takodje...para siempre =)solidus je napisao/la:evo me....maturant...18 godina....real u srcu <3
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
Cristiano Ronaldo....1,2,3 HALA MADRID!!!!
Evo i ja ... za 15 dana 17-ta 
Hala Madrid !

Hala Madrid !
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
gdje ste realovci,sta ima kod vas kako ide????????? 

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- moustapha
- Kontakt:
Vidi danasnje djece sto pisu po forumu. Ja kad sam bio njihovih godina pisao po leksikonima.
No hard feelings!

No hard feelings!
#divovi
- raul-zakon
- Kontakt:
Evo i mene 28.07.punim 17 godina!
HALA MADRID PARA SIEMRE

Ima drugih, ima boljih, ali nebo zna - SAMO TI SI MOJA MALENA ! 4.12.2008 - dan kad je počela čarolija !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
Ko kaže da je svijet velik? Ja ga mogu zagrliti s dvije ruke !
* Samo jedan od 18 ljudi vjenča se sa svojom prvom ljubavi.
HALA MADRID !
a evo mi od teme napravismo 1. str leksikona kad je ko rođenmoustapha je napisao/la:Vidi danasnje djece sto pisu po forumu. Ja kad sam bio njihovih godina pisao po leksikonima.![]()
No hard feelings!
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.
bilo bi sjajno da imamo jednog bosanca u Realu

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Hercules ulazi u primeru 99% tako da cemo imati jos jednog bosanca u primeri pored medonjeSaurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.

la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):
Los Colchoneros !
Medunjanin je nas tj Crnogorac!!! i ne mozes rec da je bosanac...ali eto bosna je prije otkrila njegove kvalitete...i on je pristao da igra za vas!!! inace po nacionalnosti je Crnogorac!!!CRNI_SA je napisao/la:Hercules ulazi u primeru 99% tako da cemo imati jos jednog bosanca u primeri pored medonjeSaurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.
Cristiano Ronaldo....1,2,3 HALA MADRID!!!!
Ti si izgorio.NickCR9 je napisao/la:Medunjanin je nas tj Crnogorac!!! i ne mozes rec da je bosanac...ali eto bosna je prije otkrila njegove kvalitete...i on je pristao da igra za vas!!! inace po nacionalnosti je Crnogorac!!!CRNI_SA je napisao/la:Hercules ulazi u primeru 99% tako da cemo imati jos jednog bosanca u primeri pored medonjeSaurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
I Ibrahimovic bi onda bio po nacionalnosti Bosanac ...NickCR9 je napisao/la:Medunjanin je nas tj Crnogorac!!! i ne mozes rec da je bosanac...ali eto bosna je prije otkrila njegove kvalitete...i on je pristao da igra za vas!!! inace po nacionalnosti je Crnogorac!!!CRNI_SA je napisao/la:Hercules ulazi u primeru 99% tako da cemo imati jos jednog bosanca u primeri pored medonjeSaurman je napisao/la:Real Madrid are tracking Bosnian striker Eldin Hadzic (19), although he is set to extend his contract with Spanish second division club Hercules until June 2013. The youngster is worth 5 million Euros.
I dok spavam, tebe sanjam
Samo ti si, u srcu mom !
Samo ti si, u srcu mom !
Svaka čast Real Madrid, šteta (vaša)što nećete osvojit' ove sezone ništa, ali neka , bit će narednih sezona, postali ste prava sigurica za okladit' se (U La Ligi naravno).
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
- el_fenomeno
- Kontakt:
Evo ga konacno i Raul zabi 

cestitke.
Ja kako jednostavno igramo.Baš mi je drago zbog Raula,Ronaldo je pokazao da je majstor i najbolja od svih stvari je kako se dobro Kaka i Ronaldo dobro razumiju na terenu,a Higuain mi je idol pored Mešanovića 

Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- -Barcelona-
- Kontakt:
uuuuuu 5-1 svaka cast,cestitam,da mi veceras pobjedimo barem 1-0 ja zadovoljan 

DŽEKO, KONAČNO, POTPISAO ZA CITY!
sto se tjese da ce dobit lyon , jedan kaze : ako budemo igrali ko protiv Vilareala ubicemo ih , drugi: ma to je bila samo jedna losa noc protiv Lyona !
btw: Lyon nije ni Villareal niti Tenerife, oni su klasa ipo za te 2 ekipe !
Proci cete ako vam sudija ko inace budu pokazali prosjek vasih penala , znaci 2 na tekmi , mislim da imate onda sanse da prodjete !
Proci cete ako vam sudija ko inace budu pokazali prosjek vasih penala , znaci 2 na tekmi , mislim da imate onda sanse da prodjete !
vidjećemo....Andres je napisao/la:sto se tjese da ce dobit lyon , jedan kaze : ako budemo igrali ko protiv Vilareala ubicemo ih , drugi: ma to je bila samo jedna losa noc protiv Lyona !
kad real laganinini prođe , ima da se poklopiš

a do tada još kući protiv sevilje
2 penala prosječno je čista glupost...ne izmišljaj
ajd mi reci kad u posljednjih 10 kola niste imali makar 1 penal po utakmici , kolko ste ih ono izveli do sad ????solidus je napisao/la:vidjećemo....Andres je napisao/la:sto se tjese da ce dobit lyon , jedan kaze : ako budemo igrali ko protiv Vilareala ubicemo ih , drugi: ma to je bila samo jedna losa noc protiv Lyona !
kad real laganinini prođe , ima da se poklopiš
a do tada još kući protiv sevilje
2 penala prosječno je čista glupost...ne izmišljaj
Smjesno smjesno ! Ronaldo i ostatak bacaju se isto invalidi na osnovu duela ! i dobivaju penale !
Dečko smiri se malo ... kad si tako jadan i ne znaš sam naći statistiku evo ti nekoliko zadnjih kola u kojima smo pobjedili bez penala
protiv Valencije 2-3 nijedan penal
protiv Zaragoze čak 6-0 nijedan penal
protiv Majorke 2-0 nijedan penal
protiv Malage 2-0 nijedan penal
protiv Deportiva 1-3 nijedan penal
protiv Espanyola 3-0 nijedan penal
protiv Xereza 0-3 nijedan penal
itd itd koliko hoćeš ranijih kola
To što površno pratiš i to što se protiv Viljareala potrefila 2 i sad 1 protiv Tenerifa , e to je tvoj problem....
edit: 6 PENALA U PRIMERI OD UKUPNO 64 GOLA !
Zadnji penal ne računajući Viljareal je bio u ligi prvaka protiv Marseilla prošle godine !
protiv Valencije 2-3 nijedan penal
protiv Zaragoze čak 6-0 nijedan penal
protiv Majorke 2-0 nijedan penal
protiv Malage 2-0 nijedan penal
protiv Deportiva 1-3 nijedan penal
protiv Espanyola 3-0 nijedan penal
protiv Xereza 0-3 nijedan penal
itd itd koliko hoćeš ranijih kola
To što površno pratiš i to što se protiv Viljareala potrefila 2 i sad 1 protiv Tenerifa , e to je tvoj problem....
edit: 6 PENALA U PRIMERI OD UKUPNO 64 GOLA !
Zadnji penal ne računajući Viljareal je bio u ligi prvaka protiv Marseilla prošle godine !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.