Ama čovječe zagaduješ tuđe teme. Oladi.tepsija je napisao/la:S kim ti pričaš?
Nađi djevojku,previše me pratiš
Vidiš da se znaš izražavati kako treba , baš lijepo odgojeno dijete, tako treba...postao si čak i uviđajna osoba, počeo se da kontaš za koga se u Vitezu živi i navija...rodio ga tajo njegov. I još nešto , nisam ja bolan nacionalista, evo... ja bi npr.volio da smo mi svi iste nacije ... pa da svi fino skupa idemo nedjeljom na misu!tepsija je napisao/la:Bok bili tiću
Hhahahaha nasmija meZoom088 je napisao/la:
Vidim na fotkama počela se i navijačka skupina formirati. Za sada nabrojah 14, s istim brojem u prosjeku godina.
Lijepo, lijepo
Ima u Vitezu i navijača Želje i Sarajeva.Dva naroda žive u tom gradu.GixUltras1947 je napisao/la:Hhahahaha nasmija meZoom088 je napisao/la:
Vidim na fotkama počela se i navijačka skupina formirati. Za sada nabrojah 14, s istim brojem u prosjeku godina.
Lijepo, lijepo. Nabrojah ti 14,istina ali i ti si neki maloumnik kao i ovi tvoji. Iako mi je draži Dinamo u Vitezu se navija za 2 kluba, Hajduk i Vitez. Očito nisi upoznat sa tom situacijom.
Vitezovi su počeli lagano djelovati od 2008 za tvoju informaciju. I ja sam na toj slici i svi imaju više od 18 g. možda ovi manji su dio podmladka. Iskreno i mi smobili razočarani što je ovako mali broj došao navijati al više nas je od RA na prošloj utakmici. Kada liga počne vidjet ćeš pravo licepozz
https://www.facebook.com/pages/Vitezovi ... e=bookmark" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Naravno da ima ali gledaj na većinuRealist je napisao/la:Ima u Vitezu i navijača Želje i Sarajeva.Dva naroda žive u tom gradu.GixUltras1947 je napisao/la:Hhahahaha nasmija meZoom088 je napisao/la:
Lijepo, lijepo. Nabrojah ti 14,istina ali i ti si neki maloumnik kao i ovi tvoji. Iako mi je draži Dinamo u Vitezu se navija za 2 kluba, Hajduk i Vitez. Očito nisi upoznat sa tom situacijom.
Vitezovi su počeli lagano djelovati od 2008 za tvoju informaciju. I ja sam na toj slici i svi imaju više od 18 g. možda ovi manji su dio podmladka. Iskreno i mi smo bili razočarani što je ovako mali broj došao navijati al više nas je od RA na prošloj utakmici. Kada liga počne vidjet ćeš pravo licepozz
https://www.facebook.com/pages/Vitezovi ... e=bookmark" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Đe si MatO bogati?Dobra ti fora,prava momačka,**** te pitahajdukovac je napisao/la:Djesi tevsija **** te pita
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.