Browser igra: Football identity
Moderatori/ce: bodi123,Padovan,Donnie Darko
- masteRofPoker
- Kontakt:
Re: Browser igra: Football identity
Eto prijavio sam se za team, sada sam vas.
. Ako bude neko igrao test tekmu neka zove pa da zajedno probamo.
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
DeMarcus Cousins centar Sacramenta je jedna velika zvijer i uvijek ga na kladionici igrajte preko ponudene granice koseva. Hvala.
- fanatic1991
- Kontakt:
Adikus je napisao/la:Zanimljivo
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Salkao je napisao/la:Daj ba Kerime ako je iko ovdje glup onda si to ti...Micron je napisao/la:sanel ? onaj sto smo ga otjerali iz juveta nakon pola sata
glup momak, plus siri neke lazi oko sukoba na terminima...
salkice nije kerim nego samke .. oteo sam mu acc
xinxee je napisao/la:
Salkao je napisao/la: auuuu xD
Več na graviranju
Neko je pogrešno ugravirao ime tima
Da ne pričam da će tu biti ime tima FC Breaking Bad
Jes' vidio boško jest ovdje napetobosko2602 je napisao/la:
Neko je pogrešno ugravirao ime tima![]()
Da ne pričam da će tu biti ime tima FC Breaking Bad![]()
Samo naprijed.
Pravite i treći tim - ako vas ima viška
Pravite i treći tim - ako vas ima viška
Trebalo bi ovdje biti jos zainteresiranih,velik je forum.Tako da tko cita,a jos se nije odlucio krenut u ovo sad mu je najbolje vrijeme,idealna prilika jer 20.7.krece balkanska/regionalna liga (1. i 2.,obje po 12 klubova) i garantiram dobru zabavu za sve koji nadju ekipu do tada.
Moze vas uzet neka od ove dvije ekipe s foruma kod sebe,moze se napraviti i treca ekipa ako ima ljudi,a mozete i preko foruma u igrici nac klub jer jos neki klubovi nisu popunili rostere.
Moze vas uzet neka od ove dvije ekipe s foruma kod sebe,moze se napraviti i treca ekipa ako ima ljudi,a mozete i preko foruma u igrici nac klub jer jos neki klubovi nisu popunili rostere.
Ajde da se dogovorimo za to ime kluba, najbolje bi bilo dati rok do sutra navečer da dogovorimo se, il će se to odugovlačiti 
Bacajte prijedloge
Bacajte prijedloge
NADREALISTIBelminM23 je napisao/la:Ajde da se dogovorimo za to ime kluba, najbolje bi bilo dati rok do sutra navečer da dogovorimo se, il će se to odugovlačiti
Bacajte prijedloge
BARBARI
GASTARBAJTERI
ApokalipsA FC
Slozna Braca
Razbojnici
Bosnian PRIDE
RENIMIRANI
Pekmez boys
Ovo vam je najboljexinxee je napisao/la: GASTARBAJTERI
Stavite anketu na temu pa birajte ime 
- Unknown Genius
- Kontakt:
Ja i dalje mislim da vam je najbolje staviti "Sportsport.ba", nego ova neka isfurala imena za klub. Ovo je baš unikatno, mnogo govori o nastanku tima uopšte, a i vala kad tamo na igri vidim da igram protiv "Gasterbajtera", samo bih se nasmijao. Naravno, ako već ne smislite nešto bolje...
Zmaj, Ljiljani, JuveBalkan, Raidersi... Svi su imali neka unikatna i zanimljiva imena po kojima klub bude baš zapamćen.
Zmaj, Ljiljani, JuveBalkan, Raidersi... Svi su imali neka unikatna i zanimljiva imena po kojima klub bude baš zapamćen.
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
- masteRofPoker
- Kontakt:
Ma moze nesto na ovaj fazon sportsport.ba.Unknown Genius je napisao/la:Ja i dalje mislim da vam je najbolje staviti "Sportsport.ba", nego ova neka isfurala imena za klub. Ovo je baš unikatno, mnogo govori o nastanku tima uopšte, a i vala kad tamo na igri vidim da igram protiv "Gasterbajtera", samo bih se nasmijao. Naravno, ako već ne smislite nešto bolje...
Ipak je tu mjesto nastanka velike ekipe.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I kad gubis tu smo mi, tvoji vjerni sinovi!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Je li večeras tekma? Ako jest onda ja neću moći. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Nema tekmi 2 sedmice, kraj sezoneUnofficialpage je napisao/la:Je li večeras tekma? Ako jest onda ja neću moći.
Ali nemojte zaboraviti trenirati
A ime kluba nešto u Fazonu SportSport.ba jest da im radimo reklamu, a oni nas svako malo banuju, al nek im bude
Hoćemo li zakazivati prijateljsku između Genijalaca i tog vašeg neimenovanog tima?

- Unknown Genius
- Kontakt:
Kolega, zar nije rano da im već prije početka sezone ubijemo volju za igrom?orionFCB je napisao/la:Hoćemo li zakazivati prijateljsku između Genijalaca i tog vašeg neimenovanog tima?![]()
Moje ime ovdje od sad znači pravda.
Ma čekat ćemo ligu pa ćemo vam pokazati znanjeUnknown Genius je napisao/la:Kolega, zar nije rano da im već prije početka sezone ubijemo volju za igrom?orionFCB je napisao/la:Hoćemo li zakazivati prijateljsku između Genijalaca i tog vašeg neimenovanog tima?![]()
Kako ce vas onda na forumu zvat...sportbaovci?BelminM23 je napisao/la:Unofficialpage je napisao/la:A ime kluba nešto u Fazonu SportSport.ba jest da im radimo reklamu, a oni nas svako malo banuju, al nek im bude
Treba vidjet moze li portal stavit reklamu za igricu...tj.jedan clanak (recenicu,dvije) plus neki od promidbenih videa s yout.i link na igricu.Ne znam moze li se sredit da se to napravi,al bila bi to velika reklama.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.