Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Edine,navijaci su razocarani sto ste vi,nasi Zmajevi,dozvolili da nam varalica nastavi unistavati reprezentaciju i od nje pravi privatnu prciju za promociju bratovih igraca.
Od vas uvijek ocekujemo da stitite reprezentaciju i njene interese jer ste vi i mi isto.
Zasto to niste uradili?
Od vas uvijek ocekujemo da stitite reprezentaciju i njene interese jer ste vi i mi isto.
Zasto to niste uradili?
Edin Dzeko slavi ovu odluku jer je i dalje ostao selektoraleksandar_veliki je napisao/la:Ti bas nisi dobar ovih dana. Cuj Edine, jbt trebali su njega i pitati ko ce biti selektor. I onda se cudimo sto gura druga u repku. Strasno...drummer je napisao/la:Edine,navijaci su razocarani sto ste vi,nasi Zmajevi,dozvolili da nam varalica nastavi unistavati reprezentaciju i od nje pravi privatnu prciju za promociju bratovih igraca.
Zasto to niste uradili?
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Normalnije je da on gura druga u repku,koji je usput njen clan 10 godina,on ima i najvece zasluge za uspjehe reprezentacije i njena je najveca zvijezda,dakle svugdje takvi imaju neke privilegije,nego da Safet gura poluigrace za svoj bratov interes ili da novinari guraju svoje takodje za svoj interes.aleksandar_veliki je napisao/la:Ti bas nisi dobar ovih dana. Cuj Edine, jbt trebali su njega i pitati ko ce biti selektor. I onda se cudimo sto gura druga u repku. Strasno...drummer je napisao/la:Edine,navijaci su razocarani sto ste vi,nasi Zmajevi,dozvolili da nam varalica nastavi unistavati reprezentaciju i od nje pravi privatnu prciju za promociju bratovih igraca.
Zasto to niste uradili?
Poremecaj kriterija i prioriteta u ovoj zemlji je nevjerovatan.
Pa kriteriji su skroz pobrkani a prioriteti okrenuti skroz naopacke.
Ovdje se hoce da Dzeko(i ostali najvazniji igraci)igra,zabija golove,rijesava utakmice,svojim golovima nas vodi na prvenstva,usput na svojim ledjima nosi i prodaje i Tine i raznorazne anonimuse i da samo suti i nema pravo reci ni jedne ni po pitanju selektora ni igraca a da novinari,selektor,njegov buraz i ini neuporedivo manje zasluzni likovi bez imalo ustezanja odredjuju koga treba izbaciti iz reprezentacije a koga treba ubaciti.
Pri tome naravno ide vrijedjanje kako je on ufuran,kako je umisljen,ko je on,psuju se Amra i Midhat i sve sto padne na pamet.
E pa ne ide to tako,ako neko i ima pravo glasa cak i oko odabira nekih igraca onda je to svakako Dzeko i ostali glavni igraci,pogotovo to imaju pravo prije Seada Susica i novinara.
To su te nelogicnosti koje ne smiju dugo potrajati jer ce Dzeki puci film,sto bi bilo i logicno ,i ne znam onda koje ce igrace pomenuti promovisat i prodavati kad budemo gubili od svake iole ozbiljnije reprezentacije i nikad ne budemo igrali svjetska i evropska prvenstva.
Neka svako za sebe malo preispita kako stvari stoje jer se otislo predaleko.Dzeko bez reprezentacije je i dalje jedan od najboljih napadaca svijeta,reprezentacija bez Dzeke nije ni pola ono sto je sad.Pljuvaci svega onoga sto je vrijedno kod nas bi o tome trebali voditi racuna.
Ovdje se hoce da Dzeko(i ostali najvazniji igraci)igra,zabija golove,rijesava utakmice,svojim golovima nas vodi na prvenstva,usput na svojim ledjima nosi i prodaje i Tine i raznorazne anonimuse i da samo suti i nema pravo reci ni jedne ni po pitanju selektora ni igraca a da novinari,selektor,njegov buraz i ini neuporedivo manje zasluzni likovi bez imalo ustezanja odredjuju koga treba izbaciti iz reprezentacije a koga treba ubaciti.
