preko chroma ali ne gledam, ne radi miDzoleZeljo je napisao/la:Kako ulazis u njega?Unofficialpage je napisao/la:Evo link, http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;elansa je napisao/la:da hoce lovcen dobiti kad link kriju
Jedino ovaj ima, par sličnih ali nijdan ne radi.
Preko kojeg browsera gledas?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Tesko ce Zeljo sa ovakvom igrom postici taj gol iako ima igraca vise...tanko bgm 
je li prob'o ko ono sto mu promijeni ip adresu i prepoznaje pc iz lupam Amerike,Azije hoce li tako raditi?
1946
- RockyMaivia
- Kontakt:
...I kmece 3 mjeseca nakon togaIlProfessore je napisao/la:Taj pojam je objašnjen prilikom zadnjeg gostovanja Željezničara u onom hercegovačkom selu tzv. vrapčićima. Živiopao je napisao/la:Haha prava definicija pojma BALIJA.laki malo nervozan haha
StarMo nije skutorija...
Ma kakav Željo ove sezone ih ceka sredina tabele u Premier ligi
, a bojim se da ih Lovcen ne izbaci

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

Kako se mijenja taj IP?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
FK Željezničar
Bogdanović nazad za sada solidan, treba malo jače krenuti na gol da ga zabijemo.
Radio link do pred kraj poluvremena odlično i poče kočiti i gotovo. Sad malo, malo šteka.
Radio link do pred kraj poluvremena odlično i poče kočiti i gotovo. Sad malo, malo šteka.
Plavo je srce u meni!
FKŽ 1921 🔵⚪
FKŽ 1921 🔵⚪
hahahaahahaANTIFA ! je napisao/la:Ma kakav Željo ove sezone ih ceka sredina tabele u Premier ligi, a bojim se da ih Lovcen ne izbaci
![]()
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Sad ce se ovi povuci i pokusati se odbraniti 45 min a na penalima svakako igra sreca.
Znači 100% ništa, jbg...FaraonTM je napisao/la:Ja sam izbrisao AdBlock pa mi opet nije radio.
Hvala BHT-u (i televiziji i telekom operateru), više ni pretplata ni fiksni telefon nisu dovoljni, sad ili sve moraš uzeti ili ništa
Za IP samo kucaj proxy u Google ili jednostavnije otiđi na hidemyass.com i kopiraj link koji nama ne radi u prostor na dnu (piše iznad toga free proxy), al' ti neće raditi vjerovatno (bar meni nije), a + je i htio neki pop-up otvoriti i još pokoji tab
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- RockyMaivia
- Kontakt:
ANTIFA ! je napisao/la:Ma kakav Željo ove sezone ih ceka sredina tabele u Premier ligi, a bojim se da ih Lovcen ne izbaci
![]()
StarMo nije skutorija...
-
Amar TM'87
- Kontakt:
Los zeljo
Nikad nismo znali igrat protiv bunkera a lovcen se brani svim silama.kako su ostali bez igraca.
Ovaj sto spominje zvizduke ne znam jel hoce da provocira ili? Niko nije zvizdao..
Za kraj: zemljo tisucljetna odjekivala stadionom, neke stvari se ne mogu kupiti novcem.
Komentator je najbolji idu momci sa zastavama, kaze lik neki dolaze sa plaze sa peskirima hahahaha
Nikad nismo znali igrat protiv bunkera a lovcen se brani svim silama.kako su ostali bez igraca.
Ovaj sto spominje zvizduke ne znam jel hoce da provocira ili? Niko nije zvizdao..
Za kraj: zemljo tisucljetna odjekivala stadionom, neke stvari se ne mogu kupiti novcem.
Komentator je najbolji idu momci sa zastavama, kaze lik neki dolaze sa plaze sa peskirima hahahaha
ovim iz telecoma želim da da im djeca rukama pričaju a rak kostiju da imaju amin!
DRUG NEBI TI PUNCA
pa imaju i produzeciterabajt je napisao/la:Sad ce se ovi povuci i pokusati se odbraniti 45 min a na penalima svakako igra sreca.
Ovi sto im radi link, neka naprave stream za 2. poluvrijeme
Sreca pa je Ojler mlad umro...
Ako su blokirane naše IP adrese, probajte instalirati Tor pa gledati preko njega.
bagrcavi je napisao/la:ovim iz telecoma želim da da im djeca rukama pričaju a rak kostiju da imaju amin!
1946
- fanatic1991
- Kontakt:
Bili su bolji u prvih 15 minuta...nakon crvenog smo imali inicijativu...trebali bi zabiti do kraja 
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?