Doista se nisam htjeo uključiti u raspravu, ali ponukan nekim komentarima ovih vajnih poznavaoca košarke i sjajnih forumaša moram regirati...
Što više reći o dobrom treneru kakav je sigurno VV koji nas iz tekme u tekmu smara sa svojim Burellom, čovjekom koji ni kantu ne bi pogodio sa udaljenosti od preko 5metara. To nije ničija greška njego njegova, ja zasigurno ne utičem na njega u tom pogledu.
Što reći o tom VV koji dovede rakića i u meču u kojem je definitivno škripalo na pleyu me uvede ga ni sekundu u igri....
što reći o treneru koji jedini u regionu igra sa tri niska, pa nas svaka ekipa nadskaka, a da može i bolje potvrdi ulaskom i četvrtog niskog Đurasovića na poz 4, ma smiješno....., pa makar to bilo i od njega, NJV VV.
sad malo o Gečevskom i Zimiću.
Na podbacivanju, ga je Zima uzeo bez problema, zalijepio ga u šutu tokom meča, pored njega praktično nije dao koša Gečevski, sad se vjerojatno pitate kako je dao te poene?
jasno k'o dan , 4 trojke u poz kad nikoga nije bilo oko njega, a valjda je Ivanović trebao da ga čuva, a ne da trči oko Ivanova, Zima je za to vrijeme bio u reketu.
Kad je Zimić izašao, zadar je igru prebacio pod koš i ekspreno podigao prednost na 20 poena do kraja poluvremena.
Ništa se vi ne sekirajte za Zimića , ako mislite da Zimić nije za Kk Bosne, pišite peticiju, ja ću vas podržati i potpisati PRVI, nek' momak ode KONAČNO u ekipu koja će znati cijeniti njegove kvalitete, samo budite uvjereni da će to biti neka ekipa iz Španije,Italije ili Turske..., a ne Široki, Igokea, Vogošća, Slavija....