FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da nije sa Krstom nista strasno, dobio je teak udarac, nesto na fazon starta Zunige na Neymara. 

1946
Meni je malo pocela ici na zivce ta prica oko ne dizanja euforije. Navijaci imaju pravo da budu optimisticni i ocekuju dobre rezultate. Igraci i struka trebaju biti stalozeni. Pricalo se prije Zete isto, bez euforije pa opet nije urodilo plodom. Slicno i sa Albancima, a bilo je i situacija gdje je vladala euforija kao nakon prve tekme protiv Levskog pa smo prosli. Milion primjera, nismo mi strucni stab pa da ne smijemo nista pricati. Jedino sto trebamo jeste biti realni. Inace super rezultat, ali igru cu ocjenjivat kada pregledam par takmičarskih utakmica.
Pa naravno protiv Levskog je bilo ma nis od ovoga, i bgm prodje nit se ko nadao i slicnoDesole je napisao/la:Meni je malo pocela ici na zivce ta prica oko ne dizanja euforije. Navijaci imaju pravo da budu optimisticni i ocekuju dobre rezultate. Igraci i struka trebaju biti stalozeni. Pricalo se prije Zete isto, bez euforije pa opet nije urodilo plodom. Slicno i sa Albancima, a bilo je i situacija gdje je vladala euforija kao nakon prve tekme protiv Levskog pa smo prosli. Milion primjera, nismo mi strucni stab pa da ne smijemo nista pricati. Jedino sto trebamo jeste biti realni. Inace super rezultat, ali igru cu ocjenjivat kada pregledam par takmičarskih utakmica.

Bas nam leze ove ekipe iz ove zemlje lijepih i lahkih dama
Bravo momci
I da dodam i pohvalim Dzenu za stavljanje Radovca i ovoliku minutazu,ako je vjerovati ovim utakmicama on je najblizi da bude starter tu
I svakako Duljevica od pocetka,mislim da bi nam napad 3 puta brze izgledao(mada je i ovo sad
) ali sa njim i Okicem po krilima,Krstom u spicu to bi preskakalo svaku odbranu bez problema

Bravo momci

I da dodam i pohvalim Dzenu za stavljanje Radovca i ovoliku minutazu,ako je vjerovati ovim utakmicama on je najblizi da bude starter tu

I svakako Duljevica od pocetka,mislim da bi nam napad 3 puta brze izgledao(mada je i ovo sad

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 09 jul 2014, 20:54, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
@pao
ne treba omalovažavati protivnika, uci spreman itd. Ali brate ne moze se niko ni pohvaliti ljudi preduhitre sa tim "bez euforije". Prijateljske po meni ionako ni nisu razlog dizanja euforije.
ne treba omalovažavati protivnika, uci spreman itd. Ali brate ne moze se niko ni pohvaliti ljudi preduhitre sa tim "bez euforije". Prijateljske po meni ionako ni nisu razlog dizanja euforije.
Desole je napisao/la:@pao

zapamtite, nisu nasi igraci u euforiji nego im je SVE I JEDNOM osim stojcevu i cimiju upitna pozicija u ekipi

zato ginu i u prijateljskim utakmicaama a onda zamislite u takmicarskim!
Dajte ba ljudi, mora biti malo euforije, uvijek je prisutna, da smo izgubili sve ove pripremne utakmice euforija bi se pred EL vratila i sve po starom, možda manje, al' bez euforije se ne može. 

4.10.2009
Kao što sam prije nekoliko sati rekao ako budemo igrali sa prvim timom dobiti ćemo ove Ukrajince. Valjda raju ove dobre igre natjeraju da posjete stadion Asim Ferhatović Hase i budu dio lijepe bordo priče.
Nadam se da Velkoski nije teže povrijeđen. Ako ko šta sazna u vezi njegove povrede neka javi.
Nadam se da Velkoski nije teže povrijeđen. Ako ko šta sazna u vezi njegove povrede neka javi.
SRETAN BROJ - 1725
Fino smo odigrali. Cvrsto, stalozeno. Bilo je i propusta, al ok je to.
A navijaci manje price i mudrovanja. Svi koji mogu na utakmicu protiv Cardiffa, da pozdravimo nase momke i pozelimo nam uspjesnu sezonu.
A navijaci manje price i mudrovanja. Svi koji mogu na utakmicu protiv Cardiffa, da pozdravimo nase momke i pozelimo nam uspjesnu sezonu.

Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 10 jul 2014, 00:47, ukupno mijenjano 2 puta.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
"Uvijek trava, nekad bijelo, nikad zuto, nikad Zeljo"
Dupli.
Zadnja izmjena: AdiFKS, dana/u 10 jul 2014, 00:47, ukupno mijenjano 3 puta.
Ko krene na nas, u startu se zajeb'o. - 1987 -
Pripreme FK Sarajevo u Sloveniji, u brojkama:
Trajanje: 9 dana
Broj treninga: 14
Broj odigranih utakmica: 4
Broj primljenih golova: 4
Broj postignutih golova: 10
Najbolji strijelac na pripremama: Miloš Stojčev (4 gola)
Ostali strijelci: Ševko Okić (2), Samir Radovac, Krste Velkoski, Bojan Puzigaća, Ivan Tatomirović.
Prosjek godina ekipe na pripremama: 22.9.
ovo ti je rec podmladjivanje!!!
Trajanje: 9 dana
Broj treninga: 14
Broj odigranih utakmica: 4
Broj primljenih golova: 4
Broj postignutih golova: 10
Najbolji strijelac na pripremama: Miloš Stojčev (4 gola)
Ostali strijelci: Ševko Okić (2), Samir Radovac, Krste Velkoski, Bojan Puzigaća, Ivan Tatomirović.
Prosjek godina ekipe na pripremama: 22.9.

RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- 1988risha
- Kontakt:
Ševko radi k'o sat
Ne morate vi meni vjerovat,ali od Norvežana neće ostati ni uspomena,odmah poslije prve tekme

Ne morate vi meni vjerovat,ali od Norvežana neće ostati ni uspomena,odmah poslije prve tekme

Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

22.9 prosjek godina, to je FANTASTIČNo!!!!!!!!!!
Mislim da smo jedna od najmladjih ekipa Premijer lige,naravno posle kona oni su u tome neprikosvojeni. 

- Sarajlijc@
- Kontakt:
Daj nam te Norvezane da im pokazemo kako se igra ova igra
Milose sveti oploditelju protivnika !

Milose sveti oploditelju protivnika !

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
vise euforije medju navijacima znaci veca posjecenost na utakmicama, bez euforije bilo bi duplo manje raje na europskim utakmicama

Jedan je cilj,
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Jedan je put i
Samo je Jedan dom.
Ukoliko prodjemo ove Norvezane,koji su protivnici u trecem pretkolu.?
ispravi tu podebljanu rijecamypitar je napisao/la:Ukoliko prodjemo ove Norvezane,koji su protivnici u trecem pretkolu.?
Lyon, PSV, Real S., Viktoria Plzen, Hull City, Hajduk ...amypitar je napisao/la:Ukoliko prodjemo ove Norvezane,koji su protivnici u trecem pretkolu.?
https://onedrive.live.com/view.aspx?res ... AAn075dSR0" onclick="window.open(this.href);return false;
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 09 jul 2014, 23:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Ja te volim, volim Željo..