Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
jednom davno Wenger reče da je Morata novi Morientes.... xd
A.F.C. Bournemouth!
ah taj smijesni staracrambo16 je napisao/la:jednom davno Wenger reče da je Morata novi Morientes.... xd
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Mora da su njega pitali za savjet ovi iz Juventusarambo16 je napisao/la:jednom davno Wenger reče da je Morata novi Morientes.... xd
Ali klauzula mi je najjača, pa stvarno koji bolid iz Juventusa to potpisa
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
Morata ce prekucati seriu A u inat hejterima 
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Perez je najmocniji covjek u nogometu.
Od Juventusa napravi filijalu

Od Juventusa napravi filijalu
tako ste govorili kad je Profa rek'o da Bosna ide kući nakon grupne faze...SILENCIO PORFAVOR xpmirzatele je napisao/la:ah taj smijesni staracrambo16 je napisao/la:jednom davno Wenger reče da je Morata novi Morientes.... xd
baš...ako se raspadne vi ste dobili lovu,ako bljesne vi ga vratite i imate pravi Madridski proizvod...amaterizam sa Čizme xdAmar Dzeko je napisao/la:
Ali klauzula mi je najjača, pa stvarno koji bolid iz Juventusa to potpisaPerez gigant
A.F.C. Bournemouth!
ovako se i slavio Matin odlazak , pa su onda plakali za njim ..
Samo sto se ovaj moze vratit ono.Furymaker je napisao/la:ovako se i slavio Matin odlazak , pa su onda plakali za njim ..
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
cekajte cekajte AS i Marca su to objavili oko klauzulu i te stvari, znaci spanski medij, sacekajte pa da vidimo i Official..
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Cadena Ser je objavili , oni su prenijeli.
Ovi su kud i kamo pouzdaniji.
Ovi su kud i kamo pouzdaniji.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Jel ovo zvanicno za Moratu da prelazi ili?
Uglavnom,ka sto sam vec rekao,Morata ce da bude Gabriel Batistuta drugi u ligi gdje se medju najbolje napadace svrstavaju Rossi,Baloteli,Cerci...
Uglavnom,ka sto sam vec rekao,Morata ce da bude Gabriel Batistuta drugi u ligi gdje se medju najbolje napadace svrstavaju Rossi,Baloteli,Cerci...
Pa Morata uopste nije panj kakav se predstavlja ovdje. Odlican talenat-prekuc'o Segundu, mladje selekcije Spanije, u Realu ove sezone najefikasniji napadac. Sa 21 ljetom.
Uz pravilan rad moze postati WC napadac a tad Pero iz desnog dzepa vadi 30 miliona i vraca ga nazad.
Uz pravilan rad moze postati WC napadac a tad Pero iz desnog dzepa vadi 30 miliona i vraca ga nazad.
Veceras ce biti minuta sutnje za di stefana .
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
PSG nud 60 milioncica za Di Mariju. 
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
- juanitomaravillaa
- Kontakt:
Ako je istina ovo za Moratu to bi bilo vise nego odlicno
,jos da bi kome utrapit cirkusanta Marcela i Illaru poslat gdje na kaljenje to bi bile odlicne prodaje/posudbe za Real
,u tom slucaju ostali bi na Fabiu ,Nachu(koji moze igrat lijevog beka i stopera) i Alvaru koji moze igrat na obje bocne pozicije tu ne bi trebalo dovodit nikog.Sto se tice veznog reda Modricu je mjesto zagarantovano,dok je Xabi vec u godinama,sporiji,tromiji jednostavno nije to to,vidjelo se to pred kraj sezone i sad na sp,po meni bi tu odlicno rijesenje bio Vidal,jednostavno sve ima,tehniku,brzinu,jak u duelu,agresivan,dobar sut,moze trcat kao budala
.do 60 miliona eura bi bila neka "razumna" cijena.,sto se tice napada vjerujem da ce Pero dovest nekog kapitalca kojeg ce otplatit prodajom dresova . 
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Ne vjerujem. Nema logike. Što bi nudili 60 kad ga mogu dobiti za 45/50 ?emir18 je napisao/la:PSG nud 60 milioncica za Di Mariju.
Da znam, imaju para.
Ronaldo - Isco - Bale
Ma pisali su da ga i united hoce , pa zato navodno veca ponuda psga xD
22m za Moratu?
Ako je psg moga dati 60m za Luiza moze i za DiMariu
Ako je psg moga dati 60m za Luiza moze i za DiMariu
Nek nam daju veratia 1/1 , ja zadovoljan 
Ne vjerujem da će iko toliko platiti Moratu. Da on ima dobru minutažu od Reala nastao bi od njega dobar napadač, ovako ga rijetko kad uvodi u igru i ne znam ni šta očekivati od njega u takvim situacijama nego da ne odigra na nivou kakav se očekuje od jednog igrača Reala.
Ako ga možemo prodati za više od 15 miliona, za mene bi to bio dobar potez.
Ako ga možemo prodati za više od 15 miliona, za mene bi to bio dobar potez.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.