FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: F.C. Bayern
Imam ja posteljinu Bayerna, crvena sa grbom. Dao mi je jedan prijatelj, ako Bog da ljetost ona stupa na akciju. 
Ma sve u Bayernom tonu i stilu.Neutral je napisao/la:Imam ja posteljinu Bayerna, crvena sa grbom. Dao mi je jedan prijatelj, ako Bog da ljetost ona stupa na akciju.
Znam za tog stadion-spikera, mislim znam kako izgleda. Ne mogu mu se sjetiti imena, ali mislim da mu je gl. profesija radio-reporter. Omalen, procelav i uvijek nasmijan.
Vom Jäger zum Gejagten
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Dje sve to nabavite J*** vam
KOd nas se sve fura na Real , MAnchester i te klubove. Ako nedjete dres bayerna hadzija . Sve sto imam ,dobio iz Deutchlanda 
Heh, ma i ja sam to slučajno nabavio. Ma , kada će nam ako Bog da ukinuti ove vize, da opet idem u Njemačku, da nabavljam ove stvari. InšAllah.
vidi, vidi hamburgovca...nesto se osilio...ccc..
vise sretno nego spretno izbacise holandeze pa im k´o neka sila udarila u glavu...heh..
samo me interesuje hoces li i poslije ove utakmice yebavat´´sve zivo herr labadiji
eto, amere, ako si vec horan da se kockas, daj da napravimo nesto..yebo ti opklade u avatar-to djeca rade.
fino kontaktiramo admina ss.ba i prebacimo mu pare. ko dobije njemu da admin posalje dobitak.
ako si za, onda izaberi cifru od 5.000 eura do 20.000 eura.
yebiga, kad je bal..., a bit ce nam zanimljivije gledati utakmicu.
vise sretno nego spretno izbacise holandeze pa im k´o neka sila udarila u glavu...heh..
samo me interesuje hoces li i poslije ove utakmice yebavat´´sve zivo herr labadiji
eto, amere, ako si vec horan da se kockas, daj da napravimo nesto..yebo ti opklade u avatar-to djeca rade.
fino kontaktiramo admina ss.ba i prebacimo mu pare. ko dobije njemu da admin posalje dobitak.
ako si za, onda izaberi cifru od 5.000 eura do 20.000 eura.
yebiga, kad je bal..., a bit ce nam zanimljivije gledati utakmicu.
vido, lajkovo, da J*** i mogu da umrem XD
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
film i kinematografija - tema gdje ne postoji vlastito misljenje, samo klaretovo i pogresno!
Evo jos jedne odlicne vijesti za Vas. Izgleda i da Marcus Berg sutra nece moci igrati, a Jansen ce kako stvari stoje najvjerovatnije ostati u Hamburgu. Prema pisanju medija sutra nece igrati Mladen Petric, Marcell Jansen, RvN, Marcus Berg, Jose Paolo Guerrero, sto u prevodu znaci da nemamo napadaca, i pisi propalo. Ja sam mislio da ce bar Berg i Jansen moci igrati ali je bilo kratko vrijeme za oporavak. Sutra sve osim ubjedljive pobjede Bayerna je velika senzacija. Geronimo drug izaberi avatar, ja se vec predajem, jer nemamo napada, a jos Boateng, Elia, Ze Roberto i Aogo nisu 100 % spremni.
Hebem ti Labbadiu i njegove treninge ljudi se samo ozlijedjuju, prije je bilo na utakmicama, a sada na treninzima.
I ako mi je krivo sto necemo ostati jedina neporazena ekipa na Allianz Areni zivot ide dalje, i u neko novo vrijeme bit ce neka nova serija. Moja prognoza Bayern uzima sutra hladno s 3-0.
Hebem ti Labbadiu i njegove treninge ljudi se samo ozlijedjuju, prije je bilo na utakmicama, a sada na treninzima.
I ako mi je krivo sto necemo ostati jedina neporazena ekipa na Allianz Areni zivot ide dalje, i u neko novo vrijeme bit ce neka nova serija. Moja prognoza Bayern uzima sutra hladno s 3-0.
"My Favorite Ring is Always the Next One"
Sent from my Philips Smart TV.
Umalo zaboravih:
SRETAN ROĐENDAN SVIM CRVENO-BIJELIM!!!

