sta je jos nisi skontao odakle lovapabizo je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Ovaj porez cuda cini.![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
rammstein je napisao/la:sta je jos nisi skontao odakle lovapabizo je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Ovaj porez cuda cini.![]()
![]()
![]()
Sta mislite hoce li protiv Cardiffa biti bar 15 hiljada........
U trecem pretkolu Rijeku, a u playoff-u Slovan i onda aBd u grupnu fazu.....
Boze pomozi...
Boze pomozi...
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
dubokoumni odgovori
to ti je ono suprotno odbijenici za licencu
eto, valjda sam ti olaksao 
nego, tesko da ce biti 15 milja, al hoce oko cenera
bolje HajdukAmca007 je napisao/la:Sta mislite hoce li protiv Cardiffa biti bar 15 hiljada........
Boze pomozi...
nego, tesko da ce biti 15 milja, al hoce oko cenera
Valja prvo zaustavit onog crnju Semu i onog zutobradatog fakina 7micu pa cemo onda o trecem pricat.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
- Hordas Doboj
- Kontakt:
Najvise od svega mi se sviđa visoki presing koji igramo cijelo vrijeme. Znaci Metalurg nije uspio organizovati 2 napada, bas zbog toga. Jedina sansa im je bila dugim loptama, al i to smo rjesavali.
Samo jos da Krste zauzme mjesto Bilbije na centarforu a da Duljevic zaigra lijevo na njegovom mjestu. Nemanja je ocito van forme i zreo je za klupu.
Samo jos da Krste zauzme mjesto Bilbije na centarforu a da Duljevic zaigra lijevo na njegovom mjestu. Nemanja je ocito van forme i zreo je za klupu.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
odlicni golovi , opet Miloš se zahebava s rajom
moramo definitivno dovesti drugog golmana (rezervnog) i desnog beka jos jednog jer ocito da od kalaša nema ništa

moramo definitivno dovesti drugog golmana (rezervnog) i desnog beka jos jednog jer ocito da od kalaša nema ništa
rammstein je napisao/la:odlicni golovi , opet Miloš se zahebava s rajom![]()
![]()
moramo definitivno dovesti drugog golmana (rezervnog) i desnog beka jos jednog jer ocito da od kalaša nema ništa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za golmana se slazem,jer u slucaju povrede Bandovica,meni Plakalo ne djeluje pouzdano.Sto se tice desnog beka imas Dzemu,Barica.Narocito je Baric dobro odigrao pripremne utakmice.Za ne daj Boze moze uletjeti Tatko,a tu je I Muharemovic.
amypitar je napisao/la:rammstein je napisao/la:odlicni golovi , opet Miloš se zahebava s rajom![]()
![]()
moramo definitivno dovesti drugog golmana (rezervnog) i desnog beka jos jednog jer ocito da od kalaša nema ništa![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Za golmana se slazem,jer u slucaju povrede Bandovica,meni Plakalo ne djeluje pouzdano.Sto se tice desnog beka imas Dzemu,Barica.Narocito je Baric dobro odigrao pripremne utakmice.Za ne daj Boze moze uletjeti Tatko,a tu je I Muharemovic.Ja bi jos volio da dovedemo napadaca ala Komazec I to je to .
ne treba se za golove i efikasnost vise brinuti
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Dvadesetdvogodišnji lijevi bek, Andria Petrović, u narednoj polusezoni bi trebao nastupati za premijerligaša NK Vitez. Postignut je dogovor između dva kluba o posudbi Petrovića, kako bi on imao veću priliku za sticanje potrebne minutaže.
"Želja nam je da Andria nastavi svoj napredak kroz nastupanje u NK Vitez, kako bi mogli lakše pratiti njegov razvoj kroz takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Želimo mu mnogo sreće i zdravlja, a našim sportskim prijateljima iz Viteza uspješnu predstojeću sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.", kazao je Abdulah Ibraković, Sportski direktor Fudbalskog kluba Sarajevo.
"Mnogo sam napredovao u posljednjim mjesecima, kako sam se uključio u trenažni proces prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, a sada mi je bitno da igram. Želim imati priliku da igram, a ekipi Sarajeva želim mnogo sreće i uspjeha u predstojećim evropskim utakmicama.", kazao je Petrović.
Andria Petrović u redove Sarajeva došao je u zimskom prelaznom roku u sezoni 2013/14 iz NK Sloga Ljubuški. U bordo dresu nije zabilježio zvaničan nastup, a za Vitez će imati priliku nastupiti 2. augusta, na otvaranju nove sezone BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, kada će Vitez gostovati Čeliku.
"Želja nam je da Andria nastavi svoj napredak kroz nastupanje u NK Vitez, kako bi mogli lakše pratiti njegov razvoj kroz takmičenje u Premijer ligi Bosne i Hercegovine. Želimo mu mnogo sreće i zdravlja, a našim sportskim prijateljima iz Viteza uspješnu predstojeću sezonu u Premijer ligi Bosne i Hercegovine.", kazao je Abdulah Ibraković, Sportski direktor Fudbalskog kluba Sarajevo.
"Mnogo sam napredovao u posljednjim mjesecima, kako sam se uključio u trenažni proces prvog tima Fudbalskog kluba Sarajevo, a sada mi je bitno da igram. Želim imati priliku da igram, a ekipi Sarajeva želim mnogo sreće i uspjeha u predstojećim evropskim utakmicama.", kazao je Petrović.
Andria Petrović u redove Sarajeva došao je u zimskom prelaznom roku u sezoni 2013/14 iz NK Sloga Ljubuški. U bordo dresu nije zabilježio zvaničan nastup, a za Vitez će imati priliku nastupiti 2. augusta, na otvaranju nove sezone BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, kada će Vitez gostovati Čeliku.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- Hordas Doboj
- Kontakt:
To je to. 
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
- Burberry46
- Kontakt:
Kako?Burberry46 je napisao/la:Treba i Kouadio poslati na posudbu
Covjek otisao u O. Slonovacu na pauzi i niej se vise nikad nikom javio, niko ne zna sta je s njim.
1946
-
Hannibal36
- Kontakt:
AK 47
- Burberry46
- Kontakt:
BudalaHead je napisao/la:Kako?Burberry46 je napisao/la:Treba i Kouadio poslati na posudbu
Covjek otisao u O. Slonovacu na pauzi i niej se vise nikad nikom javio, niko ne zna sta je s njim.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Milos mislio sto su iz Ukrajine da su odmah prostitutke pa se bacio na posao. 
Andrej KirilenkoHannibal36 je napisao/la:AK 47
taman nam jedan treba visok u napadu da ga Pazarac gađa
-
Hannibal36
- Kontakt:
logičnorammstein je napisao/la:Andrej KirilenkoHannibal36 je napisao/la:AK 47![]()
taman nam jedan treba visok u napadu da ga Pazarac gađa![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.