Anketa: Da li ste zadovoljni sa izborom Susica za selektora?

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

Podrzavate li produzetak ugovora sa Safetom Susicem?

Da.
45
22%
Ne.
163
78%

Ukupno glasova: 208

Principatus
Kontakt:

Anketa: Da li ste zadovoljni sa izborom Susica za selektora?

Post Postao/la Principatus » 10 jul 2014, 08:43

Anketa je dosta prosta. Da vidimo koliko ce ostati na forumu.
Demokratija, sloboda izrazavanja i tako te stvari.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fkv123
Kontakt:

Re: Anketa: Da li ste zadovoljni sa izborom Susica za selekt

Post Postao/la fkv123 » 10 jul 2014, 08:50

Anketa na forumu? Jesi dobar, Prinče? :lol:

Većina forumaša su djeca i sada se trebaju njihovo mišljenje "za" ili "protiv" smatrati relevantnim. Kameru i mikrofon u ruke pa izadji na ulice. Vidjet ćeš sta "prava" raja misli. :lol: :bih:

Možda naletiš na onog tinejdžera s TV-a "Alloooha mi" :lol:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jul 2014, 08:53

Hajde uzmi svoje tablete i odvadi. :mrgreen:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 10 jul 2014, 09:01

Ma, samo ti. Meni je ovaj forum prava šega. Samo mi smiješno kako "vi" mislite da ce te ubijediti njih a "oni" da će vas. Ovaj forumu niko ne benda i laprdanje po istom neće ništa promijeniti osim broj postova forumaša. :bih:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jul 2014, 09:03

Ma necu ja nikoga ubjedjivati, u zadnje dvije sedmice sam sastavio nista vise postova od tebe. Neda mi se. Ovako je lakse, ono iz radoznalosti.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 10 jul 2014, 09:04

I šta ćeš dobiti time? Duševni mir? Zadovoljstvo? Hoće li to ikada doći do Papeta, do saveza, do igrača ili makar do ekonoma reprezentacije? Nikad. :bih:

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jul 2014, 09:06

Pa moram priznati, da mi je iz dana u dana sve vise svejedno. :mrgreen:

A sta ces ti dobiti iz odgovora koje meni pises? Dusevni mir? :urnebes:

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 10 jul 2014, 09:09

Aferim, momčiluko. :lol:

master1015
Kontakt:

Post Postao/la master1015 » 10 jul 2014, 09:16

nisam zadovoljan jer nije mislio na sea

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jul 2014, 09:18

master1015 je napisao/la:nisam zadovoljan jer nije mislio na sea
To mu je najveci grijeh protiv naroda i boga.

blackmundir
Kontakt:

Post Postao/la blackmundir » 10 jul 2014, 09:40

ne,nisam zadovoljan..ali tko pita nas navijace jesmo li ili nismo zadovoljni??nema vise sekiranja ako izgubimo,jednostavno,ne vrijedi se sekirati kada imate selektora kao sto ga mi imamo...od danas me savrseno zaboli neka stvar ako se ne plasiramo na evropsko prvenstvo u francuskoj..dosta se pisalo i pricalo o ponasanju pojedinih
igraca pa evo da i ja napisem nesto o tome.......................................................................................1-BEGOVIC-ministar odbrane,covjek kojem bih sutra dao kapitensku traku,spasio nas katastrofe od nigerije koju smo podcijenili prije nego smo i izasli na teren da odigramo tekmu protiv istih..2-SPAHIC-covjek koji se mijenja kao vrijeme,kako vjetar puse tako i on,ima zasluga ali ima i gresaka brate mili,i to katastrofalnih gresaka.bahato ponasanje,jednostavno mu netko treba reci DOSTA ,nije on gazda a nije ni nezamjenjiv..3-KOLASINAC-drzak,bezobrazan u pozitivnom smislu,smiren u situacijama kada treba da bude,igrac kakav nam je trebao da unese mir u zadnju liniju.4-ŠUNJIĆ-momak odigrao fenomenalno,pokrivao koliko je mogao i kada se spahic gubio ko abdest na terenu.5-BEŠIĆ-momak koji nema pardona,slican kao kolasinac,nema pardona ni prema kome pa ni prema messiju,jednostavno buducnost naseg tima.6-PJANIC-o ovome momku ne treba mnogo da se pise.7-LULIĆ-momak je odigrao koliko je mogao i nema mu se sta zamjeriti.8-MUJDZA-isto kao i lulic,vidjelo se da je povreda ostavila traga na njegovu igru..9-MISIMOVIC-isto kao i lulic,stigle su ga godine a i kilaza bogami.10-HAJROVIC-standardan,radilica prava.11-DZEKO-covjek koji nakon utakmice sa grckom u zenici nije odigrao ni blizu kako bi trebao da igra,setnja na terenu,izigravanje manekena,totalna nezainteresovanost,valjda momak misli da je zvijezda neka i da nema tko da igra umjesto njega,on izgleda mora biti u pocetnom sastavu ili ne valja nikako...spusti se malo DZEKO bolan,nisi ti reprezentacija,,,ima tko da te zamjeni ako ti se ne igra..ibisevic-covjek profesionalac,vise proveo na klupi nego na terenu..nedaj boze da je dzeko bio na klupi umjesto njega...ne mogu ni da zamislim sta bi se desilo..

