FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
kako ste dosadni vise ne mogu da vjerujem,ima onaj jedan link rtv uzivo rtcg koji nekima radi nekima ne,a nema nijedan drugi link **** ga vise
Jeste mutavi ljudi, nema linkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
da hoce lovcen dobiti kad link kriju 

i meni cijelu tekmu, ne trza nistaSenad_tm87 je napisao/la:Meni radi odlicno
Ma bmk i za njih i za vas al to je ono sto se zove balija, a ono sto su oni u vrapcicima vama pokazali naziva se fer i posteno.Zivio lijaBaIlProfessore je napisao/la:Taj pojam je objašnjen prilikom zadnjeg gostovanja Željezničara u onom hercegovačkom selu tzv. vrapčićima. Živiopao je napisao/la:Haha prava definicija pojma BALIJA.laki malo nervozan haha
Zadnja izmjena: pao, dana/u 10 jul 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Jesi ti dobar ?elansa je napisao/la:da hoce lovcen dobiti kad link kriju
Vi kojima radi ovaj rtvuzivo link, je l' vam instaliran AdBlock ?
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 10 jul 2014, 18:15, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ne raspravljaj se sa navijačem manjeg kluba iz predgrada mostara.IlProfessore je napisao/la:Taj pojam je objašnjen prilikom zadnjeg gostovanja Željezničara u onom hercegovačkom selu tzv. vrapčićima. Živiopao je napisao/la:Haha prava definicija pojma BALIJA.laki malo nervozan haha
sad me interesuje koga ima vise na tribina i ko zvizdi, crnogorci svojima ili manijaci svojimaPočeli su prvi zvižduci navijača Lovćena. Domaći navijači očito nisu zadovoljni partijom svojih ljubimaca.

Nije mi jasno sta imaju crnogorci zvizdati, sve nek ljube ovih 0:0
moze li link na pp 

Evo prenijet cemo imDzanelemi je napisao/la:sad me interesuje koga ima vise na tribina i ko zvizdi, crnogorci svojima ili manijaci svojimaPočeli su prvi zvižduci navijača Lovćena. Domaći navijači očito nisu zadovoljni partijom svojih ljubimaca.![]()
Nije mi jasno sta imaju crnogorci zvizdati, sve nek ljube ovih 0:0
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Evo link, http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;elansa je napisao/la:da hoce lovcen dobiti kad link kriju
Jedino ovaj ima, par sličnih ali nijdan ne radi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
- elninho_resTO
- Kontakt:
TMovac je napisao/la:bagrcavi je napisao/la:Ima li iko link da pošalje na pm?
"DON'T HATE THE PLAYER, HATE THE GAME"
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
"BEEN THERE WON THAT"
Walk on, walk ooon with hope in your heart and you'll never walk alone, YOU'LL NEVER WALK ALONE
Dokazani glupan terabajt haha.terabajt je napisao/la:Ne raspravljaj se sa navijačem manjeg kluba iz predgrada mostara.IlProfessore je napisao/la:Taj pojam je objašnjen prilikom zadnjeg gostovanja Željezničara u onom hercegovačkom selu tzv. vrapčićima. Živiopao je napisao/la:Haha prava definicija pojma BALIJA.laki malo nervozan haha
- fanatic1991
- Kontakt:
ja nemam adblockanonimni je napisao/la:Jesi ti dobar ?elansa je napisao/la:da hoce lovcen dobiti kad link kriju

I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Kako ulazis u njega?Unofficialpage je napisao/la:Evo link, http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;elansa je napisao/la:da hoce lovcen dobiti kad link kriju
Jedino ovaj ima, par sličnih ali nijdan ne radi.
Preko kojeg browsera gledas?
Veoma lose... Nemamo zavrsni pas... Ovaj Nedo se trosi bez veze, a kada treba nesto sa loptom uraditi, nista ne moze. Jamak pod hitno u igru.
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
po statistici su tu negdje bara-bara, s obzirom na igraca vise...oskudno, oskudno :S

★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Roger Federer
Borac Banjaluka
NEW JERSEY Nets
" ?
★★★★★★★★★★
Mislio sam da može biti i do toga, al' nije, blokiram ga, al' opet neće, neće ni kad radi, a da ga skroz izbrišem neću jafanatic1991 je napisao/la:ja nemam adblockradi za sada solidno

Dajte ako ko ima neki treći link na PP, molim vas

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Ja sam izbrisao AdBlock pa mi opet nije radio.anonimni je napisao/la:Jesi ti dobar ?elansa je napisao/la:da hoce lovcen dobiti kad link kriju
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Lose,lose,lose..Samo to covjek moze reci nakon 1 pol..Bezidejna igra poprilicno..Tomic fuli strasnu priliku
Turkovic i Sadikovic najlosiji,mada ni ostali nisu daleko odmakli.. Valjda bude bolje u drugom poluvremenu,imamo i tog igraca vise,mora se to iskoristiti..
Jedina svijetla tacka generalno na ovoj utakmici su nasi navijaci,svaka im cast
P.S.Ne znam fakat kako je ovaj stadio dobio licencu,bar ovako gledajuci preko tv-a
Mene podsjeca na Otoku neodoljivo 

Jedina svijetla tacka generalno na ovoj utakmici su nasi navijaci,svaka im cast

P.S.Ne znam fakat kako je ovaj stadio dobio licencu,bar ovako gledajuci preko tv-a

Zadnja izmjena: Rios, dana/u 10 jul 2014, 18:22, ukupno mijenjano 1 put.
Zeljeznicar za zivot cijeli !!
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, ristagrad, samoFKS i 39 gostiju.