Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
Re: Najbolji navijači na svijetu su ...?
@neutral, steve
sta mislite o ovome?
[youtube][/youtube]
sta mislite o ovome?
[youtube][/youtube]
@Neutral
Ma ukljucicu se neki drugi put sad je vrijeme za kreveta jbg...
A koja su to poznanstva boga ti ja imam 40-ak prijatelja na msn-u i to iz blize okolice...

Metropolita nema sta...
@steve-o
Ej hvala puno...kralj si bgm....
A kad se sjetim da nam je prvi kontakt bio fight...Trazio ja da te banuju...
Eto laku noc ljudi...Nakucajte sta da me ceka u jutro....

Ma ukljucicu se neki drugi put sad je vrijeme za kreveta jbg...
A koja su to poznanstva boga ti ja imam 40-ak prijatelja na msn-u i to iz blize okolice...
Metropolita nema sta...
@steve-o
Ej hvala puno...kralj si bgm....
A kad se sjetim da nam je prvi kontakt bio fight...Trazio ja da te banuju...
Eto laku noc ljudi...Nakucajte sta da me ceka u jutro....
@Goran: ma to sam ja davno zaboravio bio
. vec malo sam cekprkao o ovim madjarima, interesantni su.. 
@Stevinho
Heh, ja furam neki svoj sopstveni stil. I sam mi nick govori to
Demokratija.
@cc_97
O brate, lijepo je vidjeti novog forumaša. E vidiš, oni su ti tek sada u tom fazonu, počinju se formirait kao neka grupa. Bili su i prije tu, ali nedostajo je kontinuitet. I naravno, više pjesama. Inače, se trude, i skoro sve Njemačke grupe idu sve bolje u stilu Ultrasa.
@Goran
Hah, imam ja Poljaka, Brazilaca, imao sam Panamaca. Imam tu i Šveđana, naravno Njemaca i mnogo više. Mora se imati da se malo prošiti znanje Engleskog jezika, te da upoznajem malo njih stil i opću kulturu.
Heh, ja furam neki svoj sopstveni stil. I sam mi nick govori to
Demokratija.
@cc_97
O brate, lijepo je vidjeti novog forumaša. E vidiš, oni su ti tek sada u tom fazonu, počinju se formirait kao neka grupa. Bili su i prije tu, ali nedostajo je kontinuitet. I naravno, više pjesama. Inače, se trude, i skoro sve Njemačke grupe idu sve bolje u stilu Ultrasa.
@Goran
Hah, imam ja Poljaka, Brazilaca, imao sam Panamaca. Imam tu i Šveđana, naravno Njemaca i mnogo više. Mora se imati da se malo prošiti znanje Engleskog jezika, te da upoznajem malo njih stil i opću kulturu.
Zadnja izmjena: Neutral, dana/u 27 feb 2010, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
a ja furam patriotizam i pozitivan nacionalizam(ne onaj ruzni koji i danas vlada balkanom), cijeni, cuvaj i voli svoje, a ko hoce da bude dio tvoga bujrum al nek se prilagodi tvomeNeutral je napisao/la:@Stevinho
Heh, ja furam neki svoj sopstveni stil. I sam mi nick govori to![]()
Demokratija.![]()
Vidiš brate, čini drugima što želiš da se tebi čini, a anti-komunista sam.
Da, naravno patriotizam. Ma svoj sam čovjek, ne miješam se "još" u politiku
Dobro, svako ima svoj stil, neko će reći ne može to zajedno tako, a neki će se slagati, no vratimo se mi temi.
Iako sam imao frenda iz Walse-a, nisam ga nikada stigao pitati kako je to kod njih, a sigurno su "loši". Također Slovaci. Gledao sam ih u ogledima sa našim klubovima, i vidio sam da se trude, ali posebno impresivno je bilo skandiranje Sarajevo.
http://www.youtube.com/watch?v=x6s-BX4W_vg
Da, naravno patriotizam. Ma svoj sam čovjek, ne miješam se "još" u politiku
Dobro, svako ima svoj stil, neko će reći ne može to zajedno tako, a neki će se slagati, no vratimo se mi temi.
Iako sam imao frenda iz Walse-a, nisam ga nikada stigao pitati kako je to kod njih, a sigurno su "loši". Također Slovaci. Gledao sam ih u ogledima sa našim klubovima, i vidio sam da se trude, ali posebno impresivno je bilo skandiranje Sarajevo.
velsani furaju casuals style, dobre navijace u tom smislu imaju cardiff, newport i swansea iako nije to ultra' styleNeutral je napisao/la:Vidiš brate, čini drugima što želiš da se tebi čini, a anti-komunista sam.![]()
Lično mislim da se naša navijačka scena dosta dobro razvija, a o Srpskoj i ne treba trošiti riječi. Po meni je Hrvatska iz nas i Srba. Imamo ogroman potencijal, a sam pokazatelj je i prisustvo različitih Ultrasa iz drugih država na našim stadionima. Sljedeći put ću ako Bog da i uslikati par stvari, kada Nijemci dođu na naše utakmice. Inače su bili oduševljeni utakmicom Čelik-Sarajevo, pred punim stadionima i kišom koja je neprestano padala. LIjepota, lijepa vremena.
nasao sam ovaj video, ima se sta vidjeti:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Nije li taj Ferencvaros izbačen u nižu ligu zbog namještanja ili financijskih problema. Zaboravih ja sve to.
jest, meni se cini da je klub bankrotirao prije par godina, citao sam da su u trecoj ligi imali prosjek oko 10.000 gledalaca. sjecam se kad je igrao millwall protiv njih u kup uefa, uh kako je bilo "veselo" u budimpestiNeutral je napisao/la:Nije li taj Ferencvaros izbačen u nižu ligu zbog namještanja ili financijskih problema. Zaboravih ja sve to.
Hah, a moguće da su bankrotirali, ali dobar im je i dalje prosjek. Nekada velikan u Mađarskoj nestade tek tako (ne)radom uprave.
jasta brate, steta kako unistava kapitalizam nogomet. al' izgleda da su izronili iz krize i da ih je prije godinu ili dvije neki englez iz sheffielda kupio koji zaista ulaze u tim..Neutral je napisao/la:Hah, a moguće da su bankrotirali, ali dobar im je i dalje prosjek. Nekada velikan u Mađarskoj nestade tek tako (ne)radom uprave.
Da ubacimo malo perverzije na ovaj topic
Paok-Pao