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jul 2014, 09:58

blackmundir je napisao/la:nema vise sekiranja ako izgubimo,jednostavno,ne vrijedi se sekirati kada imate selektora kao sto ga mi imamo...od danas me savrseno zaboli neka stvar ako se ne plasiramo na evropsko prvenstvo u francuskoj
Pa utakmica protiv Nigerije je bila prva oficijelna utakmica koju sam odgledao hladan, bez buke, skakanja, jer je bilo jasno sta ce se desiti. Kad je postavljen sastav protiv Nigerije, ja sam samo sjeo pred TV i rekao: "Izgubit cemo. Nemojte se suvise uzbudjivati." Inace sam uvjek pretjerano optimistican, pa cak i kad nije realno, pa tako da niko od familije i prijatelja nije mogao shvatiti ponasanje. Sa Mr. Inteligencija na klupi mora ti biti svejedno, jer nije vrijedno trosenja zivaca.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 10 jul 2014, 10:02

Kad igra reprezenetacija, ne može mi biti svejedno. Žao mi je što se par ljudi igra sa osjećajima miliona. Žao mi je što se zadovoljavamo sitnicama i što je finalni produkt zasjedanja IO NSBiH reflekcija stanja u društvu i državi. Jedina svijetla tačka ove države je doživjela ono što i zaslužuje. Prokletstvo.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 10 jul 2014, 11:29

Prije svake utakmice se proučava protivnik.
Prije svake velike smotre kao što je svjetsko prvenstvo, proučavaju se svi detalji, sitnice..protivnika, a i mogućnosti svojih igrača.
Utakmica protiv Nigerije je dokaz..da taj čovjek nije ništa proučavao, uigravao..itd.
Jesmo li mi ikad igrali u onako sličnom sastavu..pa i pripremne utakmice? NISMO.;
a za svjetsko se pripremaš Safete.
Safet i cjeli stručni štab jedna velika nula.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 10 jul 2014, 11:36

Djelimicno sam zadovoljan, za rezultate me nije mnogo briga jer ocito to nije primarni cilj saveza i selektora tako da ne vidim razlog zasto bi navijaci ocekivali rezultat. Zadovoljan sam sto ima zelju podmladiti ekipu. Sad kako ce to uraditi ostaje pod upitnikom. Nadam se da ubaciti vise igraca iz agencije i pruziti im priliku, jer ocito je na primjeru Hadzica, Vrsajevica i Susica da ima tu igraca koji su kvalitetni a podcijenjeni. Bore se za dres i to mi je najvaznije. Dosta mi je vise prodanih dusa tipa Prcic. Momak igrao tolike godine za mladu reprezentaciju i onda se oprasta od iste samo zato sto je jedan bosanski sin Tino uletio prije njega zbog rodbinskih veza. Nigdje veze, dokazuje svoje elementarno nepoznavanje Bosne s tim. Normalno je kod nas da ce Tino prije zaigrati bez obzira na igracke kvalitete i zasluge. Svako ko se tome protivi nije patriota i slabo poznaje svoje drustvo i zemlju i takvi nam ne trebaju ;)

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Anketa: Da li ste zadovoljni sa izborom Susica za se

Post Postao/la Goalgetter » 10 jul 2014, 11:42

Pa dobro malo radi statistike vrijedi ispitati koliko ga podrzava/ne podrzava na forumu, znamo svi da od tog podatka nemas nista, ali kao sto rekoh, ne steti imati i taj statisticki podatak na forumu :)

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 10 jul 2014, 11:48

BiH, Grčka, Slovačka, Litvanija, Latvija, Lihtejnštajn

Argentina, Nigerija, BiH, Iran
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 jul 2014, 11:53

Svako ko iole voli ovu zemlju i repku će reći ne dakako. :shhh:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 10 jul 2014, 12:01

Nek postoji i ovaj podatak, Princi, ovdje je sve definitivno rijeseno.
Mi nit se pitamo, nit smo tu da krojimo sudbinu.
Ljudi koji treba da vode racuna o tome su rekli svoje, on ostaje selektor pa cemo vidjeti da li je nesto naucio iz prethodna 2 ciklusa (licno sumnjam ali eto treba se nadati najboljem).
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 10 jul 2014, 12:11

bhsport je napisao/la:Nek postoji i ovaj podatak, Princi, ovdje je sve definitivno rijeseno.
Mi nit se pitamo, nit smo tu da krojimo sudbinu.
Ljudi koji treba da vode racuna o tome su rekli svoje, on ostaje selektor pa cemo vidjeti da li je nesto naucio iz prethodna 2 ciklusa (licno sumnjam ali eto treba se nadati najboljem).
Mogu ti reci da sam iz svojih poslovnih veza naucio da ta vrsta covjeka se ne poboljsava. Dajes im sansu, govore kako ce biti bolje, pa se vrate na staro. Pisao sam na drugoj temi, da je to vrsta covjeka koja ne uci, ne kritikuje samog sebe, nema refleksiju svog ponasanja i razmisljanja, uvjek su drugi krivi, sreca, okolnosti. Paraziti i tumori, gdje god da ih primis. Tako nesto moras odsjeci ili te pojedu ranije ili kasnije, kao vampiri. Otkad sam se takvih ljudi rijesio u zivotu, poslovno i privatno, mi sve funkcionise mnogo bolje i vitalnije.

To je Safet Susic, covjek koji steti reprezentaciji, otvoreno, ne sakriveno, a dobiva novac za to.
Otprilike 80% navijaca ovdje je protiv njega, na velikoj anketi na Klixu je bilo 75%. Dakle tu negdje.

Ali po Safetu i trolovima, "pravi" navijaci su uz njega.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.