Nista ES2, nece to oni sigurno prenositi a evo i provjerio sam, nista od njih.sarajlija je napisao/la:Moguce da bude na Eurosportu2
Moracu malo proceprkati po Njemackim kanalima, mozda neko od njih bude prenosio.
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Nista ES2, nece to oni sigurno prenositi a evo i provjerio sam, nista od njih.sarajlija je napisao/la:Moguce da bude na Eurosportu2
Omerbavarac je napisao/la:Veratti.
According to calciomercato and Gianluca Di Marzio, Benatia with be a Bayern player shortly....
Bayern will soon sign Mehdi Benatia. Their first offer of €33M a while back has been rejected, but Bayern are willing to improve their offer, while Manchester City stopped at €24M [Retesport]
Nekako mi se navise tu namece Manolas iz Olimpiakosa jer nebi bio skup, a postoji i varijanta da se zamjene Shaqiri i Benatia.Neutral je napisao/la:Odlaskom Kroos-a Mario će dobiti mnogo više prostora u igri Bayern-a![]()
Svi koji sumnjate u našu upravu i planove sjetite se Javi Martinez-a. 37 miliona eura, svi smo bili šokirani i na kraju![]()
Došao je Lewandowski, za mene je najbitnija konstantnost, dakle bolje gol na svakoj drugoj utakmici nego četiri najednom pa da nestane tri utakmice. Ogromno pojačanje za nas, posebno u Ligi prvaka. Imam osjećaj da će Robert hladno postići 30+ golova ove sezone.
Što ne spominju novog stopera, utišalo se sve
Gomez prije 3-4 sezone , a prije njega mislim Luca Toni , oko 2006 ?phily je napisao/la:Znal li neko kad je zadnji put neki Bayernov igrac bio najbolji strjelac Bundeslige. ?? mislim da je jednom bio Gomez ali ne znam koje godine
Da, Gomez 2010-11, a prije toga Toniphily je napisao/la:Znal li neko kad je zadnji put neki Bayernov igrac bio najbolji strjelac Bundeslige. ?? ja mislim da je jednom bio Gomez ali ne znam koje godine
da, da sad sam provjerio najbolji strijelac sa 28 golova...Vrijeme je da opet jedan Bayernov igrac bude najubojiti...Amar Dzeko je napisao/la:Da, Gomez 2010-11, a prije toga Toniphily je napisao/la:Znal li neko kad je zadnji put neki Bayernov igrac bio najbolji strjelac Bundeslige. ?? ja mislim da je jednom bio Gomez ali ne znam koje godine
Ima li sta na Bild o ponude Iturbe?Omerbavarac je napisao/la:Ponuda od 30 miliona je stigla na adresu Verone, znamo i koji igrac je u opticaju.![]()
Znaci, Iturbe, Veratti, Benatia i Navas pa da zakljucimo transfere.
Nema, nije BILD ni prenio tu vijest jos ali se ocekuje uskoro.Nerminovic je napisao/la: Ima li sta na Bild o ponude Iturbe?
Vidim, TZ pise o Iturbea.Omerbavarac je napisao/la:Nema, nije BILD ni prenio tu vijest jos ali se ocekuje uskoro.Nerminovic je napisao/la: Ima li sta na Bild o ponude Iturbe?
Jel ovaj Veratti neka tvoja zelja il ima neko zanimanje od strane BayernaOmerbavarac je napisao/la:Ponuda od 30 miliona je stigla na adresu Verone, znamo i koji igrac je u opticaju.![]()
Znaci, Iturbe, Veratti, Benatia i Navas pa da zakljucimo transfere.
T drugo.phily je napisao/la: Jel ovaj Veratti neka tvoja zelja il ima neko zanimanje od strane Bayerna
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.