Oly-Bordeaux

Usput zna li neko sta pise na ovj paroli Olympiakosa od nekoliko kilometara?
Paok-Pao

Oly-Bordeaux

Usput zna li neko sta pise na ovj paroli Olympiakosa od nekoliko kilometara?
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
steve-o je napisao/la:jasta brate, steta kako unistava kapitalizam nogomet. al' izgleda da su izronili iz krize i da ih je prije godinu ili dvije neki englez iz sheffielda kupio koji zaista ulaze u tim..Neutral je napisao/la:Hah, a moguće da su bankrotirali, ali dobar im je i dalje prosjek. Nekada velikan u Mađarskoj nestade tek tako (ne)radom uprave.
Da, ali smiješnije je kada neko fura taj sistem, a ne poznaje ga. Furaju se na to radi nekih određenih stvari, ali iza toga ništa. Navijači na beterije. Okanio sam se ja toga, sada samo to gledam iz nekog drugog ugla. Lijepše je odavde pratiti malo okolicu, nego primitivizam, ako razmuiješ
to je bas toNeutral je napisao/la:steve-o je napisao/la:jasta brate, steta kako unistava kapitalizam nogomet. al' izgleda da su izronili iz krize i da ih je prije godinu ili dvije neki englez iz sheffielda kupio koji zaista ulaze u tim..Neutral je napisao/la:Hah, a moguće da su bankrotirali, ali dobar im je i dalje prosjek. Nekada velikan u Mađarskoj nestade tek tako (ne)radom uprave.
Da, ali smiješnije je kada neko fura taj sistem, a ne poznaje ga. Furaju se na to radi nekih određenih stvari, ali iza toga ništa. Navijači na beterije. Okanio sam se ja toga, sada samo to gledam iz nekog drugog ugla. Lijepše je odavde pratiti malo okolicu, nego primitivizam, ako razmuiješ
Vfb Stuttgart - Eintracht Frankfurt 2:1
neznam al koliko vidim bilo je gusto na ulici
pao je neki trans Frankfurtovcima !

neznam al koliko vidim bilo je gusto na ulici

Ovi austrijski i svicarski navijaci su smijesni ne znam sta se palite na njih, prosjek na stadionu 10-ak hiljada 
zurich @ young boys:

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.