FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Evo Memija usao umjesto Colica...
Samo gurat djecu nek igraju sto vise i iskustvo tu dolazi u ovakvim bitnim tekmama..
Samo gurat djecu nek igraju sto vise i iskustvo tu dolazi u ovakvim bitnim tekmama..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- IlProfessore
- Kontakt:
Sa pobjednikom meča Metalurg Skoplje-UE Santa Coloma (Andora), a s obzirom da su makedonci dobili u prvoj 3:0 tu je sve gotovo. Samo me zanima gdje se igra prva utakmica, u Skoplju ili ovdje?Consigliere je napisao/la:Ako se ovo prodje, a proci ce se... s kim u slijdecem kolu?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- kenan_tm87
- Kontakt:
Bitno je pobijediti i ne primiti gol do kraja zbog koeficijenta.
Da.kenan_tm87 je napisao/la:Prva je u gostima koliko se sjecam a prvu pitari igraju kuci...
SRETAN BROJ - 1725
ako nisu nista mjenjali onda igramo prvu u SkopljuIlProfessore je napisao/la:Sa pobjednikom meča Metalurg Skoplje-UE Santa Coloma (Andora), a s obzirom da su makedonci dobili u prvoj 3:0 tu je sve gotovo. Samo me zanima gdje se igra prva utakmica, u Skoplju ili ovdje?Consigliere je napisao/la:Ako se ovo prodje, a proci ce se... s kim u slijdecem kolu?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
sad Bekrića dovesti odmah sutra !
uefa nam je promijenila ovaj raspored zbog crnogoraca sto smo morali sad s njima igrati kuci zato sad sa makedoncima cemo prvu tamo igratikenan_tm87 je napisao/la:Prva je u gostima koliko se sjecam a prvu pitari igraju kuci...

- Ljiljani87
- Kontakt:
Tako je.kenan_tm87 je napisao/la:Prva je u gostima koliko se sjecam a prvu pitari igraju kuci...
1921 !
05.06.1998
05.06.1998
- kenan_tm87
- Kontakt:
Dobicemo sad jos 130.000 eura, bice para i za Bekrica i da se Selimovicu da koja marka da kupi sebi hot dog...
FORZA ZELJO
Nesto ne vidim pitara ni mostaraca na temi samo ovaj tuzlak cestitao , svaka cast.
Slazem se ..odmah bekrica dovesti
i bilo bi dobro jos jednog napadaca 

- primasquadra
- Kontakt:
svaka čast na prolazu .nije provokacija ali došlo vrijeme da se radujemo i prolazu 1. pretkola EL , tone BH nogomet ...terabajt je napisao/la:Nesto ne vidim pitara ni mostaraca na temi samo ovaj tuzlak cestitao , svaka cast.
Bekrića i Kajkuta
mada bi po meni, bilo bolje srediti odbranu, ne znam, ova sadašnja mi i ne ulijeva neko samopouzdanje, sorry

mada bi po meni, bilo bolje srediti odbranu, ne znam, ova sadašnja mi i ne ulijeva neko samopouzdanje, sorry

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Odmah idući četvrtak igramo protiv Metalurga?
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
zabi ga Nedo al sudija svirao ofsajd
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
DaFaraonTM je napisao/la:Odmah idući četvrtak igramo protiv Metalurga?
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
Poranili ste, pare se odmah ne dobijaju! Nećemo ih vidjeti do sljedeće godine.
daFaraonTM je napisao/la:Odmah idući četvrtak igramo protiv Metalurga?
Zadnja izmjena: Adviser, dana/u 10 jul 2014, 19:13, ukupno mijenjano 1 put.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
DAFaraonTM je napisao/la:Odmah idući četvrtak igramo protiv Metalurga?
Evo dao Nedo prvi gol, al' se ne pika 

Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.