Pri tome naravno ide vrijedjanje kako je on ufuran,kako je umisljen,ko je on,psuju se Amra i Midhat i sve sto padne na pamet.
E pa ne ide to tako,ako neko i ima pravo glasa cak i oko odabira nekih igraca onda je to svakako Dzeko i ostali glavni igraci,pogotovo to imaju pravo prije Seada Susica i novinara.
To su te nelogicnosti koje ne smiju dugo potrajati jer ce Dzeki puci film,sto bi bilo i logicno ,i ne znam onda koje ce igrace pomenuti promovisat i prodavati kad budemo gubili od svake iole ozbiljnije reprezentacije i nikad ne budemo igrali svjetska i evropska prvenstva.
Neka svako za sebe malo preispita kako stvari stoje jer se otislo predaleko.Dzeko bez reprezentacije je i dalje jedan od najboljih napadaca svijeta,reprezentacija bez Dzeke nije ni pola ono sto je sad.Pljuvaci svega onoga sto je vrijedno kod nas bi o tome trebali voditi racuna.
Cudi me da niko nije postavio sliku sa ljetovanja DZeko i Ibricic upravljaju gliserom 
stvarno si postao dosadan u zadnje vrijeme,mislim preskacem ja tvoje komentare ,jer su morbidni,pateticni,sizofrenicni,ali nekad naleti covjek na neku tvoju budalastinu i prosto mi se zgadi forum kad nepaznjom procitam nesto sto si ti napisao...drummer je napisao/la:Edine,navijaci su razocarani sto ste vi,nasi Zmajevi,dozvolili da nam varalica nastavi unistavati reprezentaciju i od nje pravi privatnu prciju za promociju bratovih igraca.
Zasto to niste uradili?
Dzeko ti si najbolji igrac i strjelac svih vremena BiH
Pape ti ga moze samo poflautat.
Pape ti ga moze samo poflautat.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hoće li ovo Vaha biti trener Džeke? 
Bi to bilo merak. Znaći Džeko bi imao zagarantovano mjesto u prvih 11.
Bi to bilo merak. Znaći Džeko bi imao zagarantovano mjesto u prvih 11.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Dzeko je u Dubrovniku...ipak je ramazan...vjerovatno je to razlog post i namaz 
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
opet Kix iz provjerenih izvora saznaje da se radi o Man Cityju
koja je logika dovest' Vahu, a imaš Pellegrinija, čovjeka koji im je u prvoj sezoni donio dvije titule? jedino ako Pelle želi otić' iz privatnih razloga, nikako drugačije
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Kad se dijamant prikljucuje pripremama gradjana?
Kad mu Spahić dozvoli.Pasha_car_aga je napisao/la:Kad se dijamant prikljucuje pripremama gradjana?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Džeko je u Srebrenici.Pauk je napisao/la:Dzeko je u Dubrovniku...ipak je ramazan...vjerovatno je to razlog post i namaz
A ti nemaš pravo pričati ni o Edinu, ni o postu i namazu kad si se deklarisao kao kjafir. Slobodno se deklariši kao Njemac, Danac, Švicarac ili gdje si već nastanjen i ostavi nas na miru.
DRUG NEBI TI PUNCA
Kakav Dubrovnik?

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Senijad i Edin bracaHigh je napisao/la:Kakav Dubrovnik?
Titula Narodne rep. BiH (1): 1946
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
Titula Jugoslavije (1): 1971/1972
Titula BiH (6): 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012, 2012/2013
Kup BiH (5): 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Super kup BiH (3): 1998, 2000. i 2001
A gdje je kabadahist? 
Ne hvali se on svojim dobrim djelima.Batko je napisao/la:A gdje je kabadahist?
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Dijamantu, ne zasluzujemo te!
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bordo10, DanijelTZ, dedo26, dena24, DzaniMehmet, dzemil, Google Adsense [Bot], Hazre, MostarNeretva, myself, RoadRunner85, signalidunapark, soccerfan, Zeko87, ZgemboNr1 i 70 gostiju.