Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2014, 01:23

Chinaglia je napisao/la:
Boskvalitet je napisao/la:Tankovic 2 gola danas
zabij Tankssonu
Yebo li ga njegov Babson i Ibrahimovic. Nek zabija sad koliko hoce.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 10 jul 2014, 01:56

Goalgetter je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:
Boskvalitet je napisao/la:Tankovic 2 gola danas
zabij Tankssonu
Yebo li ga njegov Babson i Ibrahimovic. Nek zabija sad koliko hoce.
Da sad predje da igra za BIH,isti bi moment promijenili plocu.
Vec vidjeno.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

mahalactm87
Kontakt:

Post Postao/la mahalactm87 » 10 jul 2014, 04:46

da li on jos moze zaigrati za nas? cuo sam da su mu podrinjci bas ispljuvali njega i oca mu da valja

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jul 2014, 04:51

može, al' sere po Faceu .. neko ga pitao što ne igra za nas, kao, trebao nam je u Brazilu, on odgovorio kako u Savezu i selektor (prepotstavljam) smatraju da nam ne treba .. pere se frajer ba :D a Džeko išao da priča s njim, a opet priča ovakve gluposti :facepalm:

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2014, 04:56

Ne bi me ništa iznenadilo. Pa i Prcić je bio višak, ono nebitno što nam je najbolji igrač iz mlade reprezentacije.

Prednost ima Germania u odnosu na budućnost bosanskohercegovačkog fudbala. Živjela BiH :bih:

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 10 jul 2014, 05:04

u ovom slučaju ne vjerujem, pa nije Džeko išao u posjetu jer je drug s njim :D a nije ni išao da mu kaže da nije dobrodošao u repku :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 10 jul 2014, 05:10

Lijep gest od Edina, ali nije ovo Amerika i nba gdje se kafeniše. Zna se ko treba ići i voditi razgovore sa igračima. Naši misli da će dijaspora štancati igrače za BiH.

Treba se boriti za svakog igrača koji pokazuje veliki potencijal. Još nije kasno i Izet je tako igrao za Švicarsku. Ja sam želio jako Muamera u timu, pa sam ga najviše i popljuvao nakon odaziva Švedskoj, ali eto, smirile su se malo strasti, pa se može i racionalno razmišljati.

Mi ne smijemo dozvoliti da nam druge države kradu talente. Možda će ostati prosjek, a možda će napredovati, ne znamo.

DzemoVoliMarmeladu
Kontakt:

Post Postao/la DzemoVoliMarmeladu » 10 jul 2014, 05:45

Da nam je iko drugi selektor garantujem da bi se vise borio za ove mladice iz dijaspore. Svi znamo kakav je Papetov stav prema potencijalnim igracima. Provo nek' Tankovic sredi sam sebi drzavljanstvo i potrebne sportske papire, pa ce ga tek onda 'seljaktor' Susic pogledat, i MOZDA posvat. To nigdje nema osim kod nas. Drugi savezi se bore za svakog potencijala.

Al dobro nek smo mi 'seljaktoru' Susicu produzili ugovor "Ipak je on nas odveo na SP" :crazy: :puke:

pama
Kontakt:

Post Postao/la pama » 10 jul 2014, 07:54

Zasto vise spominjete Tankovica!! Tanković je izabrao Švedsku,to sto se sada neke price pustaju u javnost jer on mozda nije dobio koliko je ocekivao od Svedske,e to je druga prica.Da ga neko prije toga nije pitao da li zeli da igra za Bosnu onda ok ali molili su ga i on je na kraju odlucio, SVEDSKA! Repka ne smije biti samo menadzerska agencija,za nju treba da gines a ne da samo trazis bolju promociju kao u ovom slucaju! Vratite film i pogledajte razvoj situacije kod pojedinih trenutnih reprezentativaca koji su bili potencijal kao slucaj "Tankovic". Da je zelio igrati za Bosnu iz srca,igrao bi! Tacka na i

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 09:02

Dok je Germanije ja sa ne brinem za buducnost naseg nogometa ;) Izvor mladosti i daju nam smek profesionalnosti :njanjanja:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 12:51