PRVA EKIPA BAYERNA

PRVA TITULA

ZLATNE GODINE

SRETAN ROĐENDAN SVIM CRVENO-BIJELIM!!!

PRVA EKIPA BAYERNA

PRVA TITULA

ZLATNE GODINE

Sent from my Philips Smart TV.
Eh ovako volio bih od navijaca Bayerna cuti koga bi oni postavili u najboljih 11 svih vremena, posto je u Njemackoj to trenutno pitanje aktuelno u svakom klubu.
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Eeeee amerosm to je zaista tesko odrediti ,ima puno igraca koji zasluzuju da budu u najboljih jedanaest, Kahn na golu , Linke u odbrani ,Lizarazu .mozda i Kuffur ,u napadu Muller , Beckenbauer, Elber,pa Ballack ,pa mozda vec sada i Ribery i Lahm ,onda su tu i Henes , Efenberg , Rummenige ,Schol .....itd itd ,zaista je tesko odabrati najboljih jedanaest 
- Omerbavarac
- Kontakt:
FC Bayern Munchen. Sretan rodjendan.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
amerosm je napisao/la:Eh ovako volio bih od navijaca Bayerna cuti koga bi oni postavili u najboljih 11 svih vremena, posto je u Njemackoj to trenutno pitanje aktuelno u svakom klubu.
Previše je tu dobrih igrača od nastanka Bayern pa do danas . Mislim da je meni nemoguće to odraditi. Sve klasni igrači.
Kahn, Sagnol, Matthaus, Helmer, Lahm, Scholl, Ribery, Robben, Effenberg, Elber, Makaay, Pa od starijih tipa Kaisera itd. Ne mogu sve da nabrojim
Kuffour je po meni istinska legenda kluba iako je mlad otišao iz BAyern. Čovjek sve osvojio, pa tu još Janker itdddddddddddddddddddd
uff, veoma tesko za postaviti. treba dijeliti igrace na one koje si gledao i na one za koje si samo cuo i evt. odgledao neki snimak ili klip iz tih vremena. pa onda, tadasnji sistem sa liberom, pa stalna poredjenja ko je u kakvam trenutku/vremenu mogao vise pasati u taj dream tim. onda slijedi, igraci koji su bili klasa za sebe ali nisu igrali dugo u bayernu (basler) tako da se to ne moze pikati. evo onako na prvu loptu, bez puno razmisljanja da postavim idealnih 11.amerosm je napisao/la:Eh ovako volio bih od navijaca Bayerna cuti koga bi oni postavili u najboljih 11 svih vremena, posto je u Njemackoj to trenutno pitanje aktuelno u svakom klubu.
------------------------------Kahn
Schwarzenbeck------------Augenthaler------------------Lizarazu
---------------------------------------Beckenbauer
-------------------Effenberg
Scholl----------------------Matthäus-----------------------Rumenigge
------------------Müller-------------------Elber
lista za rezerve bi bila beskonacna
hoeness (jedan i drugi), breitner, meier, basler
ako bi se ipak trebalo mjesto naci za breitnera, moze se i ovako postaviti:
-----------------------------Oliver Kahn----------------------------
---------Klaus Augenthaler------Franz Beckenbauer---Bixente Lizarazu-----
----Paul Breitner---Stefan Effenberg---Lothar Matthäus--Mehmet Scholl-----
------------Giovanne Elber----Gerd Müller-----Karl-Heinz Rummenigge-----
pored legendi kluba, bivsih jugovica, cajkovskog i bobeka...idealni treneri ili oni koji su najvise postigli su bez sumnje general Otmar Hitzfeld i nenadmasni Udo Lattek.
u ovaj idealni elf, ako ostanu kod nas jos neko izvjesno vrijeme, bi zasigurno imali mjesta (barem u rezerve
Vom Jäger zum Gejagten
- Omerbavarac
- Kontakt:
Leverkusen kiksao.

Sutra ABD po pobjedu i na prvo mjesto.

