Vjerovatno najlošiji dresovi u istoriji kluba.
Ne znam kako su mogli pristati na ovu lakrdiju od opreme.
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

ako se ne zajebajes sa ovim postom,evo jedna konstatacija na isti: ne seri...Saurman je napisao/la:
Najmoderniji i najbolji dosad, ja sam siguran da je tvoje mišljenje neviđena lakrdija, ali ko nas pita šta ćeš ti reći možemo uzeti zdravo za gotovo ili pustiti vodu pa da ona odnese to.Saurman je napisao/la:
Dobri, Allaha mi, ali bas...jahija je napisao/la:Najmoderniji i najbolji dosad, ja sam siguran da je tvoje mišljenje neviđena lakrdija, ali ko nas pita šta ćeš ti reći možemo uzeti zdravo za gotovo ili pustiti vodu pa da ona odnese to.Saurman je napisao/la:

Nek' ti imaš...Saurman je napisao/la:Kome su ovo dobri dresovi onda nema veze sa životom a kamo li za Željom.
ovo je domaca garnitura,bijeli gostujuca garnituraFaraonTM je napisao/la:Valjda su ovo treći dresovi, iskreno ni meni se nešto ne sviđaju. Prvenstveno zbog ove boje koja dominira...
Nemoj sr*at, pa ja sam vidio meščini i one plave dresove pa sam kontao da je plavi prvi, bijeli drugi a ovaj neki tamni treći. Vidim igraju ovim tamnim protiv Lovćena, pa kontam početak sezone pa predstavljaju treći dresarelinho je napisao/la:ovo je domaca garnitura,bijeli gostujuca garnituraFaraonTM je napisao/la:Valjda su ovo treći dresovi, iskreno ni meni se nešto ne sviđaju. Prvenstveno zbog ove boje koja dominira...

Dosao sam da tebi repliciram imbecilu...Jesi li dosao na forum da nadjes link i gledas najtrofejniji Klub u zemlji, majmuncicu...
Protiv lovcena nije bilo ovih brojeva naprijed mozda je do toga, a meni licno je ova bijela garnitura najljepsaFaraonTM je napisao/la:Nemoj sr*at, pa ja sam vidio meščini i one plave dresove pa sam kontao da je plavi prvi, bijeli drugi a ovaj neki tamni treći. Vidim igraju ovim tamnim protiv Lovćena, pa kontam početak sezone pa predstavljaju treći dresarelinho je napisao/la:ovo je domaca garnitura,bijeli gostujuca garnituraFaraonTM je napisao/la:Valjda su ovo treći dresovi, iskreno ni meni se nešto ne sviđaju. Prvenstveno zbog ove boje koja dominira...![]()
Ovaj dres na Zoli izgleda dosta ljepši nego što je uživo, barem meni.
Smijesan si, od sada te necu uzeti u razmatranje. Ne samo tebe, nego svakoga sa malim koeficijentom inteligencije.GangEvil je napisao/la:Dosao sam da tebi repliciram imbecilu...Jesi li dosao na forum da nadjes link i gledas najtrofejniji Klub u zemlji, majmuncicu...