FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
Hannibal36
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Za očekivati je da će Kallasi uskoro biti okarakterisan kao radikalni islamista ili ti ga vehabija 
http://sportsport.ba/bh_fudbal/fudbaler ... evo/135557" onclick="window.open(this.href);return false; 
Hannibal36 je napisao/la:Za očekivati je da će Kallasi uskoro biti okarakterisan kao radikalni islamista ili ti ga vehabija
svaka čast za dovodjenje Cardiffa u Sarajevo 
Haugesund - Airbus 7 min 1-0 pa skoro i zvanično ćemo igrati protiv Norvežana. 
btw:
14 min 1-1
Da li će otići na produžetke

btw:
14 min 1-1
Da li će otići na produžetke
SRETAN BROJ - 1725
ma na klupi im ona 7mica ba mada sam rekao da su losi nije ni cudo sto su jedva bod na welsu izvukli taraba od ekipe
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
To je ovaj: Gytkjaer C. lik je Danac. Kako je krenulo ova dva kluba će se boriti do zadnje minute ko će proći dalje da bi igrali s velikanom.Rule_hz je napisao/la:ma na klupi im ona 7mica ba mada sam rekao da su losi nije ni cudo sto su jedva bod na welsu izvukli taraba od ekipe
Znači amidža će 17 jula biti prisutan na Hasetu
SRETAN BROJ - 1725
Pa sestre mi na ovom klipu Kalasi jede loptu, 'nači žvače. Pojačanje
Kalaš Ahmo! 
da!pitic je napisao/la:To je ovaj: Gytkjaer C. lik je Danac. Kako je krenulo ova dva kluba će se boriti do zadnje minute ko će proći dalje da bi igrali s velikanom.Rule_hz je napisao/la:ma na klupi im ona 7mica ba mada sam rekao da su losi nije ni cudo sto su jedva bod na welsu izvukli taraba od ekipe
Znači amidža će 17 jula biti prisutan na Hasetu
a uskoro ce i promocija te tekme (tj danas cim vide s kim igramo)
Ocekujem strasnu posjetu na hasetu!
Kalaš AhmoOdStruke je napisao/la:Pa sestre mi na ovom klipu Kalasi jede loptu, 'nači žvače. PojačanjeKalaš Ahmo!
1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Joj da je se uslikat sa amidzom, mogu umrijet odma vala.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Od strašne posjete nema ništa, kad u utakmici u kojoj nakon sedam godina dižeš trofej dođe tričavih 10 hiljada, ne vjerujem da će ni protiv nekih "anonimusa" sa sjevera biti bolja posjeta.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Kad skontas poplave, pa se tekma odgadjala sam Bog zna koliko puta, i na kraju petak u 5 sati termin bio, i onih 10 000 je bila odlicna posjeta,dok sad tek sezona pocinje, imamo velika ocekivanja, amidza dolazi svi preduslovi su ispunjeni da bude minimum 15 miljahilmo je napisao/la:Od strašne posjete nema ništa, kad u utakmici u kojoj nakon sedam godina dižeš trofej dođe tričavih 10 hiljada, ne vjerujem da će ni protiv nekih "anonimusa" sa sjevera biti bolja posjeta.
PS. u evropi smo imali daleko bolje posjete nego li na derbijima tako da vjerujem da ce i sad biti odlicna posjeta
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 10 jul 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Imamo sedam dana da pustimo brcice.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj da je se uslikat sa amidzom, mogu umrijet odma vala.
Utrpati dres naravno.
Zadnja izmjena: Head, dana/u 10 jul 2014, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
1946
Mnogo smo bre jaki
Ja imam problem kako god da sastavim prvih 11 imam osjećaj da mi je bolji na klupi ostaomirzatele je napisao/la:Mnogo smo bre jaki
Stojčev ih je na vrijeme pustioHead je napisao/la:Imamo sedam dana da pustimo brcice.Sarajlijc@ je napisao/la:Joj da je se uslikat sa amidzom, mogu umrijet odma vala.![]()
Utrpati dres naravno.
SRETAN BROJ - 1725
hilmo...hilmo je napisao/la:Od strašne posjete nema ništa, kad u utakmici u kojoj nakon sedam godina dižeš trofej dođe tričavih 10 hiljada, ne vjerujem da će ni protiv nekih "anonimusa" sa sjevera biti bolja posjeta.
ta tekma je kasnila 15 dana, poplave bile ljudi su potrosili jako puno para na donacije, petak u 5 sati , ljudi rade ili su tek s posla... i dodje ti preko 10 000 ljudi
Zamisli da je bila subota u 8 navecer, bez poplava i bez svih odgađanja i problema
Naravno i to je imalo uticaja na posjetu.rammstein je napisao/la:hilmo...hilmo je napisao/la:Od strašne posjete nema ništa, kad u utakmici u kojoj nakon sedam godina dižeš trofej dođe tričavih 10 hiljada, ne vjerujem da će ni protiv nekih "anonimusa" sa sjevera biti bolja posjeta.
ta tekma je kasnila 15 dana, poplave bile ljudi su potrosili jako puno para na donacije, petak u 5 sati , ljudi rade ili su tek s posla... i dodje ti preko 10 000 ljudi
Zamisli da je bila subota u 8 navecer, bez poplava i bez svih odgađanja i problema
Kolika će po tvome mišeljenju biti posjeta u 2 pretkolu
SRETAN BROJ - 1725
Trenutno korisnika/ca: boki86, bosnas_, trunks1946 i 25 gostiju.