2014-15 NBA Off-Season
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: 2014-15 NBA Off-Season
Wiggins potpisao sa adidasom, Jabari za Jordana...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Ovo Jordan maksuz uradio, da zaje.baje mormoneWoj:Jazz prepared for possibility of max sheet for Hayward and remain unwavering about revelation it's coming: They plan to match and keep him.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Jako dobra analiza o tome da li je Melo max. igrac.
Jako dobra analiza o tome da li je Melo max. igrac.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
I ja sam to pomislio za Jordana
Iz zayebancije sklopio dogovor sa Haywardom, samo da pokaže Jazzu koliko su glupi što su odlučili matchirati svaku ponudu
Iz zayebancije sklopio dogovor sa Haywardom, samo da pokaže Jazzu koliko su glupi što su odlučili matchirati svaku ponudu
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Pripremaju sve za Lebrona, valjda ih ne izradi opet@ESPNSteinLine: Three-team trade will see Nets acquire Jarrett Jack and Sergey Karasev from Cleveland. Boston gets Thornton, Zeller and a first
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Nema dileme da ciste prostor za Lebrona.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Pripremaju sve za Lebrona, valjda ih ne izradi opet@ESPNSteinLine: Three-team trade will see Nets acquire Jarrett Jack and Sergey Karasev from Cleveland. Boston gets Thornton, Zeller and a first
- adriano_leite
- Kontakt:
Ko bi prema tome trebao ici u Cleveland? Jako bi mi zao bilo da ode Karasev.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Pripremaju sve za Lebrona, valjda ih ne izradi opet@ESPNSteinLine: Three-team trade will see Nets acquire Jarrett Jack and Sergey Karasev from Cleveland. Boston gets Thornton, Zeller and a first
Edit: evo procitah da bismo dobili TPE kojeg ima Boston iz trejda za KG-a i Pierce-a, a ne znam koliko bi to trebalo iznositi.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 09 jul 2014, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- IlCapitano
- Kontakt:
Bostonu jos jedan pick i jos jedan bek... 
Cavsi izgleda dobijaju samo pick druge runde od Bostona, a daju svoj pick 2016...
Cavsi izgleda dobijaju samo pick druge runde od Bostona, a daju svoj pick 2016...
Zadnja izmjena: IlCapitano, dana/u 09 jul 2014, 16:50, ukupno mijenjano 1 put.
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Samo pik druge runde ide vama. Mozda,ali mozda neki igrac,ali samo da popuni deal,nakon cega bi bio otpusten 99%.adriano_leite je napisao/la:Ko bi prema tome trebao ici u Cleveland? Jako bi mi zao bilo da ode Karasev.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Pripremaju sve za Lebrona, valjda ih ne izradi opet@ESPNSteinLine: Three-team trade will see Nets acquire Jarrett Jack and Sergey Karasev from Cleveland. Boston gets Thornton, Zeller and a first
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Odlican posao za BOS.Pik prve runde,Zeller koji jos ima prostora u svom razvoju i jednogodisnje rentanje Thorntona koje vam nista ne znaci.Doduse,s ovim trejdom idete preko cap-a...IlCapitano je napisao/la:Bostonu jos jedan pick i jos jedan bek...
- adriano_leite
- Kontakt:
Dali smo neki pick buduci, ali se ne zna koji, ma jos to nije sigurno dok Woj ne napise sta je dato. Ocigledno se ima rijec Jamesa da dolazi, dok se ovakav trejd povuce, jer je Karasev visoko kotirao i nismo ga htjeli trejdati prosle sezone.NEZALAGANJE je napisao/la: Samo pik druge runde ide vama. Mozda,ali mozda neki igrac,ali samo da popuni deal,nakon cega bi bio otpusten 99%.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Kao da je jučer James izdao Cavs-e, kako ovo vrijeme leti. Gorilo je tada na forumu 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Wojo je vec potvrdio,a dajete pik prve runde top 10 protected u 16'.17' i 18'.adriano_leite je napisao/la:Dali smo neki pick buduci, ali se ne zna koji, ma jos to nije sigurno dok Woj ne napise sta je dato. Ocigledno se ima rijec Jamesa da dolazi, dok se ovakav trejd povuce, jer je Karasev visoko kotirao i nismo ga htjeli trejdati prosle sezone.NEZALAGANJE je napisao/la: Samo pik druge runde ide vama. Mozda,ali mozda neki igrac,ali samo da popuni deal,nakon cega bi bio otpusten 99%.
- adriano_leite
- Kontakt:
Dobili smo i prava na BavcicaNEZALAGANJE je napisao/la:Wojo je vec potvrdio,a dajete pik prve runde top 10 protected u 16'.17' i 18'.adriano_leite je napisao/la:Dali smo neki pick buduci, ali se ne zna koji, ma jos to nije sigurno dok Woj ne napise sta je dato. Ocigledno se ima rijec Jamesa da dolazi, dok se ovakav trejd povuce, jer je Karasev visoko kotirao i nismo ga htjeli trejdati prosle sezone.NEZALAGANJE je napisao/la: Samo pik druge runde ide vama. Mozda,ali mozda neki igrac,ali samo da popuni deal,nakon cega bi bio otpusten 99%.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Biće ovo jedna veoma zanimjiva sezona, kako na terenu, tako i na ovom pdf-u. 
Ronaldo - Isco - Bale
- IlCapitano
- Kontakt:
Valjda ovo 99% znači da se LeBron vraća kući. Ili ne?
Što se Bostona tiče, Ainge nagomilava i pickove i sve što stigne, što znači ili da je spreman za još jednu tanking sezonu ili skuplja što više asseta za trejd Lovea i još nekoga...
Što se Bostona tiče, Ainge nagomilava i pickove i sve što stigne, što znači ili da je spreman za još jednu tanking sezonu ili skuplja što više asseta za trejd Lovea i još nekoga...
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
@adriano TPE se ne pominje,niti vam treba kad dobijas cap prostor. 
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Chris Broussard @Chris_Broussard · 2m
****: Cavs pursuing Ray Allen

****: Cavs pursuing Ray Allen
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Znao sam majke miNEZALAGANJE je napisao/la:Chris Broussard @Chris_Broussard · 2m
****: Cavs pursuing Ray Allen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ronaldo - Isco - Bale
- adriano_leite
- Kontakt:
Ako dobijemo TPE, to znaci da mozemo u sklopu njega apsorbovati ugovor u tom iznosu. Kada je James odlazio, dobili smo TPE, bez obzira sto smo imali prostora u SC-u. Mislim da TPE ide kada dajes igrace u zamjenu za pickove ili sam se negdje zajebunioNEZALAGANJE je napisao/la:@adriano TPE se ne pominje,niti vam treba kad dobijas cap prostor.
Edit: vidim eto i Ray se spominje, a jucer sam pisao o tome da ako dodje James, vjerovatno dolazi i Allen, bar se tako stice dojam citajuci raznorazne novinare. Medjutim, vidjecemo ima li Mr. Multiple **** tacne informacije
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 09 jul 2014, 17:09, ukupno mijenjano 1 put.
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.