Sad mi je tek jasno što navijaš za cigane, i tvrdiš da su zasluženo u finaluPuma je napisao/la: Samo naprijed Palacio, Alvarez i Campagnaro.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Sad mi je tek jasno što navijaš za cigane, i tvrdiš da su zasluženo u finaluPuma je napisao/la: Samo naprijed Palacio, Alvarez i Campagnaro.
+1 sve na mjestulet3 je napisao/la:Firaunska ekipa Holandije je veceras uputila prvi šut u okvor gola u 109 minuti![]()
A prije toga se provukli protiv velesile Kostarike (sam Roben je vrijedniji od citave takve ekipe) na penale....prije toga na guzove prošli i Meksiko...i to je to, što se tice kolicine sreće.
Ne može tri puta guzovača
BigBigBang je napisao/la:Osvoje li ovo Argentinski klosari to ce biti tragedija za fudbal. I onda ce jos neko reci da je ovaj Messi najbolji igrac svih vremena pa hebote lik nije gola zabio u knock out fazi ni ovo svjetsko a ni jedno drugo prije toga lik se ne moze sastaviti sa loptom a svaku MOM bio ne bi me cudilo i da mu veceras daju nagradu![]()
let3
Al su zato Argentinci bas onako mocno prosli u finale rutinski bez guzovace, protiv Svicarske, Belgije i evo veceras rutinski leprsavo na penale![]()
Neuer nema sanse ako Njemacka osvoji a nevidim nacin na koji nebi) to ide RonalduAdnan89 je napisao/la:Dosadne utakmice brate, jedino mogu reci ko god osvoji ubjedzen sam da ce onda Messi ili Neuer osvojti Ballon D'or. Nadam se da Svabe pobjede.
Pa preko nas su dosli tako daleko, nije slucajnorio_Ferdy88 je napisao/la:Sad mi je tek jasno što navijaš za cigane, i tvrdiš da su zasluženo u finaluPuma je napisao/la: Samo naprijed Palacio, Alvarez i Campagnaro.
Ma i meni je jasno sto si ti ogorcen. Sindrom RVP/LVGrio_Ferdy88 je napisao/la:Sad mi je tek jasno što navijaš za cigane, i tvrdiš da su zasluženo u finaluPuma je napisao/la: Samo naprijed Palacio, Alvarez i Campagnaro.
ma mislim na finale, konačni okršaj. Naravno da je viđeno i nadam se da će opet biti viđeno. Neki su već bili počeli veličat meksičke lige pod uticajem dobrih igrača tih zemalja, a omaložavat evropljane kako su tromiOmerbavarac je napisao/la:Vec vidjeno, prosle noci.nedim93 je napisao/la:ma i nek je prošla Argentina. realno ciganski i ovi i oni igrali, ovako barem juzna amerika protiv evrope, pa da vidimo.
dr.van nostrand je napisao/la: ih da hoce uzet to na kraju![]()
Da argentina osvoji a oni izgube od holandijeAmar Dzeko je napisao/la:U kakvu traumu za Brazilce se pretvara ovo SPZna se šta bi bio vrhunac.
BigBigBang je napisao/la:Njemci moraju ovo uzeti jednostavno moraju sad ili nikad...
Pricajmo malo o Holandji i cinjenicamaBigBigBang je napisao/la:Reci mi samo da Argentinci nisu guzovace u finalu pa da zakljucimo ovu raspravu. Odron od ekipe u tri zadnje utakmice zabili su jedan gol![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.