@Raul je nesto pisao da smo dobili nekih 15M jos za garaya i jos nekog cini mi se,klauzule neke .
Next:
Kazo 10M
Lopez 10-12M
Di Maria 45-50M
Illara on loan
Sami
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Cuj nuri,i zab sam na njegageoxx je napisao/la:Garay 7,5 i Sahin 7 miliona.
To bi bilo nice.Raul_64 je napisao/la:Griezman stize kao bekap za sve tri ofanzivne pozicije
Moze vala ,al poznavajuci peru on ce dovesti neko egzoticno pojacanje u vidu falcaa ili dzejmsaRaul_64 je napisao/la:Griezman stize kao bekap za sve tri ofanzivne pozicije
Ovo je genijalno odradjeno.Raul_64 je napisao/la: ne samo ta 22 miliona , nego i mogucnost da kroz 2 godine doplatis jos koji mil. i vratis ga u madrid ako postane klasni napadac
.
Marotta zadnju put kad je dao cash u jednoj "porciji" je bilo u restoranu kad plaća ceh.Ovi misle da će im 20 miliona samo prebacit na račun.Andrej je napisao/la:Ocekuje se uskoro i detalji kako ce Juve to placati, na rate 97% na nekih 2-3god. Zato ne se radujte odmah da je cash
Mislim da u tu kategoriju spadaju navijači PSG, City i Chelsea ako ćemo realno.suhi je napisao/la:Mi smo jedini navijaci kojih boli ku*ac koliko ko kosta i kako ce se placati
Ako ćemo iskreno broj kloceva koji ste vi već preplatili tokom istorije je teško upratit.Amar Dzeko je napisao/la:Who cares je li rata ili cash ?
Eto Realu se zapelo za 20 miliona![]()
Poenta je da je kloc prodan za tolike pare, a ako čak jednog dana i prestane biti kloc, možeš ga lako vratiti nazad.
Proces nastanka tih klubova je jednak kao 80% ostalih tzv. velikih europskih klubova, prema tome i Madrid je poprilično umjetan ako već iste ti tako nazivas.Mozambik je napisao/la:To su umjetni klubovi (osim Bayerna jel), al i Bayernovci su se donedavno brinuli o parama.
Realovi navijaci se ne brinu vec vise od 10 godina.
Pa jest umjetanSissoko je napisao/la:Proces nastanka tih klubova je jednak kao 80% ostalih tzv. velikih europskih klubova, prema tome i Madrid je poprilično umjetan ako već iste ti tako nazivas.Mozambik je napisao/la:To su umjetni klubovi (osim Bayerna jel), al i Bayernovci su se donedavno brinuli o parama.
Realovi navijaci se ne brinu vec vise od 10 godina.
Al to je već neka druga priča.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.