi da ga Dino nece mijenjati na poziciji predsjednika.DeeWa je napisao/la:Ako bude vodio ovo umjesto begica, onaj direktor sarajeva nema nista od prihvatanja promjene lokacije. Bas zbog tih sarajlica se i ne moze prebacit u zenicu.
Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 09 jul 2014, 16:08, ukupno mijenjano 1 put.
pa nece valjda ovi pristati na ove uslove,,za ovaj novac se moze puno bolji strucnjak dovesti
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
JerryLouis je napisao/la:Potvrdjeno: Safet Susic predvodi Zmajeve i u kvalifikacijama za EP 2016!
Izvor blizak savezu. Vasa misljenja?

Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- RockyMaivia
- Kontakt:
SAVEZ NAPOLJE!!!JerryLouis je napisao/la:Potvrdjeno: Safet Susic predvodi Zmajeve i u kvalifikacijama za EP 2016!
StarMo nije skutorija...
A sta bi mu to trebalo smetati? U slucaju ako mu se ne da igrati a Pape zagalami na njega pa se sukobe da NSBIH ne smije stati uz Papeta? Da se pripreme obavljaju na mjestu predvidjenom za to? Da nema lika koji ga cini losijim?gost je napisao/la:Ma ja se ipak nadam da je ovo izmišljeno. Inače, ne vidim načina da Džeko pristane igrati u reprezenatciji pod ovim usovimaSabinho je napisao/la:
Za Spahica je sigurno a za Dzeku je rekao u cilju preventivnog djelovanja. Safet/Vahid/Ciro ovaj ili onaj, svakako da vrijedi- odzvonilo mu je.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Principatus
- Kontakt:
Opstrukcija je u njegovom mozgu, ta opstrukcija je dovela do ostavljanja Kolasinca na klupi protiv Nigerije.ne_znam_ko_sam je napisao/la:ukoliko su ovi zahtjevi tacni, onda je jasno da je imao internu opstrukciju u radu..
Ostavimo na stranu sve neznanje, nerad i kriminal Safeta. Ali ako ovaj lik ostane to ce biti pogubno i po atmosferu okolo reprezentacije. Jasno je da ga dobar dio navijaca ne trpi, djelimicno mrzi, dok ga samo 25% podrzava i to vecinom ljudi koji su u fudbal ne razumiju nego samo povrsinski prate reprezentaciju.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
pape taj red ne može uspostaviti. Ako je ono zaista njegov zahtjev (aja se ipak nadam da je to netko upio) i ako se prihvati, onda to znači razaz sa Džekom. Jel shvataš šta znači kad ti neko daje blanko podršku da uradiš šta hoćeš protiv nekoga.fkv123 je napisao/la:@gost, Nike stvar u tome je li Pape vrijedan tih zahtjeva u vezi Džeke i Spahića nego to je stvar discipline koja se je trebala davno implemenovati. Svako iole normalan bi imao iste zahtjeve, pogotovo ako su prošli kroz sve i svašta kao Pape. Nisam za "razlaz" sa Džekom, kao što ti kažeš, ali je vrijeme da se uspostavi red i da se zna ko kosi a ko vodu nosi. Niko nije iznad kolektiva. To vrijedi za svakog igrača, stručni štab, Itd.
A meni je ok sve što se prihvati, ja samo kažem posljedice toga. Ništa više
Zadnja izmjena: gost, dana/u 09 jul 2014, 16:09, ukupno mijenjano 1 put.
Ako je ovo sve istina onda cemo od sada gledati gospodina u odijelu i puno emocija na klupi haha. Katastrofa
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Amar Dzeko je napisao/la:JerryLouis je napisao/la:Potvrdjeno: Safet Susic predvodi Zmajeve i u kvalifikacijama za EP 2016!
Hajmo sad zoomirati ovaj papir sto drzi Pape u ruci, kao oni na CSI, pa da vidimo te zahtjeve
Znači razlaz sa Spahićem, ne i sa Džekom. On samo traži da ima podršku NSBiH u slučaju kada neki igrač radi probleme. To je sasvim normalna stvar. Nepisano pravilo koje se podrazumjeva u svakoj momčadi, samo kod nas mora biti napismeno ovjereno.gost je napisao/la: Pa dobro, tačke 2 i 3 znače razlaz sa Spahom i Džekom. Ako je vaša procjena da Safet vrijedi toga, onda ok......
Ono što je Midhat uradio u tunelu u Innsbrucku ne može da se tolerira, pa ni kada je naša glavna zvijezda u pitanju. Što se tiče Spahića, tu i ptice na grani znaju da nešto nije kako treba. Da ne spominjemo njegove katastrofalne greške u ključnim utakmicama. Ja ne podržavam Safeta. Mislim da treba da ide, ali samo kažem da su mu uvjeti potpuno razumni i ko god bude dolazio za selektora sve navedene stavke treba da traži.
Ako Džeko neće pristati da igra zato što mu selektor - bilo ko da bude - uvodi disciplinu na pripreme, onda mu treba pokazati vrata. Igrači koji se ponašaju kao kabadahije i misle da je reprezentacija njihova privatna prčija, neće nikada dugoročno dobro donijeti reprezentaciji.
Hope is the first step on the road to disappointment - Ordo Malleus
calcio je napisao/la:Hajmo sad zoomirati ovaj papir sto drzi Pape u ruci, kao oni na CSI, pa da vidimo te zahtjeve

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- ultrassa1921
- Kontakt:
e stvarno sramota,lik direktno kriv za ne prolazak dalje,ali sta ces uhljup je to,fuuuuj!
Manijaci Zeljini
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
hahaha calcio

Ronaldo - Isco - Bale
- storm_raider
- Kontakt:
Previse selektora, premalo rezultata.. Hajde, valjda na dobro izadje.
Sport je lijek za tijelo i duh.
-
JerryLouis
- Kontakt:
Na ovom papiru su imena pojedinih forumasa koji su protiv Papeta, pa ce isti ovaj listic poslati adminu koji ce kriticare poslati u Banovice. Sve sam Safete.calcio je napisao/la:Amar Dzeko je napisao/la:JerryLouis je napisao/la:Potvrdjeno: Safet Susic predvodi Zmajeve i u kvalifikacijama za EP 2016!
Hajmo sad zoomirati ovaj papir sto drzi Pape u ruci, kao oni na CSI, pa da vidimo te zahtjeve
-
pobjedesve
- Kontakt:
Zna se sta ovo znaci, to znaci da nasi novinari nece moci postavljati odredjena pitanja kao zasto ovaj ili onaj nije pozvan. I zbog toga ovi nasi beskicmenjaci od medija nikad nece kritikovati Safeta4. Zahtjev za promjenu lokacije okupljanja i pismenu zabranu pristupa reprezentaciji pojedinim novinarima
Hajmo napraviti proteste, meni je to jedini izlaz iz ovoga
a... pehari su tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.