LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
Re: LA Lakers
Lakers Rumors: Team In ‘Legit Three-Way Battle’ To Sign Carmelo Anthony
Drag mi je igrač, al' nije to što treba Lakersima..
Sanse da isti potpise sa nama su 0,000001 % tako da se ne trebas brinuti po tom pitanju...Steph je napisao/la:Lakers Rumors: Team In ‘Legit Three-Way Battle’ To Sign Carmelo Anthony
Taktika FO-a po pitanju FA trzista je totalno bila losa. Krenuli su na dvojcu igraca iz A kategorije za koje je bilo izvjesno da nece potpisati sa nama, umjesto da su doveli dva-tri igraca tzv. B kategorije i krenuli u napad 2016-te kada i Westbrook i Durant budu FA-ovi.
Mene vise interesuje sta li toliko dugo cekaju kada je imenovanje novog trenera u pitanju...
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Westbrook je 2017. FA i vjerujem da ćete njega dočekat.
Durantu Spursi mogu puno više ponudit.Kawhi i max u Texasu je bolje od maxa u Cali.Pogotovo ako ne nađete normalnog trenera do tada.
Durantu Spursi mogu puno više ponudit.Kawhi i max u Texasu je bolje od maxa u Cali.Pogotovo ako ne nađete normalnog trenera do tada.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Durant ako napusti OKC ide kuci u DC.
-
sundancekid
- Kontakt:
Kad Lakersi zele nekoga, ne postoje tako male sanseamerosm je napisao/la:Sanse da isti potpise sa nama su 0,000001 % tako da se ne trebas brinuti po tom pitanju...Steph je napisao/la:Lakers Rumors: Team In ‘Legit Three-Way Battle’ To Sign Carmelo Anthony
Taktika FO-a po pitanju FA trzista je totalno bila losa. Krenuli su na dvojcu igraca iz A kategorije za koje je bilo izvjesno da nece potpisati sa nama, umjesto da su doveli dva-tri igraca tzv. B kategorije i krenuli u napad 2016-te kada i Westbrook i Durant budu FA-ovi.
Mene vise interesuje sta li toliko dugo cekaju kada je imenovanje novog trenera u pitanju...
poteze se ponovo historija, LA kao grad itd.,
i Howard je pao na sve to, oh wait...
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Pa naravno da je pao...kako inace zavrsi u Lakersima.miki_92 je napisao/la:poteze se ponovo historija, LA kao grad itd.,
znas ti dobro na sta ja mislimadnan24 je napisao/la:Pa naravno da je pao...kako inace zavrsi u Lakersima.miki_92 je napisao/la:poteze se ponovo historija, LA kao grad itd.,
-
sundancekid
- Kontakt:
To sto na kraju nije ispalo cool sa Howardom, to je za neku drugu diskusiju, to je pogresan odabir igraca. A mi razgovaramo ovdje o moci da se igrac privuce da igra za klub. I naravno da ce se potezat historija, LA kao grad, itd...pa sta tu ima lose?? To su sve aduti, tako i treba da bude, takve stvari koristis da privuces najbolje igrace lige....miki_92 je napisao/la:znas ti dobro na sta ja mislimadnan24 je napisao/la:Pa naravno da je pao...kako inace zavrsi u Lakersima.miki_92 je napisao/la:poteze se ponovo historija, LA kao grad itd.,
Ne svidja mi se nikako posao koji radi FO...
Mislim da ukoliko ne dovodemo Anthonyja da nemamo plan B i da su se u ovom FA trzistu samo bazirali na njega.
Koliko su azurni ja se nadam da ce do Novembra i pocetka nove sezone uspijeti imenovati trenera...
Mislim da ukoliko ne dovodemo Anthonyja da nemamo plan B i da su se u ovom FA trzistu samo bazirali na njega.
Koliko su azurni ja se nadam da ce do Novembra i pocetka nove sezone uspijeti imenovati trenera...
Dave McMenamin ✔ @mcten
Follow
Kobe says it has been "worth the wait" for the Lakers' plan to try for Melo and LeBron even though other FAs are starting to sign elsewhere
1:16 AM - 10 Jul 2014
Dave McMenamin ✔ @mcten
Follow
Kobe on Byron Scott: "He was my rookie mentor ... We've had a tremendously close relationship throughout the years"
1:18 AM - 10 Jul 2014
Asked if he wants Byron Scott to be the Lakers coach Kobe says "yep"
1:19 AM - 10 Jul 2014
i na kraju niko nece docDave McMenamin ✔ @mcten
Follow
Kobe on Carmelo: "This is a legacy-defining moment"
1:23 AM - 10 Jul 2014
hit you with so many rights you gonna beg for a left
ključna je ta riječ patienceMike Trudell @LakersReporter 16m
Bryant said that while he certainly wants a free agent like Melo to come, he's confident in LAL's "Plan B," which requires some patience.
što znači da vjerovatno je plan B, da ovu sezonu guramo kako znamo, a da sljedeću sezonu pokušamo nekog dovest..
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
e moj Kobe brate
Pa bolje cekati jos godinu dana pa pokupiti neku zvjerku nego popuniti ekipu sa par poluigraca i ispasti u prvoj ili drugoj rundi play offa...XConTroL7 je napisao/la:i na kraju niko nece doc
mi (PHX) navijamo za ovaj scenario cekanja i tankiranja, samo da pik ne bude u top 5adnan24 je napisao/la:Pa bolje cekati jos godinu dana pa pokupiti neku zvjerku nego popuniti ekipu sa par poluigraca i ispasti u prvoj ili drugoj rundi play offa...XConTroL7 je napisao/la:i na kraju niko nece doc
sve to stoji ali za takve stvari je potrebno strpljenje a toga se nema brateadnan24 je napisao/la:Pa bolje cekati jos godinu dana pa pokupiti neku zvjerku nego popuniti ekipu sa par poluigraca i ispasti u prvoj ili drugoj rundi play offa...XConTroL7 je napisao/la:i na kraju niko nece doc
hit you with so many rights you gonna beg for a left
Zna li neko mozda kakav je kvalitet sljedece klase drafta ukoliko zavrsimo medju top 5 pickova.
Mutavi FO ocito nema plan B, tako da kada nas Anthony izradi onda ide jos jedna sezona u tank-mode-u.
Mutavi FO ocito nema plan B, tako da kada nas Anthony izradi onda ide jos jedna sezona u tank-mode-u.
- IlCapitano
- Kontakt:
Koliko sam ja dosad upratio, dva najveća imena su Jahlil Okafor i Karl Towns. Obojica su centri, a čini mi se da je čitava klasa ispunjena kvalitetnim visokim igračima...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
@amerosm, jesam ja nešto pobrkao, ali imamo li mi uopšte pick za sljedeću godinu?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ako bude među prvih 5, imaju.kokuz je napisao/la:@amerosm, jesam ja nešto pobrkao, ali imamo li mi uopšte pick za sljedeću godinu?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.