FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Jeli samo meni ili više ni radio ne radi?
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
MrWhite je napisao/la:Ovi sto im radi link, neka naprave stream za 2. poluvrijeme

Meni radio još radi, al' TV neAdviser je napisao/la:Jeli samo meni ili više ni radio ne radi?
Zadnja izmjena: anonimni, dana/u 10 jul 2014, 18:27, ukupno mijenjano 1 put.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
-
- Kontakt:
Ako se pojavi Cannot load M3U8… kliknite nekoliko puta na to upozorenje
KLIKAM.....
KLIKAM.....
- streetfootball
- Kontakt:
Sta svi daj u inbox link,ko ima nek da na temu,al' ocigledno nema linkova,tako da... 

Forza Zeljo le!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Protiv koga vi ono igrate u Ligi prvaka skakanja laste?ANTIFA ! je napisao/la:Ma kakav Željo ove sezone ih ceka sredina tabele u Premier ligi, a bojim se da ih Lovcen ne izbaci
![]()
Evo vam link
http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve gradska raja a internet za vas svjetsko cudo
,i ovi papci kao samo ljubomorno cuvaju samo za sebe.Citaj dobro sta pise kada budes pokretao streem,moras vise puta kliktati.
http://www.rtvuzivo.com/rtcg-2-podgorica/" onclick="window.open(this.href);return false;
Sve gradska raja a internet za vas svjetsko cudo

RockyMaivia je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:Ma kakav Željo ove sezone ih ceka sredina tabele u Premier ligi, a bojim se da ih Lovcen ne izbaci
![]()
![]()
![]()
Znas kako kazu ko se zadnji smije najsladje se smije

MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !
- RobertoBaggio
- Kontakt:
Prvo, nemam nikakav link, gledam preko te famozne MojeTV, nekidan uveo, dosadilo mi tražiti linkove naokolo.
Zasad loša utakmica, lošija od one s Koševa.
Prije crvenog kartona, Lovćen otvorio bolje, nešta pritiskali, prijetili iz prekida. Onda im taj igrač blago rečeno napravi nesvakidašnju glupost. Poslije toga, malo-pomalo, mi smo bolji, ali daleko od toga da smo dobri. Imali smo tu baš dobru šansu Tomića. Sam izašao pred golmana, sa desetak metara, ali pomalo iskosa, s lijeve strane. Mogao je i dodati u sredinu, bio je tamo Turković ako se ne varam. Mimo toga, tanko, skoro ništa. Crnogorci se sve više povlače, mi ih davimo nekakvim dodavanjima predaleko od gola. Često je slika: mi se dodajemo na centru, a Crnogorci svi iza lopte.
Zasad loša utakmica, lošija od one s Koševa.
Prije crvenog kartona, Lovćen otvorio bolje, nešta pritiskali, prijetili iz prekida. Onda im taj igrač blago rečeno napravi nesvakidašnju glupost. Poslije toga, malo-pomalo, mi smo bolji, ali daleko od toga da smo dobri. Imali smo tu baš dobru šansu Tomića. Sam izašao pred golmana, sa desetak metara, ali pomalo iskosa, s lijeve strane. Mogao je i dodati u sredinu, bio je tamo Turković ako se ne varam. Mimo toga, tanko, skoro ništa. Crnogorci se sve više povlače, mi ih davimo nekakvim dodavanjima predaleko od gola. Često je slika: mi se dodajemo na centru, a Crnogorci svi iza lopte.
FK Željezničar 1921
Za nadati se da ce biti ok jer ako s igracem vise ne prodjete onda bash hebi ga, Evo link od radija mozda nekom valja radi za 10. http://tunein.com/radio/RTCG-TV-s71793/" onclick="window.open(this.href);return false; sretno komsije
- 1988risha
- Kontakt:
Lovćen napada ko Costa Rica,a brani se ko Iran...
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Imaju i produžeci.terabajt je napisao/la:Sad ce se ovi povuci i pokusati se odbraniti 45 min a na penalima svakako igra sreca.
Čitaj ti šta mi pišemo, evo ja čitavo poluvrijeme klikam ne bi li se ukazao stream, al' ništa, daj nešto što radi, a ne 4161654189 puta postavljen stream koji radi max. 10% ljudiFKR je napisao/la:Evo vam link
Sve gradska raja a internet za vas svjetsko cudo,i ovi papci kao samo ljubomorno cuvaju samo za sebe.Citaj dobro sta pise kada budes pokretao streem,moras vise puta kliktati.
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- RockyMaivia
- Kontakt:
Lovci na tituluANTIFA ! je napisao/la:RockyMaivia je napisao/la:ANTIFA ! je napisao/la:Ma kakav Željo ove sezone ih ceka sredina tabele u Premier ligi, a bojim se da ih Lovcen ne izbaci
![]()
![]()
![]()
Znas kako kazu ko se zadnji smije najsladje se smije

StarMo nije skutorija...
Misliš.amko27 je napisao/la:pa imaju i produzeciterabajt je napisao/la:Sad ce se ovi povuci i pokusati se odbraniti 45 min a na penalima svakako igra sreca.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Hajde proradi, proradio dabogda 
Da Bog da ovi iz BH Telecoma kad budu sabirali račune stalno ovo pisalo Cannot load M3U8

Da Bog da ovi iz BH Telecoma kad budu sabirali račune stalno ovo pisalo Cannot load M3U8
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hvala, onaj mi stao, više ne radi. Je... ti Crnu Goru, ko da u Zimbabveu igramo ...pitarSA je napisao/la:Za nadati se da ce biti ok jer ako s igracem vise ne prodjete onda bash hebi ga, Evo link od radija mozda nekom valja radi za 10. http://tunein.com/radio/RTCG-TV-s71793/" onclick="window.open(this.href);return false; sretno komsije

Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
prvi put u 12 godina da nemogu da nadzem stream
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- streetfootball
- Kontakt:
Oj bem ti tekstualni prijenos! Evo nam Jamaka 

Zadnja izmjena: streetfootball, dana/u 10 jul 2014, 18:34, ukupno mijenjano 3 puta.
Forza Zeljo le!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Boca Juniors!!
David Luiz!!!!
Trenutno korisnika/ca: rimljanin90, ristagrad i 38 gostiju.