Chinaglia je napisao/la:u ovom slučaju ne vjerujem, pa nije Džeko išao u posjetu jer je drug s njim :D a nije ni išao da mu kaže da nije dobrodošao u repku :D
Tankovic se nema sta vise spominjati zato jer je momak proslost. Malo je falilo da nam se isto desi sa Hajrovicem kojega su pojedinci isto prozivali svakakvim imenima. Ali to da ga je jedan Dzeko nagovarao. Ne znaci da mu je on po Papetu bio jedan od 23 ( odnosno 24 najbolja igraca ). Odnosno da mu je Pape dao neku garanciju da na njega ozbiljno racuna. Moze biti da mu je dao neku garanciju. A isto tako da mu nije dao. Koliko vidim na SP je poveo samo dvojicu napadaca. A onaj selektor Svedske je cak nagovorio jednog Ibrahimovica ( koji je ispao smrad najveci ) da ga nazove i sam ga je posjetio na treninzina itd. Ali tako je to kod nas. Ili je neko najgori ili je najbolji za nas, nema sredine.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 10 jul 2014, 12:55, ukupno mijenjano 1 put.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 10 jul 2014, 12:54

harishp je napisao/la: Da sad predje da igra za BIH,isti bi moment promijenili plocu.
Vec vidjeno.
Ti si najvise pljuvao po Izetu... :shh: :shh: :shh:
StarMo nije skutorija...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 13:30

Kozulj , Jakupovic :!: Sta cekas Safete :?:

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jul 2014, 13:40

Man'te se nekakvih Prcića, Vrančića, klinci, palci, haj'mo vidjeti šta ima novo u Germaniji. Kakvo je stanje s Hajdukom? Kakve debitante da očekujemo? Znači samo konkretno, od maštanja nema ništa.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 13:42

voltron30 je napisao/la:Man'te se nekakvih Prcića, Vrančića, klinci, palci, haj'mo vidjeti šta ima novo u Germaniji. Kakvo je stanje s Hajdukom? Kakve debitante da očekujemo? Znači samo konkretno, od maštanja nema ništa.
Ove gore sto sam nabrojao su iz Germanije a i nase premijer lige. Vrijeme je da gledamo malo igrace iz nase lige :D

voltron30
Kontakt:

Post Postao/la voltron30 » 10 jul 2014, 13:51

donniedarko je napisao/la:
voltron30 je napisao/la:Man'te se nekakvih Prcića, Vrančića, klinci, palci, haj'mo vidjeti šta ima novo u Germaniji. Kakvo je stanje s Hajdukom? Kakve debitante da očekujemo? Znači samo konkretno, od maštanja nema ništa.
Ove gore sto sam nabrojao su iz Germanije a i nase premijer lige. Vrijeme je da gledamo malo igrace iz nase lige :D
Jok. Samo Hajduk! Ako ne Hajduk, onda neka vedeta iz Germania agencije. Naći će se nešto, uvjeren sam u to.

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 13:54

voltron30 je napisao/la:
donniedarko je napisao/la:
Jok. Samo Hajduk! Ako ne Hajduk, onda neka vedeta iz Germania agencije. Naći će se nešto, uvjeren sam u to.
Pa to je to, taj dvojac je iz Germanije :njanjanja:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 10 jul 2014, 16:15

Maglica i Jozinovic su veliki potencijali.

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 10 jul 2014, 19:30

slika

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:

Srđan Stanić (24) – Željezničar, po mnogim trenerima najbolji fudbaler Premijer Lige Bosne i Hercegovine. U Željezničaru je igrao na svim bočnim pozicijama i na mjestu playmakera, a najbolje se snalazi na mjestu desnog beka i krila. Stanića krasi velika brzina, odlična tehnika i centaršut, ali i izuzetno dobar i inteligentan pregled igre, što ga čini fudbalerom koji može, osim kao alternativa Mensuru Mujdži, selektoru BiH poslužiti za pokrivanje više mjesta na terenu. Safet Sušić ga je okarakterisao kao najboljeg igrača sa svog šireg spiska za Svjetsko prvenstvo u Brazilu.

edinjo-bih
Kontakt:

Post Postao/la edinjo-bih » 10 jul 2014, 21:43

nepravedno zaboravljeni Zakric kao alternativa na lijevom krilu?

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Belito, bhfanatic14, CAGarfia, DinGospo21, klasik, Zglavkar, zikerrz21 i 59 gostiju.