FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
17 se igra i to u gostima prva..24.revanš na lavoru
ZATO SADA SKUPLJATE LOVU,INVAZIJA CE BITI JER CE BITI I ORGANIZOVANO..
Željo do groba..
ZATO SADA SKUPLJATE LOVU,INVAZIJA CE BITI JER CE BITI I ORGANIZOVANO..
Željo do groba..
19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
Ovaj Metalurg zavrsio na 3 mjestu proteklu sezonu s 3 boda zaostatka za Rabotnickim. Tim za ovu sezonu cine sve igraci iz Makedonije(ako koga u medjuvremenu ne dovedu). Za njih je nastupao ovaj Mitrevski sto je dosao u SarajevoIlProfessore je napisao/la:Sa pobjednikom meča Metalurg Skoplje-UE Santa Coloma (Andora), a s obzirom da su makedonci dobili u prvoj 3:0 tu je sve gotovo. Samo me zanima gdje se igra prva utakmica, u Skoplju ili ovdje?Consigliere je napisao/la:Ako se ovo prodje, a proci ce se... s kim u slijdecem kolu?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma bit ce odbrana dobra..ima i onaj kosoric kazu mogao bi odmah uletiti medju prvih 11
a kajkut citam trenira sa borcem...a gdje su sad pesimisti..kazu podmladjivanje a u igri memija(1996),sadikovic(1995),bajic(1994)..polako al djeca uzimaju mjesto u prvih 11 
Dobro je, sad će to brzo 
Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
daleko je ova odbrana od onog što smo nekad imalikenan_tm87 je napisao/la:Pa doveli smo stopera (Kosoric), mislim da vise ne treba jer tu imamo i Hasanovica za ne daj Boze i imamo dobre bekove, po 2 na obje strane... Treba nam lijevo krilo, dobar play i napadac jos jedan i bice to super ekipa...ZahaKING je napisao/la:Bekrića i Kajkuta![]()
mada bi po meni, bilo bolje srediti odbranu, ne znam, ova sadašnja mi i ne ulijeva neko samopouzdanje, sorry
Adviser, koga boli k. kad se dobijaju kad cemo ih sigurno dobiti...
Ja tog Kosorića i ne znam, osim na videu
još kad vi koji vidite sliku kažete da odbrana samo fura "izbij-nabij" fazon, onda ga jbi
Bez dlake na jeziku dok su cure depilirane.
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
More lijepih rozih p..., ali fali im sitnica, to što ima samo jedna, pa je moga k.... vrijedna! :D
Uvijek se na nama kola lome, moramo skidati prokletstvo protiv crnogorskih klubova...

Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...
Samo što dalje od Crne Gore, valjda će Makedonci imati stream.
ALi mislim da ću tu utakmicu sa stadiona gledati.
Dževad (Džemal) Begić - Đilda 25.09.1966. - 11.07.1992.
nakon grbalja,niksica,zete prvi smo iz bosne koji su prosli crnogorce, zalosno.
Vise se oni bore nego stari, zeljni igre, zeljni dokazivanja.. Cestitam na prolazuarma je napisao/la:Ma bit ce odbrana dobra..ima i onaj kosoric kazu mogao bi odmah uletiti medju prvih 11a kajkut citam trenira sa borcem...a gdje su sad pesimisti..kazu podmladjivanje a u igri memija(1996),sadikovic(1995),bajic(1994)..polako al djeca uzimaju mjesto u prvih 11
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Sa igračem više preko 60 min , žalosno bi bilo da nisteterabajt je napisao/la:nakon grbalja,niksica,zete prvi smo iz bosne koji su prosli crnogorce, zalosno.
Ja nisam poseban. Običan čovjek sa običnim mislima. Vodim običan život. Nema spomenika koji je posvećen meni i moje će ime biti zaboravljeno. Ali u jednoj stvari sam uspio. Volio sam svoj klub svim srcem i dušom, a za mene to je uvijek bilo dovoljno.
- kenan_tm87
- Kontakt:
- IlProfessore
- Kontakt:
Čitao sam negdje da je bila velika čistka u ekipi, da im je otišlo dosta standardnih prvotimaca i da nikako nisu uigrani i baš sam se obradovao.. a onda sam na kraju shvatio da smo i mi takvi i da će to biti bara-bara, Bog zna, al' optimista sam. A sad ozbiljno, pokušajte skupiti lovu za mkd, sa svim troškovima ne bi trebalo izaći preko 100KM, potrudite se i vi da budete dio Željine evropske priče.Schwarz je napisao/la:Ovaj Metalurg zavrsio na 3 mjestu proteklu sezonu s 3 boda zaostatka za Rabotnickim. Tim za ovu sezonu cine sve igraci iz Makedonije(ako koga u medjuvremenu ne dovedu). Za njih je nastupao ovaj Mitrevski sto je dosao u SarajevoIlProfessore je napisao/la:Sa pobjednikom meča Metalurg Skoplje-UE Santa Coloma (Andora), a s obzirom da su makedonci dobili u prvoj 3:0 tu je sve gotovo. Samo me zanima gdje se igra prva utakmica, u Skoplju ili ovdje?Consigliere je napisao/la:Ako se ovo prodje, a proci ce se... s kim u slijdecem kolu?
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
ulazimo u historiji kao prvi klub koji je izbacio neki crnogorski tim 
- streetfootball
- Kontakt:
Uvijek ce se naci opravdanje, samo mogu reci tjesi se time.GameFKS je napisao/la:Sa igračem više preko 60 min , žalosno bi bilo da nisteterabajt je napisao/la:nakon grbalja,niksica,zete prvi smo iz bosne koji su prosli crnogorce, zalosno.
- Crni gavran
- Kontakt:
Cestitam, svaka cast !
Usput da kazem, nisam pisao ovdje nista niti provocirao nakon onih vasih 0:0 na Kosevu, jer jednostavno mrzim sve vrste provokatora, sasvim svejednu kojem klubu pripadaju.
Sve najbolje Zelji u predstavljanju svoje zemlje u Evropi-
Usput da kazem, nisam pisao ovdje nista niti provocirao nakon onih vasih 0:0 na Kosevu, jer jednostavno mrzim sve vrste provokatora, sasvim svejednu kojem klubu pripadaju.
Sve najbolje Zelji u predstavljanju svoje zemlje u Evropi-
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor
Čestitke igračima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.