Na vam, ovo tek večeras počinje jer ćemo haman Sancheza, Debuchya predstavit na istoj
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- frankqqqqq
- Kontakt:
Re: Arsenal
[youtube][/youtube]
Na vam, ovo tek večeras počinje jer ćemo haman Sancheza, Debuchya predstavit na istoj
Zadnja izmjena: frankqqqqq, dana/u 10 jul 2014, 12:37, ukupno mijenjano 1 put.
Evo, ali ima jos 11 sati do predstavljanjafrankqqqqq je napisao/la:Imal ko link za dresove
" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Veceras ce samo dresove predstaviti ne pojacanja pogotovo Alexisa...
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Alexis ce danas biti na mediciniskim pregledima, najvjerovatnije ce ga sutra predstaviti. Petak vazda bio dan za metak na Arsenalovoj stranici. 
sigurno su svratili u Bihać na medicinske...nedim93 je napisao/la:Koji put je na medicinskim ?
Treci ili cetvrti, evo ga danas opet u Londonu na medicinskim
http://www.mundodeportivo.com/20140710/ ... 74585.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.mundodeportivo.com/20140710/ ... 74585.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Jbg, ovo bbc kaze da je danas na medicinskim pregledima, il da su vec obavljeni ovog jutra..
Ma i Alexis i Debuchy su naši. Kakav početak ljeta.
gdje je BBC objavio ?QUARTERBACK je napisao/la:Jbg, ovo bbc kaze da je danas na medicinskim pregledima, il da su vec obavljeni ovog jutra..![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- OnlyUnited
- Kontakt:
Sanchez has landed in London ahead of his medical at Arsenal today. (Sky Sports)
- Ed Woodward for Prime Minister !
Ornstein... Taj je ziherasnedim93 je napisao/la:gdje je BBC objavio ?QUARTERBACK je napisao/la:Jbg, ovo bbc kaze da je danas na medicinskim pregledima, il da su vec obavljeni ovog jutra..![]()
- OnlyUnited
- Kontakt:
Guardian i Telegraph objavili, BBC (close to Sanchez singing) i na twiteru na TC izbacili ovo vezano za skysport..
- Ed Woodward for Prime Minister !
On kad nesto objavi u vezi Arsenala, onda je to 99,9% tacno.Dennis je napisao/la:Ornstein... Taj je ziherasnedim93 je napisao/la:gdje je BBC objavio ?QUARTERBACK je napisao/la:Jbg, ovo bbc kaze da je danas na medicinskim pregledima, il da su vec obavljeni ovog jutra..![]()
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
- QUARTERBACK
- Kontakt:
niko ko radi za sky il bbc nije ziheras.
ja vala ne sumnjam ni sekunde u oba transfera, wenger polako vraca moje povjerenje.. jos samo da krezu nogira iz postave i bice full.
ja vala ne sumnjam ni sekunde u oba transfera, wenger polako vraca moje povjerenje.. jos samo da krezu nogira iz postave i bice full.
Vedo, prije ce tebe mati istjerat iz kuce, nego Venger Artetu iz ekipe, nemoj se nadat bezveze...QUARTERBACK je napisao/la:niko ko radi za sky il bbc nije ziheras.![]()
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Meni bi odlazak Artete,znacio isto koliko i dolazak Sancheza i Mesuta zajedno!
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ahahah vala baš..bega_afc je napisao/la:Vedo, prije ce tebe mati istjerat iz kuce, nego Venger Artetu iz ekipe, nemoj se nadat bezveze...QUARTERBACK je napisao/la:niko ko radi za sky il bbc nije ziheras.![]()
evo corierre dello sport javlja da je prihvacena ponuda od fiorentine za artetu u iznosu €4M hahah hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Khedira odbio novi ugovor sa Real Madridom i zeli u Arsenal ali Wenger nema namjeru da mu dadne platu koju on hoce (150k sedmicno)
ništa od artetinog odlaska,on će rađe sjediti na klupi i kupiti lovu nego otići negdje drugdje i dobijati manje love
ništa od artetinog odlaska,on će rađe sjediti na klupi i kupiti lovu nego otići negdje drugdje i dobijati manje love
Ma dat cemo mi njima 4mil, samo nek ga noseQUARTERBACK je napisao/la:ahahah vala baš..bega_afc je napisao/la:Vedo, prije ce tebe mati istjerat iz kuce, nego Venger Artetu iz ekipe, nemoj se nadat bezveze...QUARTERBACK je napisao/la:niko ko radi za sky il bbc nije ziheras.![]()
ja vala ne sumnjam ni sekunde u oba transfera, wenger polako vraca moje povjerenje.. jos samo da krezu nogira iz postave i bice full.![]()
evo corierre dello sport javlja da je prihvacena ponuda od fiorentine za artetu u iznosu €4M hahah hajdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.