uvjek se nađe 10,15 luđaka koji moraju da se pokazu ko sam ja sam
I kod vas,i kod nas I kod svakog
nek teren kaze svoje u 180 minuta
Ma nemoj se ljutiti malo se supamo to ti je obicaj u Mostaru19mb60 je napisao/la:samo polako momci
uvjek se nađe 10,15 luđaka koji moraju da se pokazu ko sam ja sam
I kod vas,i kod nas I kod svakog
nek teren kaze svoje u 180 minuta
Zajebite nas i ručajte kod Gage al kod Mercatora pa nam dođite s leđa.crnov je napisao/la:19mb60 je napisao/la:momci samo da vas pitam gde ce nas koji dolazimo iz mb smjestit prije utakmice?
ima kakva dobra kafana uz dobru hranu?![]()
pozdrav
Imas u Gage dobre filete,dobra porcija za par maraka,to vam je blizu stadiona a daleko od navijaca Ultrasa,tu parkirajte autobus,inace se "ulicica" zove avenija tako da tu nebi trebali imati nikakvih problema!
U 7ipo pod BBprimasquadra je napisao/la:Jeli danas s Vitezom pod BB i kada ?
]PRODAJA ULAZNICA POČINJE U PETAK
Ulaznice za utakmicu drugog pretkola Lige prvaka između Zrinjskog i Maribora prodavat će se na stadionu pod Bijelim brijegom svakodnevno od petka u razdoblju od 10 do 14 sati.
Cijena ulaznica iznosi 10 maraka, a iz kluba pozivaju gledatelje da utakmicu prate iz sektora koji im je naznačen na ulaznicama.
Navijači se pozivaju na fair i korektno navijanje bez upotrebe pirotehničkih sredstava. „UEFA ima stroge kriterije za odigravanje utakmice Lige prvaka, te će sankcionirati svaku zapaljenu baklju na stadionu. Stoga molimo gledatelje da ne koriste pirotehniku, kako klub zbog upotrebe iste na stadionu, ne bi plaćao ogromne novčane kazne", naglašavaju iz Uprave kluba.
Također, podsjećaju kako su izdvojena velika novčana sredstva za rekonstrukciju stadiona koji sada zadovoljava stroge kriterije UEFE.
Banana je napisao/la:Getafe pa Sarpsborg.![]()
Bit ce izvjesca ,ne sekiraj se , samo ovdje pada ,puse ,grmi,sjevaFanVitez je napisao/la:ima li netko da pise rezultat vecerasnje prijateljske utakmice pod Bijelim Brijegom?vama je generalka pred ligu prvaka,a jako me zanima i nasa igra..da vidim sta mogu ocekivati od ekipe ove sezone..hvala
Nisam ništa loše reko, za razliku od tovara barišića, Bekić je cijelo vrijeme bio korektan što se tiče ponašanja u Zrinji i poslije i na tome mu svaka čast. I sretno mu bilo gdje god da igrao.crnov je napisao/la:Banana je napisao/la:Getafe pa Sarpsborg.![]()
Budimo realni,Bekic je solidan igrac i to mu je domet!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.