FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
http://fkzeljeznicar.ba/najava-fk-lovce ... icar/9659/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sastav se vjerovatno neće značajnije mijenjati sastav u odnosu na prvi susret. Moguće je tek da mjesto u veznom redu od prve minute pronađe Nermin Jamak.
Sastav se vjerovatno neće značajnije mijenjati sastav u odnosu na prvi susret. Moguće je tek da mjesto u veznom redu od prve minute pronađe Nermin Jamak.
-
mukitmovac
- Kontakt:
Al nikako da skontam kako ova livada u Petrovcu ispunjava uslove , a Grbavica ne 
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !
Liverpool !
Moguce je da bude na moja TV ako bude bice i strim sigurno.gio10 je napisao/la:Izgleda da smo osuđeni na ss.ba tekstualni prenos
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Nadam se, pa makar i ako se bude plaćalo, samo da gledam utakmicu..
I dalje imam traume od revanša sa Mariborom, zbog zdravstvenih problema ostao kući, i mučio se sa netom i radiom j3benim, a nikad neću zaboraviti kako sam se radovao kada je na teletextu ( pošto nisam još našao radio prenos ) požutio Željo ( na premier kladionici ) i 2 minute poslije vratiše na 0:0... Onda na radiju čujem bio poništen gol

I dalje imam traume od revanša sa Mariborom, zbog zdravstvenih problema ostao kući, i mučio se sa netom i radiom j3benim, a nikad neću zaboraviti kako sam se radovao kada je na teletextu ( pošto nisam još našao radio prenos ) požutio Željo ( na premier kladionici ) i 2 minute poslije vratiše na 0:0... Onda na radiju čujem bio poništen gol
Ja te volim, volim Željo..
oštetili su nas žestoko u revanšu na Koševu,koliko se sjecam u prvih 20 minuta smo mogli voditi vec 2:0,poništen čist naš gol i penal čist ko suza..onda bi još žešće krenuli na njihov gol i možda zabili još koji i izbacili Maribor al eto sad je to sve šbbkbb..gio10 je napisao/la:Nadam se, pa makar i ako se bude plaćalo, samo da gledam utakmicu..
I dalje imam traume od revanša sa Mariborom, zbog zdravstvenih problema ostao kući, i mučio se sa netom i radiom j3benim, a nikad neću zaboraviti kako sam se radovao kada je na teletextu ( pošto nisam još našao radio prenos ) požutio Željo ( na premier kladionici ) i 2 minute poslije vratiše na 0:0... Onda na radiju čujem bio poništen gol![]()
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Sve znam, sve sam čuo, kasnije i vidio na nekim snimcima, a i u prvoj utakmici je bio penal diskutabilan, al hajd, pustimo Maribor, samo sam se sjetio ružne scene kad nije bilo prenosa.. Ne daj Bože nikad više
Sutra srce na teren, i ne sumnjam u prolaz dalje
Sutra srce na teren, i ne sumnjam u prolaz dalje
Imali prijenosa kone gdje da to pratim mislim tv?
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 09 jul 2014, 19:41, ukupno mijenjano 2 puta.
04.10.2009 !!
[/quote]
oštetili su nas žestoko u revanšu na Koševu,koliko se sjecam u prvih 20 minuta smo mogli voditi vec 2:0,poništen čist naš gol i penal čist ko suza..onda bi još žešće krenuli na njihov gol i možda zabili još koji i izbacili Maribor al eto sad je to sve šbbkbb..[/quote]
nadao sam se da ćete I ove godine postati prvaci ali šteta
zeleo sam jos jedan dvoboj s vama
mozda naredne godine...
dali jos igra onaj zolotić za vas? dobar bio stvarno
oštetili su nas žestoko u revanšu na Koševu,koliko se sjecam u prvih 20 minuta smo mogli voditi vec 2:0,poništen čist naš gol i penal čist ko suza..onda bi još žešće krenuli na njihov gol i možda zabili još koji i izbacili Maribor al eto sad je to sve šbbkbb..[/quote]
nadao sam se da ćete I ove godine postati prvaci ali šteta
zeleo sam jos jedan dvoboj s vama
mozda naredne godine...
dali jos igra onaj zolotić za vas? dobar bio stvarno
Otiso je ove sezone.
19mb60 je napisao/la: dali jos igra onaj zolotić za vas? dobar bio stvarno
On je poslije Maribora imao tešku povredu " onclick="window.open(this.href);return false; ..
Ali je smogao snage, oporavio se i otišao ovog ljeta u Gent.
A srest ćemo se mi opet, moramo
nek mu je sa srecom
pa da,nadam se ja tome..cjelu godinu pratio vase utakmice,stvarno sam zeleo da osvojite PL.
pa da,nadam se ja tome..cjelu godinu pratio vase utakmice,stvarno sam zeleo da osvojite PL.
Moramo se mi vama revansirati, nadam se da cemo imati priliku kad se konsolidujemo
ako prodjete Zrinjski, sretno vam dalje 
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
hvala hvala
I vama sretno u 3.krugu (lovcen I makedonci...ovo morate s lakočom)
I vama sretno u 3.krugu (lovcen I makedonci...ovo morate s lakočom)
Sad zasad, jednino ako imaš RTCG 2.sarajlija je napisao/la:Imali prijenosa kone gdje da to pratim mislim tv?
http://www.rtcg.me/tv/programska-sema.h ... Id=0&day=1
Zvanično su i ovdje napisali da će prenositi našu utakmicu.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
Cuo sam da ce biti na moja tv
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
Priča se, al valjda su je do sad trebali postaviti mislim na ono da pise utakmica ta i ta.
Drug mi se javio bekricu na fb i pitao ga hoce li se vracati u zelju a on mu odgovorio vidimo se na grbavici 
Samo da mi veceras prodjemo, pustite suplje price.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
SutraElegant je napisao/la:Samo da mi veceras prodjemo, pustite suplje price.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.