Sutra ABD po pobjedu i na prvo mjesto.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
prvo sam nagovjestio da ce bayer upravo protiv lokalnog rivala dozivjeti prvi poraz - fula
pa onda da ce vjerovatno uzeti tri boda protiv kologne - fula
desilo se nesto izmedju - ja zadovoljan
sretan bayi rodjendan (110, uhh, al' smo stari) i sutra ako Bog da (omiljena uzrecica naseg neutrala
) razbiti hamburg i konacno zasjesti na lidersku poziciju. 
pa onda da ce vjerovatno uzeti tri boda protiv kologne - fula
desilo se nesto izmedju - ja zadovoljan
sretan bayi rodjendan (110, uhh, al' smo stari) i sutra ako Bog da (omiljena uzrecica naseg neutrala
Vom Jäger zum Gejagten
Heh, sada sam još optimističniji da ćemo ako Bog da sutra dobiti Hamburg. Ovo je taj prilike da odemo na dva boda razlike, i sigurno ćemo ući još motiviraniji u utakmicu.
Salalalallalalalaal Fc . Bayern....
Salalalallalalalaal Fc . Bayern....
1.Kahn
2.Sagnol
3.Mateus
4.Bekenbauer
5.Andreas Brehme
6.Ballack
7.Effenberg
8.Scholl
9.Salihamidžić
10.Muller
11.Elber
2.Sagnol
3.Mateus
4.Bekenbauer
5.Andreas Brehme
6.Ballack
7.Effenberg
8.Scholl
9.Salihamidžić
10.Muller
11.Elber
Jedno je sigurno a to je Kahn na golu, a sad ostalo jako je tesko bilo je tu odlicnih starih igraca : Rummenige,Elber,Matheus,Beckenbauer,Efenberg,Klinsman,Scholl,Lizarazu,Sanyol,Makay,Maier,Hones,Muller itd itd ...
Od ovih sad bi izdvojio Riberya i Lahma.Ma da nije isto sad i prije sada je igra dosta napredovala vise se trci ne kao prije ...
Sutra tri boda i prvi da budemo aBd
BAYERN SRETAN TI 110 RODJENDAN
Od ovih sad bi izdvojio Riberya i Lahma.Ma da nije isto sad i prije sada je igra dosta napredovala vise se trci ne kao prije ...
Sutra tri boda i prvi da budemo aBd
BAYERN SRETAN TI 110 RODJENDAN
evo da se i ja javim (docekao kiks guzena
)sutra moramo dobit veoma oslabljeni HSV koji nema spic igraca iako mi se to nesvidja bolje je vidjet lijep fudbal nego se nadat necijoj povredi a za najboljih 11 je stvarno tesko izabrat samo tu mora bit Mehmet Scholl jer to mi je najdrazi igrac svih vremena 
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Vidim vecina Vas tu nestavlja Breitnera i Seppa Maier sto je meni bas cudno. Svaka cast Kahnu za mene je najbolji golman na svijetu bio u svoje vrijeme, ali Sepp je ipak bio bolji golman od njega po mom misljenju. Evo mojih idealnih 11:
-----------------------------------Maier---------------------------------
Schwarzenbeck--------Auge--------------Kaiser-------------Breitner
----------------------------------Loddar----------------------------------
---------------------Effenberg-------------Scholl------------------------
----------------------Elber------Mueller----Rummenige----------------
Sto se tice sutrasnje utakmice mislim da dobijate utakmicu bez problema, i bit ce jedno 3-0 u vasu korist. Mi smo ostali bez napada i ne vjerujem da je Torun toliko dobar da se moze nositi s odbranom Bayerna. Steta bilo bi odlicno da se ova utakmica igrala u punim sastavima, no bit ce prilike za to narednih sezona. Kod nas su Petric, Jansen, RvN ostali u Hamburgu, Berg je krenuo za Minhen ali tesko da ce moci nastupiti u utakmici.
-----------------------------------Maier---------------------------------
Schwarzenbeck--------Auge--------------Kaiser-------------Breitner
----------------------------------Loddar----------------------------------
---------------------Effenberg-------------Scholl------------------------
----------------------Elber------Mueller----Rummenige----------------
Sto se tice sutrasnje utakmice mislim da dobijate utakmicu bez problema, i bit ce jedno 3-0 u vasu korist. Mi smo ostali bez napada i ne vjerujem da je Torun toliko dobar da se moze nositi s odbranom Bayerna. Steta bilo bi odlicno da se ova utakmica igrala u punim sastavima, no bit ce prilike za to narednih sezona. Kod nas su Petric, Jansen, RvN ostali u Hamburgu, Berg je krenuo za Minhen ali tesko da ce moci nastupiti u utakmici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.