RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Dobre slike sa priprema samo ih malo.Nek samo rade i biti će to u dure.Usput draga RAja još jednom pohvale upravi za odličan prelazni rok i nešto me golica da nismo na pragu još jednog igrača,napadača?Otom potom šššš!!!

Samo je jedna riba- Pastrmka!!!
- pravnik1981
- Kontakt:
U koliko je sutra tekma sa Milicijom ??? 
S obzirom da je Pandurii dosta poznata rumunska ekipa, ako neko naleti na stream nek javi pa da nam pošalje.
Odakle sad Bekrić
Odakle sad Bekrić
- pravnik1981
- Kontakt:
Ma mahalske price vjerovatnoshaman7 je napisao/la:S obzirom da je Pandurii dosta poznata rumunska ekipa, ako neko naleti na stream nek javi pa da nam pošalje.
Odakle sad Bekrić
-
Crvenarmija
- Kontakt:
17:00pravnik1981 je napisao/la:U koliko je sutra tekma sa Milicijom ???
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
Znas li na kojem terenu?Crvenarmija je napisao/la:17:00pravnik1981 je napisao/la:U koliko je sutra tekma sa Milicijom ???
-
Crvenarmija
- Kontakt:
To ne znam.A i ovo sam pročitao na njihovoj stranici http://www.pandurii-tg-jiu.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;peace_an je napisao/la:Znas li na kojem terenu?Crvenarmija je napisao/la:17:00pravnik1981 je napisao/la:U koliko je sutra tekma sa Milicijom ???
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
- RockyMaivia
- Kontakt:
Daj nam centarfora,imamo ih dovoljno na sredini...BMV22 je napisao/la:RAja nije sigurno Bekrić![]()
StarMo nije skutorija...
Panduri- kazu u napadu im igra napadac naseg porijekla Rade Pendrek, zajeban pravo.
Pa mi svake godine odigramo vise Evropskih tekmi od ovih nasih ekipa sto izbore tu tzv Evropu.
Forza Velez!
Pa mi svake godine odigramo vise Evropskih tekmi od ovih nasih ekipa sto izbore tu tzv Evropu.
Forza Velez!
ne znam braco sto ne zavrsite ovog kajkuta, imate para stabilan ste klub lijepi mostar sve u svemu dobro bi vam doso sale bili bi rame uz rame sa nama za titulu al ono realno i iskreno....
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Hvala drug,pise u tom njihovom clanku Wiener Neudorf,valjda je to toCrvenarmija je napisao/la:To ne znam.A i ovo sam pročitao na njihovoj stranici http://www.pandurii-tg-jiu.ro/" onclick="window.open(this.href);return false;peace_an je napisao/la: Znas li na kojem terenu?
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ma kakvi drotovi,mi karamo.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
O kakvom se napadacu prica? Ako bi iko trebao znat to su @VELEZDOGROBA i @BMV22
Ako moze na PP.
Ako moze na PP.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Šta se dešava sa vama rođeni ? Više vas na temi o Vitezu nego na svojoj.. Ili je procvjetala neka ljubav davna zaboravljena ili po običaju smarate sve živo. Ili glumite vjersku miliciju po tuđim temama pa nešto naređujete bože saćuvaj šta se dešava sa vama..
- NeretvanskaPastrmka
- Kontakt:
Miki kad bi ti saljevali stravu ispo bi Veležov grb od olovamiki651 je napisao/la:Šta se dešava sa vama rođeni ? Više vas na temi o Vitezu nego na svojoj.. Ili je procvjetala neka ljubav davna zaboravljena ili po običaju smarate sve živo. Ili glumite vjersku miliciju po tuđim temama pa nešto naređujete bože saćuvaj šta se dešava sa vama..
UEFA TEAM RANKING 1989
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
43 Velez Mostar YUG 3.583
49 Hamburger SV Ger 3.500
51 AC Milan Ita 3.471
62 Napoli Ita 3.166
81 Sampdoria Ita 2.583
117 Olympique Marseille Fra 1.875
126 Manchester United Eng 1.500
143 Paris Saint-Germain Fra 1.250
Pa možda si u pravu prva ljubav zaborava nema.. Ko vas ne bi volio tako slatke tako tolerantne ama užitak je to.
Još kad nam titulu osigurate naravno da ste in u gradu.. do slijedećeg slučaja..
Još kad nam titulu osigurate naravno da ste in u gradu.. do slijedećeg slučaja..
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Stipu,nije bardo.NeretvanskaPastrmka je napisao/la: Miki kad bi ti saljevali stravu ispo bi Veležov grb od olova![]()
![]()
![]()
Bio mi je retard na ignore,ne znam kako ga opet mogu čitati,nešto sam syebao...a sada opet ide na ignore.
Pita tzv. navijač tzv. zrinskog šta mi radimo na temi viteza?WTF?
Robin UD modernog doba,zaštitnik slabijih.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
-
edgardavids
- Kontakt:
Bola miki kako te nije sramota raspravljat se s gosp. Pastrmkom kad te čovjek spušta u svakom postu, ja bi sam sebe banovo 
- SipakUlicar1922
- Kontakt:
Halo miki javi se tek kada savladate zabare iz Gabelemiki651 je napisao/la:Šta se dešava sa vama rođeni ? Više vas na temi o Vitezu nego na svojoj.. Ili je procvjetala neka ljubav davna zaboravljena ili po običaju smarate sve živo. Ili glumite vjersku miliciju po tuđim temama pa nešto naređujete bože saćuvaj šta se dešava sa vama..
Do tada jasta nego smo milicija kada smo broj 1 u gradu
Prkosni i Ponosni od 1922
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.